Siuo atveju man labai aktualu, duok kontaktus kur sugarantija padaro dujas uz 2500 i v8, tiks ir siauliai, reikia i viena masina imontuoti. Dekui.
Beje, kodel 3.7 yra nesusipratimas, as argumentavau, o kodel v8 varikli su 230ag uzmaitinant priekini rata yra nesusipratimas - tu tik pasakei, kodel gi papasakok placiaui?
Dėl kontaktų žiūrėk PM

Vadinkim tai argumentais:
1. Variklis yra pakankamai sunkus, prarandamos geros valdymo savybės ... Situaciją pataiso quattro
2. Variklis yra per galingas vienam ratui, net ir su blokuotu diferencialu 230ag yra per daug priekiui ...
Aišku čia tik vandens paviršius, per daug nenoriu plėstis, bet faktas yra faktas ...
Beje, 6000km per metus, du metai ir atsiperka iranga, o daug kas pamirsta jog visada automobilis su duju iranga turi didesne rinkos kaina. Na jau kai as pries 3metus pirkau a8, tai 4.2 buvo ir uz 14 ir uz 15 tukst, o su dujomis, maziausia kaina buvo nuo 18... Tai kai pagalvojki, tu parduodamas masina dar gauni 1000-2000lt pliuso, aisku kai jos verte ne 5000lt, ir dar atsiperka tau kuras pigesnis....
Automobilis su už tuos pinigus sutvarkyta pakaba ar varikliu, manau, turi didesnę vertę

O kur dar priešiškai dujų atžvilgiu nusiteikę pirkėjai ... O šiaip aš nesiruošiu parduoti, tai man neaktualu. Juk V8 žmonės irgi perka, remontuoja, o kainuoja viskas ne ką mažiau negu A8, tik tiek, kad V8 yra daug senesnė ir labiau morališkai pasenusi "lupena" kuri man patinka ne ką mažiau negu dabartinė ... Ir įmontuota dujinė įranga, tai dar vienas dalykas kuris gali sugesti, o remontas irgi kainuoja ... Nežinau kur tu prieš 3 metus matei A8 už 14-15k lt, bet jeigu kalbant apie '97-98 metų, tai rinkos kaina buvo ~25k lt ...
jei masinos variklis yra padarytas darbui su benzinu, tai jam dujos nepatiks
nes skiriasi degimo temperatura, misinio riebumas ir t.t.
todel variklio efektyvumas zenkliai sumazeja
greiciau susidevi...
Na tarkim D2 irgi nepagaminta, taip, kad ant jos mautų didesnius, kaip R18 ratus ... Taip, kad čia tie visi priešiškumai yra dar labai svarstytini ... Yra dar toks aspektas kaip ekologija, o tai kai kuriuose šalyse priverčia net ir pačius turtingiausius žmones dujomis užmaitinti savo "monstrus"

tik kad juokas ima is tokiu kurie nusiperka ta kad ir D2 kuriu kaina dabar tikrai yra juokinga ir nesugeba jos islaikyti nes manau daug kas pritars kad sito aparato remontas nera pigus 
Na kai aš savo išsipirkau (nepirkau, bet perpirkau iš Tėvo kuris ją norėjo parduot, turbūt todėl, kad vistiek tik aš su ja ir tevažiuodavau

) kaina dar nebuvo tokia juokinga, aišku, ir tuomet galėjau pirkt gerokai pigesnę, bet pirkt katę maiše, o ne beveik 2 metus paties eksploatuotą automobilį prieš tai turėjusį du savininkus, bei žinomas jos pardavimo priežastis ... O dabar yra būtent tokia situacija, kad realiai aš nesugebu jos išlaikyti ir šalinti vis atsirandančių, tokių metų automobiliui būdingų, gedimų ir vykdyti einamąjį remontą ... Tai dabar ir pats nežinau juoktis man iš savęs kartu su tavimi ar ne ...
ir kuro bakas dar nepilnas 
Èia rodomas atstumas kurį dar gali nuvažiuoti? Jei taip, tai labai įdomu kiek ten to kuro bake ir kokį vidurkį kompas rodo. Ir koks variklis pas tave