Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Visa tiesa apie keturių ratų pavarą  (Skaityta 199717 kartus)

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
Re: Visa tiesa apie keturių ratų pavarą
« Atsakymas #225: 2013 Lapkričio 13, 22:01:39 »
Sveiki visi. Skaitineju apie quattro, bet kazkaip nerandu tokios problemos kaip pas mane
Prastai skaitei, šitoj pačioj temoj:

pasikartosiu ir as situo klausimu..nesenai nusipirkau A6 C4 Q ir kaip pirmoji mano qvatrine ji mane gasdina su taja vibracija apsisukinejant..esme tokia, kad ant asfalto pilnai susukus vaira apsisukinejant jauciasi vibracija..vibruoja visas automobilis, kaip per tarka eitu..(pas mane automatas) jei apsisukinejama neduodant gazo, tada vibracijo nesijaucia, o jei spaudi gaza, tada tarkuoja kaip reikiant ir kuo daugiau gazo, tuo stipresnis vibro (galima butu lygint su vibro skiriamosiom juostom, ant kuriu uzleidus rata jauciasi vibro automobilyje)...padangos vienodos..nesuprantu ar "pratempineja ratus", bet manau, jog pratempinejant ratus jaustusi, kad jie prasitempineja, o ne automobilis vibruoja kaip mobiliako vibro skambutis...gal as klystu..info forume apie tai nerandu, tik vat kolega vytiokx paminejo tokia pat beda, tik nieks nieko nepaprotino..gal kas kokiu minciu pazers?

tikrai daugelis yra susidures su tokiu gedimu tik nedaugelis yra isisprendes. o "gedimu" variantai prasideda nuo tokiu:
*skirtingos padangos;
*skirtingi padangu slegiai;
*blogas ratu suvedimas/isvirtimas;
*skirtingas ratlankiu EJ;
*abs davikliai;
ir t.t.

ir t.t.