Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1799800 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Dekui uz info  (k), as siam puslapy skaitinejau     http://www.tonuok.lt/ matyt tik klientus prisiviliot nori graziomis kalbomis... Ne, jau su mentais tikrai nenoriu reikalu turet... kuo maziau su jais... o kad tonuoti pas mane 20 procentu tai tikrai nepasakyciau... nzn, atspalvio net nesimato zinokit, ir ant langu kodai, ziurejau vienodi... :V  pagal ka sprendziant kiek langai orginaliai tonuoti ? o vien galo niaukt tai - ne tas vaizdas  :) 

Jo tie patys fruktai ir man tamsino...Velniop juos ir varysiu jiems antireklama tiek kiek gyvensiu... :D :D Pas mane irgi tono nesimato, bet sakau kad tikrai yra...Nes tonavau 30proc pas juos, tai kai policajai pamatavo buvo 69.. :V Tai gaunasi kad dar daugiau...nu bet as pas situos klausiau gal daugiau tono uzdejo...Aisku sake kad ne... :/ kai tamsinau, tai sake atvarysi bet kada ir nutamsinsim uz DYKA...dabar kainuoja nuo 50lt...O kaip tokiai audinei ir vyrui (nes jis vare) tai 70lt (nors telefu man sake 50)...vienzo, netamsink... :) Del atskyrimo, tai man rodos AS2 tai iki 30proc, o jei AS3, taidaugiau...Pas mane AS2...Pataisykit jei klystu del numeracijos...Blemba, galvoju kad reikia nulekti pasimatuoti kiek istikro yra....

Rafi, viengubas ar dvigubas bet visvien jis tonuotas...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 03, 22:58:18 sukūrė patrakusi »