O kur tas laidas parsiduoda ir softa gal kas zino kur parsisiust (ir kaip jis uzvadintas, versija t.t.) 
ne laidas o adapteris, ten ne koks prailgintuvas kuris sujungia masinos fyske su kompo fyske. Adaptery stovi padoriai mikroschemu
Pirkti yra tokioje kaip Lemona, kainuoja ~120lt. 311 VAG-COM programa galiu duoti. Dar galima su ja naudoti 407 versija- ji tokia pat kaip ir 311, taciau crack'as lievas ir uzknisantis su kuriuo reikia kiekvienak arta crackinti programa norint dirbti. Pajungus naujesnes versijas kaio 5**, 6**, 7**, jusu adapteryje esancias mikroschemas nukilins ir savo adapteri galesite ismesti.
Normali iranga kainuoja virs 1***lt, tad is karto informuoju, kad jusu masinos pilnai nepziures, visko nematys, prie visko neprisijungs... Tad tokia iranga galita tureti, kada matysit, kazka istrinsit, dali klaidos koda matysit- gal to uzteks kad bendrom pajegom issiaiskinti kas ir kodel pagedo jusu masinoje, jei ne- tada mokesite didelius pinigus ir normaliai atliksite kompiutrine elektronikos diagnostika
O cia
kuom skiriasi adapteriai po 1**lt ir po 1****lt http://www.ross-tech.com/vag-com/vag-functions.html
Dar klausimu bus (v)
P.s. Patrakusi, vakar vaziavau i Vilniu, taciau pas tave uzsukti buciau galejes apie 23val.... tad kazkaip susinepatoginau skambinti, but tavo vyras manes nesuprates. Kai prasibudinsi, parasyk man i Skype, bandysime issiaskinti gedima ir be kompo, gal pavyks ka gali zinoti 
Aš kažkaip taip ir pagalvojau, kad vėlai būsi...

Vyras tai vyras, bet aš tokiu metu jau avinėlius skaičiavau...

Ok, susisieksim per skype'ą šiek tiek vėliau, dabar išlėkti turiu..

Blyn aidinė palikta mieste, nes vakar užsivedė, kokių 50m pavažiavo ir užgęso, po to vėl užsivedė 10m pajudėjo, ir vėl stop...Nžn kas čia... :/