Dekui uz info
, as siam puslapy skaitinejau http://www.tonuok.lt/ matyt tik klientus prisiviliot nori graziomis kalbomis... Ne, jau su mentais tikrai nenoriu reikalu turet... kuo maziau su jais... o kad tonuoti pas mane 20 procentu tai tikrai nepasakyciau... nzn, atspalvio net nesimato zinokit, ir ant langu kodai, ziurejau vienodi...
pagal ka sprendziant kiek langai orginaliai tonuoti ? o vien galo niaukt tai - ne tas vaizdas
Jo tie patys fruktai ir man tamsino...Velniop juos ir varysiu jiems antireklama tiek kiek gyvensiu...

Pas mane irgi tono nesimato, bet sakau kad tikrai yra...Nes tonavau 30proc pas juos, tai kai policajai pamatavo buvo 69..

Tai gaunasi kad dar daugiau...nu bet as pas situos klausiau gal daugiau tono uzdejo...Aisku sake kad ne... :/ kai tamsinau, tai sake atvarysi bet kada ir nutamsinsim uz DYKA...dabar kainuoja nuo 50lt...O kaip tokiai audinei ir vyrui (nes jis vare) tai 70lt (nors telefu man sake 50)...vienzo, netamsink...

Del atskyrimo, tai man rodos AS2 tai iki 30proc, o jei AS3, taidaugiau...Pas mane AS2...Pataisykit jei klystu del numeracijos...Blemba, galvoju kad reikia nulekti pasimatuoti kiek istikro yra....
Rafi, viengubas ar dvigubas bet visvien jis tonuotas...