čia tai pavarei... jei tavo turėta auto buvo su skurdžia komplektacija ir apgailėtinos tech būklės, tai tikrai nereikėtų to taikyti visam brand'ui kaip apibūdinimui
Stovis buvo beveik idealus. Per visą kėbulą tik vienas rimtesnis įbrėžimas ant galinės arkos, tai ten rūdelės jau buvo pradėjusios kilt ir ant kapoto 1cm2 pūlinukas. Salonas irgi nepriekaištingos būklės, tik tiek, kad ne odinis, bet jį nupirkt ir įsidėti, tai ne pats sudėtingiausias dalykas. Aparatūra harmankardon buvo, bet kažkodėl labai jau prastai grojo, gal garsiukai buvo jau pavargę arba pakeisti kitais, neardžiau durų, nežiūrėjau. Buvo 2 zonų klimato kontrolė, borto kompas, autopilotas, visos šildomos sėdynės. Bet, aš gi sakau, kad man nepatiko tas merso plaukimas, per daug minkštas, ne toks manevringas ar jautrus, variklis 4.0 per silpnas, kaip 2t sverenčiai daržinei, ir per grubus jis visas, tie dideli tarpai salone, milžiniškas vairas. Na jeigu ten W12 6.0 su visais bajeriais, tai gal būtų ir sugundęs, bet jo kaina 2x didesnė. A8 naujesnė, dailesnė, ne tokia grubi ir su geresniu kainos/privalumų santykiu, kokybė pas visus aukštos klasės automobilius gera.
Nu žodžiu, rišam šitą temą, nes čia kiek žmonių tiek nuomonių, paprasčiausiai MAN A8 buvo tai, kas patiko labiausiai, čia gal ir kažkokie sentimentai kalti būtent šitam gamintojui ar net būtent šitam modeliui.