Q7 lyginant su konkurentais tikrai juos pralenkia beveik viskuom ir atrodo tikrai gėriau, Bet objektyviai paemus yra didelė, brangi ir sunki bandura skirta žmonėms su didybės manija
absoliučiai visas jos funkcijas, puikiai atlieka A6 Allroad'as C6 budamas lengvesnis dinamiškesnis ekonomiškesnis, ir laipiojantis bekele ne ką blogiau, dėl ko man asmeniškai ir labiau limpa, bet vėlgi, jeigu mano kasdienis maršrutas butų kelionės užmiesčio keliais ir greitkeliais be malimosi per miestą ir kamščius, tektų gerai pagalvoti, kurią rinktis.
Na tas q7 ar analogiski butent yra gerai vien del sedesenos. Kaip malonu aukstas sedejimas. Kaip patogu mieste islipti ilipti i tokia masina, o plius, jie nra labai ilga, jei lyginant su limuzinu. As kaip tik manau kad suv'ai yra labiau pritaikyti sodybas turintiems, bet ir daznai i miesta uzsukantiems zmonems. Juk su tokiu q7 trasoj tikrai nera malonu vaziuoti, jis kietas, neitin manevringas prie didelio greicio. Na as manau ieskant patogumo, prabangos, ivaizdzio, SUV'as daug geriau uz limuzino klase.
Su SUV'u mieste arba vasara kai sausa kur prie ežero davažiuoti...Jei kur užmiestyje gyveni, ir perki mašiną ne keliems mėnesiams, o žiemą sunkus privažiavimas, tai SUV ilsėsis...Tai padidintas miesto automobilis, kad galima būtų ant bordiūro užvažiuoti...
cia jau kazkokia nesamone parasei. Aisku nezinau koks ten pas tave privaziavimas, bet as asmeniskai nedaug, bet mano tevukas didelis zvejys, pastoviai suka ratus prie visokiu vandens telkiniu, tai tiek ziema, tiek rudeni, tiek pavasari vaziuoja zvejoti, tai jam su fwd ford focus, pries tai turejo opel astra universala, jokiu problemu nekyla.. Kas duotu jam toki rav4, ar ta pati x3 su visais varomais, jis labai daug ka su juo nuveiktu, ir praktiskai visur davaziuotu.
As nesakau kad tas x3 yra ofrauderis kazkoks, bet per apsemta zvyrkeli jis tikrai davaziuoja. Draugas turi ta pacia a6 2.5tdi kvatro, tai ziema iki mociutes sodybos vaziuoja be rupesciu, nors ten kelias neiaptingas. taip kad blogam sokejui ir patys zinot kas trukdo.