Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1764175 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10675: 2009 Gegužės 27, 16:48:06 »
Q7 lyginant su konkurentais tikrai juos pralenkia beveik viskuom ir atrodo tikrai gėriau, Bet objektyviai paemus yra didelė, brangi ir sunki bandura skirta žmonėms su didybės manija :D absoliučiai visas jos funkcijas, puikiai atlieka A6 Allroad'as C6 budamas lengvesnis dinamiškesnis ekonomiškesnis, ir laipiojantis bekele ne ką blogiau, dėl ko man asmeniškai ir labiau limpa, bet vėlgi, jeigu mano kasdienis maršrutas butų kelionės užmiesčio keliais ir greitkeliais be malimosi per miestą ir kamščius, tektų gerai pagalvoti, kurią rinktis.

Na tas q7 ar analogiski butent yra gerai vien del sedesenos. Kaip malonu aukstas sedejimas. Kaip patogu mieste islipti ilipti i tokia masina, o plius, jie nra labai ilga, jei lyginant su limuzinu. As kaip tik manau kad suv'ai yra labiau pritaikyti sodybas turintiems, bet ir daznai i miesta uzsukantiems zmonems. Juk su tokiu q7 trasoj tikrai nera malonu vaziuoti, jis kietas, neitin manevringas prie didelio greicio. Na as manau ieskant patogumo, prabangos, ivaizdzio, SUV'as daug geriau uz limuzino klase.

Su SUV'u mieste arba vasara kai sausa kur prie ežero davažiuoti...Jei kur užmiestyje gyveni, ir perki mašiną ne keliems mėnesiams, o žiemą sunkus privažiavimas, tai SUV ilsėsis...Tai padidintas miesto automobilis, kad galima būtų ant bordiūro užvažiuoti... :D :D
Èia gal kalbi apie kokius mini SUV'us kaip toyota RAV 4 ir panašias nesąmones Q7 su pravažumu problemų tikrai neturi ir su savo svoriu ir sukibimu dar kitą tokią galėtų pavilkti. Su minkštumu ir ,manevringumu ji taip pat, kaip savo gabaritams irgi viskas gerai, bet maltis mieste su trim tonom geležies ypač jei važinėji vienas, man paprasčiausiai atrodo nelogiška.

Taip, visokie RAV, Qashqai, Sorento, Hondos kažkokios, Outlander, x3 ir pan fauna.... :f :D Q7 šiaip aš priskiriu prie tų didesnių visureigių... :)