Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1797671 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1850: 2008 Vasario 04, 11:41:50 »
ir metai kokie 1999-2000 ? :)

Nerca

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1851: 2008 Vasario 04, 12:13:08 »
Nerca > tepalo prasisunkimas pro galvos tarpine (galva-variklio blokas)? Seip jei prapusta tarpine visu pirma turetu prasideti tokie navarotai kaip ausinimo skyscio patekimas i tepalo kanalus ir atvirksciai, gal pratekejimas buvo pro galvos dangtelio tarpine. O seip yra visai tokia idomi programa skirta nustatyti zadama sugaista laika- pasirenki remonta ir ismeta laika kurio tau prireiks isimti ir ideti detale, bet ten tinka tik apynaujems masinoms, nes senesnese parasideda nupuvusiu varztu pasakiski nugalejimai :D

Egis > taip ir geriausia, nes ir chirurgas ir turgaus mesos skyriaus 'iskapotojas' yra tos pacios specialybes- mesininkas, taciau vienas kito pakeisti negaletu, taip ir servise- negali buti universaliu darbuotoju, meistru, servisu ir t.t. :D tam yra atskiri specai kurie atlieka savo darbus.
Tepalo prasiskverbimas, tikrai buvo pro galvos tarpine, tepalas tekejo nuo tarpines per visa variklio sona ant apsaugos ir paskiau ant mano sviesiu garazo pliteliu :). Kai variau tech apziura vien tik del nutekejimo ir prisikabino, aisq galejau nusiplauti  variklio apacia ir vel vaziuoti pravaryti ta tech. apziura.Bet ne mano charakteriui nemekstu saves apgaudineti, pas mane masina turi buri tvarkinga. Tada ir kreipiausi pas meistrus, kad manes zmogelio neismanancio neapgautu nuvaziavau pas savo meistriuka jis motoru netvarko, bet zmogus pagyvenes isdirbes visa gyvenima prie masinu, darbavosi su mersais "Silberauto", tai ismano truputi, kad paziuretu pro kur bega. Nuemes variklio apsauga iskarto pamate, kad bega pro galvos tarpine ir man parode. Tik tada variau i Audi centra aisku as jems nieko neaiskinau tik pasakaiu , kad bega tepalas galvoju paziuresiu ka priburs man jie, bet pasake ta pati, kad galvos tarpine kiaura ir alsuoklio zarnos sutrukinejusios. Ir kaip man jie paiskino, kad pro ta vieta leidziancia tarpine mato jau nepirma karta pas toki varikli, sako cia ju beda nes pro ta vieta praeina kazkoks tepalo kanalas ir reik visai nedauk pasesti tarpinei, kad pradetu leisti tepala. Nu aisku man jie cia aiskino paprastai liaudiskai, gal ka ir pagrazindami ir vaidindami kad supranta labai :) Tu labiau turetum suprasti, kur ir kaip ten galetu leisti, jei idumu galeciau nufotkinti ta vieta kur mazdaug leido tepala ta vieta matosi atidarius kapota nereik i duobe listi. O darbu kainas, kaip tu ir sakai nors ir sena masina, bet skaiciuoja pagal programa, pastebejau kaip lankiausi paskutini karta, norejau pasitikrinti ar netruksta aut. dezes tepalo, as kas ~5000km. ji tikrinuosi, tai jie uztruko 30 min. ir sumokejau 37 lt. kaina iskarto pasake paziurejus i kompa, tai supratau, kad kaina sako is programos. Kaip pvz. pries tai tikrinausi APD tepala kitoi firmoi kurie tvarko APD dezes, tai uzsiknisau laukti, laikas pinigai prasedejau gera valanda sumokejau 50lt.Audi centre patikrino per 30 min ir tik 37 lt. aisku smulkmena :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 04, 12:21:55 sukūrė Nerca »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1852: 2008 Vasario 04, 12:23:49 »
na nebent koks bugas su tarpine, nes tikrai keistai skamba kai atlaiko cilindre esanti spaudima, o tepalo kanale pradeda pro ja leisti :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1853: 2008 Vasario 04, 16:28:42 »
Oi kokia faina diena šian... :G saulutė šviečia, kviečia........... išplauti mašiną... :D Šiandien mane poliklinikoj visos gydytojos priskyrė prie vaikų... (z) Kol nepažiūrėjo į kortelę... :D Kažkiek malonu, bet paskui jau pradėjo nervint... :)

O dabar prie reikalo... :D Paaiškinkit man kaip reikia išsiimti tą spynelė degimo..?..Bandysiu krapštytis, nes saviškio nedasišauksiu kad paaiškintų... Oo)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1854: 2008 Vasario 04, 16:41:34 »
cia del imobilaizerio imsi?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1855: 2008 Vasario 04, 19:41:05 »
cia del imobilaizerio imsi?

Agam... (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1856: 2008 Vasario 04, 20:08:15 »
tai tau ne spynele isimti reikia o toki plasmasini zieda einanti aplink spynele ;) Seip pradzioj bandyk konktaktus valyti- yra tikimybes kad pades.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1857: 2008 Vasario 04, 21:05:32 »
[
Oi kokia faina diena šian... :G saulutė šviečia, kviečia........... išplauti mašiną... :D Šiandien mane poliklinikoj visos gydytojos priskyrė prie vaikų... (z) Kol nepažiūrėjo į kortelę... :D Kažkiek malonu, bet paskui jau pradėjo nervint... :)

O dabar prie reikalo... :D Paaiškinkit man kaip reikia išsiimti tą spynelė degimo..?..Bandysiu krapštytis, nes saviškio nedasišauksiu kad paaiškintų... Oo)
tai tu dziaukis kad jaunai atrodai :D man aisku kaip bachurui tai paras ima kad net pazymejimo praso kai alu perku bet tau kaip panelei tai super turetu but ;)
P.S gal nemoki saviskio prisisaukti? :D prigazdink kad valgyt nedarysi ar dar ko neduosi tai kaip mat spynele sutvarkys ir dar pats masina i plovykla nuvarys :D

Neprisijungęs tomasas100

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1858: 2008 Vasario 04, 21:44:09 »
1995 metu, pamirsau wisas salonas rekaro na s line, buwo webasto isimta, serwise ziurejo

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1859: 2008 Vasario 04, 22:37:32 »
tai tau ne spynele isimti reikia o toki plasmasini zieda einanti aplink spynele ;) Seip pradzioj bandyk konktaktus valyti- yra tikimybes kad pades.

Taigis as tai ir noriu padaryti, vat kaip tu sakei man kazkada, noriu pravalyt tuos kontaktus... (+) Jei ka tai gal galesiu padzvanyt tau... (v) ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1860: 2008 Vasario 04, 22:52:18 »

Taigis as tai ir noriu padaryti, vat kaip tu sakei man kazkada, noriu pravalyt tuos kontaktus... (+) Jei ka tai gal galesiu padzvanyt tau... (v) ;)

kam cia reikia kontaktus pravalyt? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1861: 2008 Vasario 04, 23:13:43 »
 :-] :-] :-] :D :D :D nu cia ir uzstumei... :D :D :-] :-] (y) :D juoku kampelyje reiktu nuoroda ydet :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 04, 23:16:16 sukūrė Auddziuss »

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1862: 2008 Vasario 05, 09:04:53 »

kam cia reikia kontaktus pravalyt? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D (aa) (aa) :D :D :D nu gerai čia pavarei, ačiū, iš ryto gerą juoko dozę gavau... :D :D :D :D

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1863: 2008 Vasario 05, 09:21:19 »
Sveiki busimi kolegos  :)

Siandien vaziuosiu apziurineti A8.
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1722062

Gal kas jau ziurejote si varianta? Ar kaska girdejote? Kol kas kiek snekejau su savininku, tai tipo viskas O.K. viskas veikia, kompas jokiu klaidu nemeta. Bet kol pats nemaciau, tai ir tiketi negaliu

Padekit please. Pareiskit savo nuomone

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1864: 2008 Vasario 05, 09:23:28 »
[

tai tu dziaukis kad jaunai atrodai :D man aisku kaip bachurui tai paras ima kad net pazymejimo praso kai alu perku bet tau kaip panelei tai super turetu but ;)
P.S gal nemoki saviskio prisisaukti? :D prigazdink kad valgyt nedarysi ar dar ko neduosi tai kaip mat spynele sutvarkys ir dar pats masina i plovykla nuvarys :D

Tai sakau, kažkiek faina, tik siutas karts ima kai pardėj neparduoda alkoholio be dokų (o aš jų su savim neturiu) stovi raudonuoji, ir apsilaižius išeini iš pardės :D :D  :V nu bet dzin, džiaukimės gyvenimu.. (+)
P.S. Nepadės  (-) mano žmogas užsiėmęs labai... (z)kažkada seniai jis pats dar kažkiek krapštėsi mašinose, dabar jau nebe...juolab į kelionę išvaro, tai nebus kas padės...todėl noriu viską pati išsiaiškinti... :V  jam plauti neleidžiu... (-)

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1865: 2008 Vasario 05, 09:24:09 »
Beja, galit i skype rasyti jei kam geriau: nerka_s

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1866: 2008 Vasario 05, 09:26:56 »

Gal kas jau ziurejote si varianta? Ar kaska girdejote? Kol kas kiek snekejau su savininku, tai tipo viskas O.K. viskas veikia, kompas jokiu klaidu nemeta. Bet kol pats nemaciau, tai ir tiketi negaliu

turiu itarima kad ji visa perdazyta :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1867: 2008 Vasario 05, 09:28:02 »

Nesu kažkoks super duper specas ar pan., bet kažkodėl man įtarimas yra kad ji buvo gerokai daužta... :/ Galas idealiai atrodo...bent jau nuotraukoj... :V

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1868: 2008 Vasario 05, 09:29:48 »
Beja, visa info apie A8 perskaiciau  ?!?  Kelias dienas sedejau prie kompo  ?!?
Tad daug ka zinau i ka atkreipti demesi ir pan. Tik vat del tos A8 gal kas ka zinote. Beja ka manote

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1869: 2008 Vasario 05, 09:31:32 »
Patrakusi, dekui kad atsakiai.
As turiu nuotraukas is JAV kaip ji atrode aukcione, tai galas buvo labai nestipriai kaltas, net lempos nepaliestos. Bamperis desinej - kampe buvo ilenktas, bet labai nedaug

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1870: 2008 Vasario 05, 09:35:47 »
va nuotraukele kaip musimas atrode

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1871: 2008 Vasario 05, 09:37:29 »
va nuotraukele kaip musimas atrode

super didele :) :)