Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1802639 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Nes tonavau 30proc pas juos, tai kai policajai pamatavo buvo 69.. :V Tai gaunasi kad dar daugiau...nu bet as pas situos klausiau gal daugiau tono uzdejo...Aisku sake kad ne... :/ 
tai viskas teisingai, tiksliau 1% nesutapimas, nes jei patruliai pamatavo pralaidumą 69%, o uztamsino kaip kad jie patys sako 30%  ....
nereikejo del to 1% apsileisti pries mentus  ;)
Ne gedi, pralaidumas iseina 31proc...o 69proc tonuota... :)
bet tai apsurdas,  aš suprantu kad galima šiek tiek apsirikti, bet ne daugiau nei dvigubai  !! !! nes jei tu prasiai 30%, o padare 69%...
P.S. policija matuoja pralaidumą, o ne kiek tonuota (užtamsinta) t.y. kiek šviesos patenka į saloną.

Buvau pakelusi vejus aniems veikejams, kad tipo man per daug uzvaret, tas tipo sako originaliai tonuoti stiklai iki 30proc, na ir ju tonvimas gali klysti 1-2proc.... ir bla bla....Tada nuvariau pas bratki (jis dirba pol :D), ir paklausiau kaip matuojama...teisngai, matuoja pralaiduma, tai pralaiduma parode 31proc...tonuota reiskias 69proc...Priekini stikla pati netonavau nei kiek, sviesos laidumas 73proc, tai 27tonuota originaliai... :) Kai langas dar purvinas buna tai irgi prisideda proc.... :)