Nerca > tepalo prasisunkimas pro galvos tarpine (galva-variklio blokas)? Seip jei prapusta tarpine visu pirma turetu prasideti tokie navarotai kaip ausinimo skyscio patekimas i tepalo kanalus ir atvirksciai, gal pratekejimas buvo pro galvos dangtelio tarpine. O seip yra visai tokia idomi programa skirta nustatyti zadama sugaista laika- pasirenki remonta ir ismeta laika kurio tau prireiks isimti ir ideti detale, bet ten tinka tik apynaujems masinoms, nes senesnese parasideda nupuvusiu varztu pasakiski nugalejimai 
Egis > taip ir geriausia, nes ir chirurgas ir turgaus mesos skyriaus 'iskapotojas' yra tos pacios specialybes- mesininkas, taciau vienas kito pakeisti negaletu, taip ir servise- negali buti universaliu darbuotoju, meistru, servisu ir t.t.
tam yra atskiri specai kurie atlieka savo darbus.
Tepalo prasiskverbimas, tikrai buvo pro galvos tarpine, tepalas tekejo nuo tarpines per visa variklio sona ant apsaugos ir paskiau ant mano sviesiu garazo pliteliu

. Kai variau tech apziura vien tik del nutekejimo ir prisikabino, aisq galejau nusiplauti variklio apacia ir vel vaziuoti pravaryti ta tech. apziura.Bet ne mano charakteriui nemekstu saves apgaudineti, pas mane masina turi buri tvarkinga. Tada ir kreipiausi pas meistrus, kad manes zmogelio neismanancio neapgautu nuvaziavau pas savo meistriuka jis motoru netvarko, bet zmogus pagyvenes isdirbes visa gyvenima prie masinu, darbavosi su mersais "Silberauto", tai ismano truputi, kad paziuretu pro kur bega. Nuemes variklio apsauga iskarto pamate, kad bega pro galvos tarpine ir man parode. Tik tada variau i Audi centra aisku as jems nieko neaiskinau tik pasakaiu , kad bega tepalas galvoju paziuresiu ka priburs man jie, bet pasake ta pati, kad galvos tarpine kiaura ir alsuoklio zarnos sutrukinejusios. Ir kaip man jie paiskino, kad pro ta vieta leidziancia tarpine mato jau nepirma karta pas toki varikli, sako cia ju beda nes pro ta vieta praeina kazkoks tepalo kanalas ir reik visai nedauk pasesti tarpinei, kad pradetu leisti tepala. Nu aisku man jie cia aiskino paprastai liaudiskai, gal ka ir pagrazindami ir vaidindami kad supranta labai

Tu labiau turetum suprasti, kur ir kaip ten galetu leisti, jei idumu galeciau nufotkinti ta vieta kur mazdaug leido tepala ta vieta matosi atidarius kapota nereik i duobe listi. O darbu kainas, kaip tu ir sakai nors ir sena masina, bet skaiciuoja pagal programa, pastebejau kaip lankiausi paskutini karta, norejau pasitikrinti ar netruksta aut. dezes tepalo, as kas ~5000km. ji tikrinuosi, tai jie uztruko 30 min. ir sumokejau 37 lt. kaina iskarto pasake paziurejus i kompa, tai supratau, kad kaina sako is programos. Kaip pvz. pries tai tikrinausi APD tepala kitoi firmoi kurie tvarko APD dezes, tai uzsiknisau laukti, laikas pinigai prasedejau gera valanda sumokejau 50lt.Audi centre patikrino per 30 min ir tik 37 lt. aisku smulkmena