Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1786851 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1575: 2008 Sausio 11, 09:46:33 »
bet ale joma jo - A8 kontrabandai, jaučiu nieks nė nepagalvodavo, bet tada klausims, kodėl pardavė ??...........
hmmmm....... gal Jaguar'ą nusipirko - ten du bakai  :-] :-] :-] :-] :-]

birka zina, ryt kelsiu ant stenda ziesiu kas per sliekas ten uzsikishes arba tikrai koks mastyrnikas imontuotas :D man dacikas benzo visalaika rodydavo puse bako. tas diedukas parduodamas sake kad nzn kas cia yra bet kai puse buna tai baigiasi. Tipo sugedes. nu ir as taip kaip visada zinai daug nepildavau,  uz 100 lt benzo visada ir uztenka biski. sende sakau pisiu pilna baka ant duros sakau gal ta plude atsilenks ir rodys normaliai. Jo , ipyle 32 litrus ir issove pistoletas kolonkej. nixuja nesuprates roviau i garaza ir davai ardyt toj bagazinej kur yra po tais dangciais plude ir kitoj pusej kazkoks ujebons. atsuku abudu - benza sulyg krastais, tik nieka nekisau paziet kiek ten lend nes laika nebuva :D

Pas mane lygiai tas pats... (+) Jau rašiau kokius ~3-5psl atgal...Aš tai sau kol kas nekvaršinu galvos dėl to... :V Kai rasi priežastį tai brūkštelk... ;)
Beje maniškę jau sutvarkė... (aa) 500Lt kaštuoja...