Tai čia gi visada buvo taip ir bus, kad MB fanatikai Audi ir BMW apkalbės, BMW fanai stums ant MB ir Audi, o Audi mėgėjai sakys, kad MB ir BMW yra prastesni. O tie, kuriems kokie Lexus'ai labiau patinka, apstums visus 3. Natūralu čia ...
Teko man pusę metų '92 MB S400 paturėti, tai visai patiko, komfortas bile koks ten, tiesiog laivas, ne automobilis, plaukia gatvėmis kaip turi būti, nors man kiek daugiau standumo ir sportiškumo norėjosi, variklis ten kažkas ~270hp ir 2050kg svoris kažkaip nesirišo man, o ir tų privalumų ne per daugiausia kaip S klasės mersui buvo, aišku kėbulas išlaikytas, ledinis praktiškai, bet gerą kainą pasiūlė ir pardaviau. Ir šiaip su savo sudėjimu pats sau juokingai jame atrodžiau

Po to gal keletą mėnesių su BMW 735i '98 padraugavau, tai šitas patiko, bet toks per grubus pasirodė, per daug sportiškas kaip limuzino klasės automobilis, ne kažką važiavimas nuo 5 serijos skyrėsi, dar keletas gedimų išlindo, o ir spalva tiek išorės tiek salono mėlyna buvo, tai pagalvojau, kad per didelė investicija būtų jį privest iki norimos išvaizdos.
O va A8 tai aukso viduriukas tarp komforto/sportiškumo, privalumų daugiau negu pas MB už tą pačią kainą, bet pagrindinis pliusas, tai quattro, nes tie RWD su automatais net į garažą kokį neįvažiuodavo normaliai

Nu žodžiu reik ten prisijungt ir biškę ant tų konkurentų pastumt