Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1797694 kartus)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Tai jis siaip dare tiesiog. Neplanavo kurti naujo kaip suprantu.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
:) ne nu sveikintina uz tiek ideto darbo, tikrai  (y), bet ivaldzius tokia programa ir turint fantazijos galima kokio koncepto link nuveikt...

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
tai manau tam vyruikui veiklos netruksta :)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
as zinau kiek tai trunka ir kaip ten sudetinga ;) ir kiek literaturos :) toliau gali daryt kiekviena detale kad veiktu.. langai atsidarinetu ir t.t. :) bet galejo ir koki koncepta tikrai padaryt ;)

Neprisijungęs donazzz

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
zadu langus tonuoti ir priekinius ir galinius, noriu ziokio tokio ptarimo, buvau girdejes kad priekinius iki 30 proc galima tonuoti.. ar teisybe ar ne?  ?!?  ir kaip su policajais ?  :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
zadu langus tonuoti ir priekinius ir galinius, noriu ziokio tokio ptarimo, buvau girdejes kad priekinius iki 30 proc galima tonuoti.. ar teisybe ar ne?  ?!?  ir kaip su policajais ?  :-]

Tai kad tavo orginalūs jau 20% yra tonuoti, jei ne dvigubi yra. :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
jei nori nuomones apie tonavima paklausk Patrakusios :) ji tonavo, bet kiek zinau liko nusivylus... geriau jau tamsint plevele, tada jei nepatiks ar pan bus galima bent jau nuplest...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį

Del policaju gali but ramus, dabar skalpuos ir skalpuos... :D :D As viena priekini nusitamsinau... :D vyra stabde ir stabde... ff Originaliai bent jau pas mane priekinis 27proc...Panasiai manau bus ir soniniai priekiniai...Tonuoti nerekomenduoju, kazkur rasiau, tingiu vel kartot... :D fekalija zodziu.. :D nebijai mentu, negaila moketi uz baudas arba tiesiog kysius, tada pirmyn, bet tik su plevele... :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 03, 22:17:39 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs donazzz

• Žiūrėti profilį
Dekui uz info  (k), as siam puslapy skaitinejau     http://www.tonuok.lt/ matyt tik klientus prisiviliot nori graziomis kalbomis... Ne, jau su mentais tikrai nenoriu reikalu turet... kuo maziau su jais... o kad tonuoti pas mane 20 procentu tai tikrai nepasakyciau... nzn, atspalvio net nesimato zinokit, ir ant langu kodai, ziurejau vienodi... :V  pagal ka sprendziant kiek langai orginaliai tonuoti ? o vien galo niaukt tai - ne tas vaizdas  :) 

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
vien gala niaukt tai nesamone, o siaip is sono paziurek jei gaunasi tokia spalva ara meslva arba rausva arba zalsva, ypac matosi kai saulelydis kampu masina pastatyta, jei dvigubi langai tikrai bus tonuoti. jei vienugi netonuoti.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
Dekui uz info  (k), as siam puslapy skaitinejau     http://www.tonuok.lt/ matyt tik klientus prisiviliot nori graziomis kalbomis... Ne, jau su mentais tikrai nenoriu reikalu turet... kuo maziau su jais... o kad tonuoti pas mane 20 procentu tai tikrai nepasakyciau... nzn, atspalvio net nesimato zinokit, ir ant langu kodai, ziurejau vienodi... :V  pagal ka sprendziant kiek langai orginaliai tonuoti ? o vien galo niaukt tai - ne tas vaizdas  :) 

Jo tie patys fruktai ir man tamsino...Velniop juos ir varysiu jiems antireklama tiek kiek gyvensiu... :D :D Pas mane irgi tono nesimato, bet sakau kad tikrai yra...Nes tonavau 30proc pas juos, tai kai policajai pamatavo buvo 69.. :V Tai gaunasi kad dar daugiau...nu bet as pas situos klausiau gal daugiau tono uzdejo...Aisku sake kad ne... :/ kai tamsinau, tai sake atvarysi bet kada ir nutamsinsim uz DYKA...dabar kainuoja nuo 50lt...O kaip tokiai audinei ir vyrui (nes jis vare) tai 70lt (nors telefu man sake 50)...vienzo, netamsink... :) Del atskyrimo, tai man rodos AS2 tai iki 30proc, o jei AS3, taidaugiau...Pas mane AS2...Pataisykit jei klystu del numeracijos...Blemba, galvoju kad reikia nulekti pasimatuoti kiek istikro yra....

Rafi, viengubas ar dvigubas bet visvien jis tonuotas...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 03, 22:58:18 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Nes tonavau 30proc pas juos, tai kai policajai pamatavo buvo 69.. :V Tai gaunasi kad dar daugiau...nu bet as pas situos klausiau gal daugiau tono uzdejo...Aisku sake kad ne... :/ 
tai viskas teisingai, tiksliau 1% nesutapimas, nes jei mentai pamatavo pralaidumą 69%, o uztamsino kaip kad jie patys sako 30%  ....
nereikejo del to 1% apsileisti pries mentus  ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
Nes tonavau 30proc pas juos, tai kai policajai pamatavo buvo 69.. :V Tai gaunasi kad dar daugiau...nu bet as pas situos klausiau gal daugiau tono uzdejo...Aisku sake kad ne... :/ 
tai viskas teisingai, tiksliau 1% nesutapimas, nes jei patruliai pamatavo pralaidumą 69%, o uztamsino kaip kad jie patys sako 30%  ....

Ne gedi, pralaidumas iseina 31proc...o 69proc tonuota... :)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį

O turėtų būti priešingai :-]

O galima kur pasiskaityti apie tuos AS1 AS2 ir t.t. Pas mane visi AS2 tik priekinis AS1 berods, tai aš visą laiką galvojau, kad atitinkamai 10/20% tamsinta :V

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį

O turėtų būti priešingai :-]

O galima kur pasiskaityti apie tuos AS1 AS2 ir t.t. Pas mane visi AS2 tik priekinis AS1 berods, tai aš visą laiką galvojau, kad atitinkamai 10/20% tamsinta :V

As irgi taip galvojau...Kol negavau issimatuoti viska... :D Pabandyk per google paskraidyti, tikrai turi rasti info... :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
tai viskas teisingai, tiksliau 1% nesutapimas, nes jei patruliai pamatavo pralaidumą 69%, o uztamsino kaip kad jie patys sako 30%  ....
bet tai apsurdas,  aš suprantu kad galima šiek tiek apsirikti, bet ne daugiau nei dvigubai  !! !! nes jei tu prasiai 30%, o padare 69%...
P.S. policija matuoja pralaidumą, o ne kiek tonuota (užtamsinta) t.y. kiek šviesos patenka į saloną.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
bet tai apsurdas,  aš suprantu kad galima šiek tiek apsirikti, bet ne daugiau nei dvigubai  !! !! nes jei tu prasiai 30%, o padare 69%...
P.S. policija matuoja pralaidumą, o ne kiek tonuota (užtamsinta) t.y. kiek šviesos patenka į saloną.

Buvau pakelusi vejus aniems veikejams, kad tipo man per daug uzvaret, tas tipo sako originaliai tonuoti stiklai iki 30proc, na ir ju tonvimas gali klysti 1-2proc.... ir bla bla....Tada nuvariau pas bratki (jis dirba pol :D), ir paklausiau kaip matuojama...teisngai, matuoja pralaiduma, tai pralaiduma parode 31proc...tonuota reiskias 69proc...Priekini stikla pati netonavau nei kiek, sviesos laidumas 73proc, tai 27tonuota originaliai... :) Kai langas dar purvinas buna tai irgi prisideda proc.... :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
pas mane visi tamsinti silpniausia plionke,yra foto nuotrauku temoi,dar nestabde (tfu tfu tfu)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
palauk... sustabdys ;) mane praita savaite sustabde... is vytauto pr. i kestucio gatve isukinejau, ir jie iskart uz posukio stovejo... sustabde, sako dokumetu patikrinimas... parodziau dokus, sako ar langai nepertamsus? sau nu kad ne :D ir pakeliau priekini stikla... mentas: o.. jie cia stori... nu viskas aisku :D nes pas mane nuo galiniu atmusimas gaunas geras, uz tai ir susiplioncino mentukas :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Orginalių a8 dvigubų stiklų pralaidumas yra 70%, tai primeskit, kas būna,jei juos dar užtamsinti. Esui tamsinau 50% plėvele, tai pralaidumas bebuvo 23%

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį

man matavo tai 24% parodė vienoi pusei...  ir 94 iš tos kur saulė švietė... galiu pasakyt kad tie mentozavrai patys nemoka elgtis su tuo aparatu...  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai blogai akį uždėjo. Man per TA irgi nesugebėjo pamatuoti :D

Neprisijungęs donazzz

• Žiūrėti profilį
atkrito fantazija betamsinti, riekalui esant uzuolaidas gale usniauksiu ir fsio  (aa)  joke !  :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
Na vien tik su galiniais tamsintais aišku levokai atrodo... :/ Bet kai dabar tokia situacija, tai manau giliai dzindzilin... :D :D :D Praeis šitas laikas, galima bus vėl gal apie tai pamastyti... :)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Na vien tik su galiniais tamsintais aišku levokai atrodo... :/ Bet kai dabar tokia situacija, tai manau giliai dzindzilin... :D :D :D Praeis šitas laikas, galima bus vėl gal apie tai pamastyti... :)

GAL :-]