Mano nuomone tas 3.7 yra nesusipratimas, nes kuro sąnaudos ne ką mažesnės, o trauka irgi mažesnė, remontas vistiek tiek pat kainuoja, tai čia palieka tik sąnaudų/galios klausimas ... O nuo V8 užmaitint priekinį ratą yra dar didesnis nesusipratimas negu pats 3.7 variklis ...
Jei kalbant apie dėžes, šviesius salonus ir visas kitas nesąmones, tai kas nori, ieško - tas randa

pas mane 4.2 su 5 bėgių tiptronic'u, šviesiu salonu, ir visais kitais >'97 privalumais išskyrus S paketą, kuris iš esmės yra visiškai nereikalingas ...
Išvada tokia, kad jeigu perki A8, tai arba 4.2 arba 2.8 ... 2.8 pats nevairavęs, bet manau už 2.5TDI vistiek geriau važiuos, nes tas tai išvis nevelka to a8 svorio ir dar dirba kai traktorius, juokingai atrodo, kai girdi traktorių, o į kiemą limuzinas įsuka

Ten kažkas apie dujas prakalbo ... Nieko prieš jas neturiu, geras daiktas yra, bet man vistiek juokingai atrodo kai į aukštos klasės automobilį jas pila

kad ir kaip bebūtų jos 1000e nekainuoja nei per kur, už 2500lt drąsiai gali sumontuot naują tiesioginio įpurškimo dujų įrangą su visom garantijom ir t.t., jeigu reikia duosiu kontaktus

O dėl atsipirkimo, tai čia jau kiekvieno gyvenimo aspektai, tarkim aš per metus ~5-6k km pravažiuoju, tai ilgai važiuočiau kol pradėčiau į pliusą eit ...
10-15 tukstanciu KM kad atsipirktu 1000e (skaiciuotos sanaudos mieste t.y. ~20ltr/100km)
Labai tikslus intervalas

o skaičiuot ne miesto vidurkį, bet bendrą vidurkį reikia mirkt
Jeigu imam vidurkį 13.5l/100km, tai 2500lt dujų įranga atsiperka po ~10000 km ... Skaičiuojant +- dabartinėmis kuro kainomis (E98 - 3.35lt, LPG - 1.5lt) ... Nežinau, gal kai kas ir E95 pila ...