Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1797747 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1850: 2008 Vasario 05, 09:23:28 »
[
Oi kokia faina diena šian... :G saulutė šviečia, kviečia........... išplauti mašiną... :D Šiandien mane poliklinikoj visos gydytojos priskyrė prie vaikų... (z) Kol nepažiūrėjo į kortelę... :D Kažkiek malonu, bet paskui jau pradėjo nervint... :)

O dabar prie reikalo... :D Paaiškinkit man kaip reikia išsiimti tą spynelė degimo..?..Bandysiu krapštytis, nes saviškio nedasišauksiu kad paaiškintų... Oo)
tai tu dziaukis kad jaunai atrodai :D man aisku kaip bachurui tai paras ima kad net pazymejimo praso kai alu perku bet tau kaip panelei tai super turetu but ;)
P.S gal nemoki saviskio prisisaukti? :D prigazdink kad valgyt nedarysi ar dar ko neduosi tai kaip mat spynele sutvarkys ir dar pats masina i plovykla nuvarys :D

Tai sakau, kažkiek faina, tik siutas karts ima kai pardėj neparduoda alkoholio be dokų (o aš jų su savim neturiu) stovi raudonuoji, ir apsilaižius išeini iš pardės :D :D  :V nu bet dzin, džiaukimės gyvenimu.. (+)
P.S. Nepadės  (-) mano žmogas užsiėmęs labai... (z)kažkada seniai jis pats dar kažkiek krapštėsi mašinose, dabar jau nebe...juolab į kelionę išvaro, tai nebus kas padės...todėl noriu viską pati išsiaiškinti... :V  jam plauti neleidžiu... (-)