Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1792576 kartus)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8425: 2009 Vasario 21, 10:36:03 »
Aisku ;) na tai dar galvosiu ar verta tai daryt...  o dar klausimas, ar sedynese yra airbag'ai ?

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8426: 2009 Vasario 21, 10:39:15 »
Aisku ;) na tai dar galvosiu ar verta tai daryt...  o dar klausimas, ar sedynese yra airbag'ai ?
Ziurint metai kokie, pas manes tai yra. Ant sedyniu yra parasyta airbag ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8427: 2009 Vasario 21, 10:40:41 »

Koks salonas? Jei eso, tai airbago žymėjimas būna labai durnas, ant tokių mažų odos gabaliukų prisiūtų. Šiaip kiek matęs, jau nuo 1997m visoms ėjo

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8428: 2009 Vasario 21, 10:43:15 »
pas mane paprastas ir yra parasyta ant sedyniu airbag. tai pvz keiciant salona i eSo nebutu problemu su airbagu "pririsimu" ? ar ten viskas paprasciau ne ias galvoju :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8429: 2009 Vasario 21, 10:44:35 »
pas mane paprastas ir yra parasyta ant sedyniu airbag. tai pvz keiciant salona i eSo nebutu problemu su airbagu "pririsimu" ? ar ten viskas paprasciau ne ias galvoju :)

Neturėtų būti

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8430: 2009 Vasario 21, 14:47:17 »
labai geri tie norai. jei tu nenori, taves niekas su pagaliu nevercia atvaziavus ar tai i meeta ar dar kur kazka daryt per prievarta... nepatinka - nedriftink. kiekvienas turim savo nuomone, norus ir pan. o tavo nuomone jau apie tai jau ne vienoj temoj parasyta, tad zinom, ka apie tai mastai  (h) beje, kas del drifto - taip pasivazinejus didelej aikstelej ar aerodrome, ir ismokus valdyt, pajaust normaliai masina, zymiai sumazini savo rizika vaziuojant kelyje, nes zinai kaip masina kokioj situacijoj elgias... o jei turi q ir nezinai kaip ji vaziuoja is ties, tai sekmes kur extremalioj situacijoj... as ant pirmo sniego vos stulpo neapsikabinau, kol neisikirtau jos slydimo ir pan..
Sito nesupranta, geriau jie gatvese stulpus pavartys, grioviu zoles isguldys, zmones isdauzys su limuzino klases masinos nei su ja ismoks vaziuoti kur atokiau aiksteleje ir kai slidu - kuomet nelauzant masinos galima suvokti kaip elgiasi quattro, ka daryti kai meta, nesa, slysta ir t.t.t.t. Ka jau kalbeti kad siu masinu varuotoju begalo daug "niolikiniu" ereliu ir dar su keliu simtu AG varikliu, quattro, automatu.... Zodziu.... Neverta cia diskutuoti :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8431: 2009 Vasario 21, 15:39:10 »
as susidejau diodus i priekine pagrindine apsvietimo lempa ir gale prie rankenu isikibt, bet man biski per daug melsvai kaip xenonai 6000k ir per daug i viena taska sviecia, tai kaip ten galva nuslifuot reikia? Ar buna ir grynai baltu diodu? Evaldai o tu ir i skydelio apsvietima dejai diotus ar irgi tik salono apsvietimui? Gale koju apsvietimas nuo kuriu metu??

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8432: 2009 Vasario 21, 18:48:05 »
Patrakusi, ne trint reikia, o atsukti intervalą atgal arba iš vis užgesinti šią funkciją mašinoje ;)

As ne trint noriu, o tikrint... :D Nu uzgesint tai reikia... (+) Pabusiu blondine nemetyk akmenimis, koki intervala?... (r)  :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8433: 2009 Vasario 21, 20:45:25 »
na perspėja tave tavo mašiniuks kad laikas jam aptarnavimą techninį padaryt  ;)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8434: 2009 Vasario 21, 22:17:19 »
Sito nesupranta, geriau jie gatvese stulpus pavartys, grioviu zoles isguldys, zmones isdauzys su limuzino klases masinos nei su ja ismoks vaziuoti kur atokiau aiksteleje ir kai slidu - kuomet nelauzant masinos galima suvokti kaip elgiasi quattro, ka daryti kai meta, nesa, slysta ir t.t.t.t. Ka jau kalbeti kad siu masinu varuotoju begalo daug "niolikiniu" ereliu ir dar su keliu simtu AG varikliu, quattro, automatu.... Zodziu.... Neverta cia diskutuoti :D

Oj pliat, kad įdomūs žmonės jūs esate. Gi paprasčiausiai patariau pasidomėti kas tai per dalykas yra drift'as. Nes draskymąsis aikštelėje ant sniegu/ledu padengtos dangos su AWD ar FWD automašina nėra drift'as ;)

Ir šiaip jeigu jau nemoki važiuot, tai piešdamas saulutes tikrai ir neišmoksi ;)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8435: 2009 Vasario 21, 22:25:19 »

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8436: 2009 Vasario 21, 23:54:13 »
:-] nu isdejo a8 i suns dienas :) kiekvienam savo ... man asmeniskai mersu modeliai kurie man patinka yra tik keli :)

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8437: 2009 Vasario 22, 02:04:41 »
Tai čia gi visada buvo taip ir bus, kad MB fanatikai Audi ir BMW apkalbės, BMW fanai stums ant MB ir Audi, o Audi mėgėjai sakys, kad MB ir BMW yra prastesni. O tie, kuriems kokie Lexus'ai labiau patinka, apstums visus 3. Natūralu čia ...

Teko man pusę metų '92 MB S400 paturėti, tai visai patiko, komfortas bile koks ten, tiesiog laivas, ne automobilis, plaukia gatvėmis kaip turi būti, nors man kiek daugiau standumo ir sportiškumo norėjosi, variklis ten kažkas ~270hp ir 2050kg svoris kažkaip nesirišo man, o ir tų privalumų ne per daugiausia kaip S klasės mersui buvo, aišku kėbulas išlaikytas, ledinis praktiškai, bet gerą kainą pasiūlė ir pardaviau. Ir šiaip su savo sudėjimu pats sau juokingai jame atrodžiau :D

Po to gal keletą mėnesių su BMW 735i '98 padraugavau, tai šitas patiko, bet toks per grubus pasirodė, per daug sportiškas kaip limuzino klasės automobilis, ne kažką važiavimas nuo 5 serijos skyrėsi, dar keletas gedimų išlindo, o ir spalva tiek išorės tiek salono mėlyna buvo, tai pagalvojau, kad per didelė investicija būtų jį privest iki norimos išvaizdos.

O va A8 tai aukso viduriukas tarp komforto/sportiškumo, privalumų daugiau negu pas MB už tą pačią kainą, bet pagrindinis pliusas, tai quattro, nes tie RWD su automatais net į garažą kokį neįvažiuodavo normaliai :D

Nu žodžiu reik ten prisijungt ir biškę ant tų konkurentų pastumt :D

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8438: 2009 Vasario 22, 10:08:07 »
Tai realiai merso minusas tas, kad tu per kudas ? :D no offense jei ka :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8439: 2009 Vasario 22, 10:23:28 »
Man senasis w140 tai kelia tik pagarba, aisku ne tas plikas su 3.2 varikliu ir medziaginiu salonu,   Oo) o 500 arba isvis V12 600... kazkas nerealaus, 92 metais tureti 408 ag ir 2.150t sveriancia masina iki 100 igint per 6.6 sekundes  :s Tais laikais galiojo posakis "Mersas yra Mersas", ne taip kaip dabar..  :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8440: 2009 Vasario 22, 10:50:13 »
Audi atrodo tikrai rimtai pazenge i prieki, bet vis dar zmones laiko kazkodel bmw ir mb auksciausios klases automobiliais, apie audi daznas pamirsta, idomu ilgam?

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8441: 2009 Vasario 22, 12:03:26 »
man ir audi labiau prie sirdies del savo 4wd ir tokio siolaikiskesnio salono nei kad pas w140 taciau su mielu noru dabar isbandyciau toki zaisliuka jei ne ta krize http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2131098  :D
BMW kuris man patinka ir labai traukia tai tik e65 nes ties bumerei jau tapo didesnis gezmobilis nei kad A8 del savo gana zemos kainos. :D

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8442: 2009 Vasario 22, 12:44:12 »
Tai realiai merso minusas tas, kad tu per kudas ? :D no offense jei ka :)

na čia prieš du metus kokius, tada biškę kūdesnis buvau, o šiaip sudėjimas tai vidutinis mano, nesu dviratis.

Bet ne tame esmė, esmė tame, kad per mažai privalumų ten buvo (aparatūra niekam tikusi, sėdynės veliūrinės be elektros, tik 2 AIRBAG'ai) ir nepatiko per daug plaukiojanti pakaba, norėjosi kiek daugiau sportiškumo, o ir tas milžiniškas vairas, bei toks malka style salono dizainas ir foteliai didesni negu pas mane namie irgi neviliojo ;)

Žodžiu Audi yra būtent tai ko aš visada norėjau :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8443: 2009 Vasario 22, 12:55:04 »
man ir audi labiau prie sirdies del savo 4wd ir tokio siolaikiskesnio salono nei kad pas w140 taciau su mielu noru dabar isbandyciau toki zaisliuka jei ne ta krize http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2131098  :D
BMW kuris man patinka ir labai traukia tai tik e65 nes ties bumerei jau tapo didesnis gezmobilis nei kad A8 del savo gana zemos kainos. :D

tai e65 irgi taps neuzilgo gezomobilis, juk su visom auksciausios kl masinom taip nutinka. As kaip tik dabar rimtai galvoju apie e65 :)

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8444: 2009 Vasario 22, 14:04:39 »
čia tai pavarei... jei tavo turėta auto buvo su skurdžia komplektacija ir apgailėtinos tech būklės, tai tikrai nereikėtų to taikyti visam brand'ui kaip apibūdinimui

Stovis buvo beveik idealus. Per visą kėbulą tik vienas rimtesnis įbrėžimas ant galinės arkos, tai ten rūdelės jau buvo pradėjusios kilt ir ant kapoto 1cm2 pūlinukas. Salonas irgi nepriekaištingos būklės, tik tiek, kad ne odinis, bet jį nupirkt ir įsidėti, tai ne pats sudėtingiausias dalykas. Aparatūra harmankardon buvo, bet kažkodėl labai jau prastai grojo, gal garsiukai buvo jau pavargę arba pakeisti kitais, neardžiau durų, nežiūrėjau. Buvo 2 zonų klimato kontrolė, borto kompas, autopilotas, visos šildomos sėdynės. Bet, aš gi sakau, kad man nepatiko tas merso plaukimas, per daug minkštas, ne toks manevringas ar jautrus, variklis 4.0 per silpnas, kaip 2t sverenčiai daržinei, ir per grubus jis visas, tie dideli tarpai salone, milžiniškas vairas. Na jeigu ten W12 6.0 su visais bajeriais, tai gal būtų ir sugundęs, bet jo kaina 2x didesnė. A8 naujesnė, dailesnė, ne tokia grubi ir su geresniu kainos/privalumų santykiu, kokybė pas visus aukštos klasės automobilius gera.

Nu žodžiu, rišam šitą temą, nes čia kiek žmonių tiek nuomonių, paprasčiausiai MAN A8 buvo tai, kas patiko labiausiai, čia gal ir kažkokie sentimentai kalti būtent šitam gamintojui ar net būtent šitam modeliui.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8445: 2009 Vasario 22, 17:08:53 »
Turiu prasyma moderatoriui t.y. Jauneliui nes Grishman turi ir V8 skyriu.
Reiktu sutvaktyti informacines temas esancias apie A8 t.y. pvz variklio, abs, cat ir kitas temas reikia pravalyti nuo diskusiju ir palikti tik informacinius ir naudingus postus. Taip tema "neissitems" ateity iki simtu lapu, bus konkretizuota ir aisku. Bereiksmes temas mes lauk is viso.

Nebutina pulti is karto viska valyti, bet jei kas diena sutvakytumet po tema - po savaites butu tvakinga, grazu, informatyvu.
Dekui

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8446: 2009 Vasario 22, 18:37:17 »

tai e65 irgi taps neuzilgo gezomobilis, juk su visom auksciausios kl masinom taip nutinka. As kaip tik dabar rimtai galvoju apie e65 :)

tai kad tie pirmieji e65 nedaug ka ir kainuoja :) jau dabar puse "bachuriuku" laksto su jais :) net juokas ima is kai kuriu :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8447: 2009 Vasario 22, 18:44:21 »
Turiu prasyma moderatoriui t.y. Jauneliui nes Grishman turi ir V8 skyriu.
Reiktu sutvaktyti informacines temas esancias apie A8 t.y. pvz variklio, abs, cat ir kitas temas reikia pravalyti nuo diskusiju ir palikti tik informacinius ir naudingus postus. Taip tema "neissitems" ateity iki simtu lapu, bus konkretizuota ir aisku. Bereiksmes temas mes lauk is viso.

Nebutina pulti is karto viska valyti, bet jei kas diena sutvakytumet po tema - po savaites butu tvakinga, grazu, informatyvu.
Dekui

ok...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8448: 2009 Vasario 22, 20:43:38 »
o phaetono islaikymas zymiai brangiau nei A8? bent 1 isskirtine masina kuri tikrai niekada netaps gezmobiliu.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8449: 2009 Vasario 22, 21:54:14 »
o phaetono islaikymas zymiai brangiau nei A8? bent 1 isskirtine masina kuri tikrai niekada netaps gezmobiliu.

Praktiškai tas pats :)

D3/D2 feislift/D2 as kazkaip lydaus del jo.