Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1806472 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10250: 2009 Gegužės 08, 11:41:38 »
as ir turejau sita dziaugsma su siurbliu :D ai tiesa siandien patruliai bande prisikabinti kad langai tamsinti :D per lijundra tik prasilenkiau ir tie is kart apsisuko ir is paskos su mirgalais :D maniau uz greiti pajame bet pasirodo jiem pasivaideno kad langai niaukti tai su kazkokiu prietaisu pamatavo ir paleido :D

vat kodel man patinka a8 langai, nerealiai kai dvigubi langai is kampo ir kai lyja is tikro atrodo tamsinti. Mane su draugu du kartus yra sustabde, visada pamatuoja ir ablomas buna.

Na kiekvienam zinoma pagal skoni...Man tai baisu tie zydri langai... :f :f o dar jeigu patamsina su plevele gala ir prieki toki palieka... (n) vaivorykste.. :s gerai kad pas mane viengubi... (+)

poh žydri yra juk žalsvi ir t.t. vat man išdauže langą ir tik vieną sluoksnį o antras liko... ;)
būtų viengubi būtų skersvejis...  :-]

zmona ? :-] :-]

Meilužė su koja.... :-] :-] :-] :-]
Man dzin, gali būti ir tokios pat spalvos kaip saulėlydis, tik žali...Vistiek nepatiks... :D :D :D :D :D
Arvi, ant sidabrinių tiesa pasakius netaip išsiskiria tie dvigubi langai, o vat ant tamsios atvirkščiai išsiryškina spalvoti langai...Pas tave tai net nepastebėjau gal net.. (v) Nu bet dzin...Kam patinka tai ir super duper... (+)

MAXTOR'ai su tortadieniu tave... :H :* (+) <o> (d) $ (f) (f) (f)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 08, 11:46:59 sukūrė patrakusi »