Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 2079284 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #14350: 2011 Gruodžio 08, 21:13:32 »
jo jo, nuo tanku dar patys lietuviai gyne, o dabar "prabangiais tankais" apsiginklave taranuosim patys :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14351: 2011 Gruodžio 08, 22:52:26 »
netikiu kad tas įstatymas bus priimtas, todėl grįžtu prie daug rimtesnės temos  :-] :-]

Dėl originalių BBS ratlankių aplamai nepamenu tokio išbrokinimo ir man tas dalykas visiškai neskauda kadangi Ve neturi ne vienos originalios dalies, kurios nesi išbrokinęs, tai šitą temą galime palikti ramybėje 
na kodėl tu taip vat ? kėbulą juk turi  :)
o realiai kalbant jei mašina šita skirta tik turėjimui o ne važinėjimui, tai taip, viskas joje gerai, BET jei su ja norima važinėt, tai pabandyk tu man nuginčyti kad šiam laikmečiui, šiai dienai yra normalu gamyklos deklaruojamas 1l/100km tepalo rijimas, automatas su "16MB RAM'o", UFO superstabžiai, priekinės šakės dalys einančios velniop po kelių kkm, išvirtimo traukės taip pat, ir dar visokių smulkmenų virstančių nesmulkmenomis, gal dar daug kam aktualų apetitą benzui dėl visa ko galima paminėti palyginimui su šių dienų auto. taigi norint patogiai ir smagiai važinėti su anų laikų 'technikos stebuklu' kuris šiuo laikmečiu toli gražu toke nebėra, tenka pasitobulinti kiek įmanoma tuom kas buvo sukurta per tuos 20 metų nuo V8 sukūrimo. Jei tavo nuomone tai blogai, vadinasi tau tai blogai ir tu to nedarai bent jau su viena iš savo turimų.

Dėl viso kitos galim tęsti nors iki ryto, bet vistiek, matau, sunku man rasti budą, kaip paaiškinti, kad suprastum, Yra skirtumas ar ta kontora pradeda gaminti kažką savo ir sukuria savo stilių kurio neturi niekas kitas, kaip 70'ais padarė BBS, ar nusižiuri jau esamą gerai parduodamą sprendimą ir pradeda štampuoti, žemesniame kokybės lygyje.
būtent apie tą patį ir kalbėjau, ir būtent dėl to tokį pvz su BBS pateikiau kurie tais 70'ais buvo niekam nežinomi, kaip ir bet kokia kita bet kuom kituom užsiimanti tik ką savo veiklą pradėjusi kontora. žodžiu šitai praėjom. taškas

Dėl licenzijuotų replikų jau jau jautiesi toks teisus, pateik pavyzdžių, mirksintis smailas ne argumentas...
smailas tau užkliuvo.... manai iš tuščio į kiaurą pilstau ... deja dėl ratlankių pvz tau nepateiksiu, nes man dėl jų nei šilčiau nei šalčiau, bet galiu pateikti pvz kas tikrai mane asmeniškai įtakoja, ta proga ne special foto tau padariau;

tai yra MAN'o 16V32/40 variklis (šitą modelį paėmiau kaip pvz iš visos gamos) oficialiai parduota licenzija korėjiečiam STX, tas pats modelis 16V32/40 - REPLICA. viliuosi kad pvz pakankamai geras ?
http://www.mandieselturbo.com/engines/FourStrokeMediumSpeedPropEngines.asp?model=V32/40&cylinder=16
http://www.yikang-marine.com/yikang/Html/content/sales/ssangyong/L%28V%2932-40.htm

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14352: 2011 Gruodžio 08, 22:59:17 »
tas 16v32/40 pas korejiecius pagamintas tik 2tonom sunkesnis :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14353: 2011 Gruodžio 09, 00:15:25 »
netikiu kad tas įstatymas bus priimtas, todėl grįžtu prie daug rimtesnės temos  :-] :-]

Dėl originalių BBS ratlankių aplamai nepamenu tokio išbrokinimo ir man tas dalykas visiškai neskauda kadangi Ve neturi ne vienos originalios dalies, kurios nesi išbrokinęs, tai šitą temą galime palikti ramybėje 
na kodėl tu taip vat ? kėbulą juk turi  :)
o realiai kalbant jei mašina šita skirta tik turėjimui o ne važinėjimui, tai taip, viskas joje gerai, BET jei su ja norima važinėt, tai pabandyk tu man nuginčyti kad šiam laikmečiui, šiai dienai yra normalu gamyklos deklaruojamas 1l/100km tepalo rijimas, automatas su "16MB RAM'o", UFO superstabžiai, priekinės šakės dalys einančios velniop po kelių kkm, išvirtimo traukės taip pat, ir dar visokių smulkmenų virstančių nesmulkmenomis, gal dar daug kam aktualų apetitą benzui dėl visa ko galima paminėti palyginimui su šių dienų auto. taigi norint patogiai ir smagiai važinėti su anų laikų 'technikos stebuklu' kuris šiuo laikmečiu toli gražu toke nebėra, tenka pasitobulinti kiek įmanoma tuom kas buvo sukurta per tuos 20 metų nuo V8 sukūrimo. Jei tavo nuomone tai blogai, vadinasi tau tai blogai ir tu to nedarai bent jau su viena iš savo turimų.

Dėl viso kitos galim tęsti nors iki ryto, bet vistiek, matau, sunku man rasti budą, kaip paaiškinti, kad suprastum, Yra skirtumas ar ta kontora pradeda gaminti kažką savo ir sukuria savo stilių kurio neturi niekas kitas, kaip 70'ais padarė BBS, ar nusižiuri jau esamą gerai parduodamą sprendimą ir pradeda štampuoti, žemesniame kokybės lygyje.
būtent apie tą patį ir kalbėjau, ir būtent dėl to tokį pvz su BBS pateikiau kurie tais 70'ais buvo niekam nežinomi, kaip ir bet kokia kita bet kuom kituom užsiimanti tik ką savo veiklą pradėjusi kontora. žodžiu šitai praėjom. taškas

Dėl licenzijuotų replikų jau jau jautiesi toks teisus, pateik pavyzdžių, mirksintis smailas ne argumentas...
smailas tau užkliuvo.... manai iš tuščio į kiaurą pilstau ... deja dėl ratlankių pvz tau nepateiksiu, nes man dėl jų nei šilčiau nei šalčiau, bet galiu pateikti pvz kas tikrai mane asmeniškai įtakoja, ta proga ne special foto tau padariau;

tai yra MAN'o 16V32/40 variklis (šitą modelį paėmiau kaip pvz iš visos gamos) oficialiai parduota licenzija korėjiečiam STX, tas pats modelis 16V32/40 - REPLICA. viliuosi kad pvz pakankamai geras ?
http://www.mandieselturbo.com/engines/FourStrokeMediumSpeedPropEngines.asp?model=V32/40&cylinder=16
http://www.yikang-marine.com/yikang/Html/content/sales/ssangyong/L%28V%2932-40.htm
Iš to ką parašei, galima pamanyti, kad standartinė Ve yra tokia byranti, kaip pigus prancūzas ar korejietis tik klausimas kaip jos dagyveno iki šių dienų, TAIP visada siakau ir sakysiu kad kasdienai eksploatuoti 15-20 metų senumo mašiną ir neracionalu ir nelogiška, viien dėl senatvinių ligų kiekio, bet faktas tas, kad anksčiau viskas buvo daroma tikrai iš tvirtesnių sunkesnių medžiagų, dabar viską keičia aliumas ir plastmasė, tik reiktų paprasčiu žiurėti į tą klausimą - netenkina stabdžiai? - pasikeisk stabdžių skystį, naujus diskus ir kalades, netenkina valdymas? užsidėk normalias padangas (padeda ir stabdymui) dabar padangų ir gumos technologijos šiek tiek labiau pažengusios nei kad 80ais metais, (Jeigu 2000lt už normalų padangų koplektą atrodo daug ir verčiau daroma taburetės kietumo pakaba ir išmetamos salono apdailos kilimai ir sedynės, nu tada sorry...).tik  jeigu po viso to savybės dar netenkina, tada galima galvoti apie kosmosą, dėl automato RAMØ apart papildomo 5 bėgio neįsivaizduoju, ko jam trūksta, ir ko iš jo norėti, tvirtumas toks, kad betkoks kitas gaminamas automatas nervingai rūko pavėsyje, ar dabar gaminamos dežes suksis ir po 20metu - abėjoju. Svirtis nueinančios velniop? na kodėl, VAG svirtys iš gamyklos stabiliai laiko 200 000+ km, traukės irgi nelabai jau byrančios, nieks gi neprašo pirkti neorignalo, gal visgi mitas kad ne VAG dalis iš gero gamintojo kokybė gali prilygti ar pranokti originalą ne visada teisingas? net lyginant pagal oficialias dilerio kainas V8 viena pusė - svirtis 1,3k lt, stabilizatoriau lėkštės 140lt, traukės antgalis 140 - VISKAS daugiau ten nėra ką keisti, betkokiam kitam dabartiniam modeliui pakeisti vienos pusės visas dažnai sueinančias pakabos dalis ir suma visada perkopia 2-3k lt vien dėl didelio dalių kiekio

Dėl replikos sąvokos:
Viskas kaip ir gerai tik dar negirdėjau kad tas terminas butų taikomas mechanizmams techniniams mazgams o ne dizainui ir menui, labiau kalbėjau apie tas sritis, kur figuruoja brand'o įvaizdis.
O pats Man tą variklį visdar gamina? ar peleidęs naują modelį ir seno eskizus pardavęs?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14354: 2011 Gruodžio 09, 00:38:38 »
tai va būtent kad šitoje auto jaučiasi kokybė medžiagų lyginant su šių dienų gaminiais, nemažai vien dėl to šitas modelis ir "veža". ir paminėjau aš tas vietas silpnas būtent tas kur ir originalas nieko gero ... juk ir pats važiuoklei poliuretaną pirkaisi, o stabdžius/padangas/skysčius ir pan. aš manau tiikrai pakankamai susitvarkęs turiu.... vat apie variklį nepaminėjai kokią originalią dalį pirkt reikia kad tepalo nebegertų :-),o ir kas iš tos automato dėžės kad ji neužmušama - darbą savo 'gyviau' galėtų atllikti... taigi pilnai susitvarkius, t.y. pakeitus naujais, ir jei įmanoma patobulintais, mazgus kurie per tuos ~dvim metų nusidirbo netgi visai padorus auto gaunasi, tai kodėl iš jo nenorėt maksimumo ? viskas kaip ir dėsninga ar ne ?:)
o dėl to MAN'o variklio tai nežinau ar jį dar šiandien gamina, bet prieš ~metus gamino dar, o licenzija daug seniau parduota koreicams buvo jau. o ir kuo MAN'as yra ne brand'as ? gi toks pat patentuotas kaip ir vardas gabalo aliumo, įgavusio rato formą, tik žyyymiai sudėtingesnis .

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14356: 2011 Gruodžio 09, 09:44:55 »
nesisiokit i batus del tu mokesciu ;) vietoj to kad cia rasinejat reikejo telika paziuret, Jakilaitcio laida... istatimo projekto dar nera, viskas tik kalbu formoje, ir senu masinu su dideliais varikliais tikrai neapmokestins, pagalvokit koks chaosas butu senu masinu rinkoje jei 5k vertes masina butu apmokestinta per metus 1k litu... atsirastu skelbimai ne parduodu o dovanoju :-]

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14357: 2011 Gruodžio 09, 09:54:30 »
nieks ir nesysioja, o eskaluoja tema :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14358: 2011 Gruodžio 09, 10:05:26 »
tada galeciau pasijamt donorine ve uz 1k lt :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14359: 2011 Gruodžio 09, 10:14:02 »
brutai, tu geriau mažiau eskaluok į save tą chemijos prisotintą lietuvišką alų, nėra tai gerai, kaip kad ir Mortal Combat pirmą nakties  :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14360: 2011 Gruodžio 09, 10:28:47 »
ai tai MAN cia mortal kombat? :D

p.s tu dar uz juru-mariu?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14361: 2011 Gruodžio 09, 11:15:42 »
bet mokesciai lyg lies tik 2 metu senumo masinas ir jaunesnes... :V

Neprisijungęs lv222

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14362: 2011 Gruodžio 09, 14:30:42 »
tikiu kad nebus cia jokiu mokesciu senienom  ;)

Neprisijungęs lv222

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14363: 2011 Gruodžio 09, 14:36:46 »
Kame beda gali but ? istraukur rakta, uzdarius duris, pastoviai sviecia langu valdymo mygtukai..  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14364: 2011 Gruodžio 09, 14:44:46 »
jei uzgesta paskui... ar vistik ir sviecia tikrai visa laika?

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14365: 2011 Gruodžio 09, 14:48:13 »
pas mane irgi priburta kazkas su windows lock migtuku, tai kol jis nuspaustas be degimo langai darinejas, o jei atspaudi, tai ir su degimu neveikia :-]

Neprisijungęs lv222

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14366: 2011 Gruodžio 09, 15:27:18 »
pastoviai dega. Ir nevisada atidarant AUTO suveikia.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14367: 2011 Gruodžio 09, 19:10:31 »
tai va būtent kad šitoje auto jaučiasi kokybė medžiagų lyginant su šių dienų gaminiais, nemažai vien dėl to šitas modelis ir "veža". ir paminėjau aš tas vietas silpnas būtent tas kur ir originalas nieko gero ... juk ir pats važiuoklei poliuretaną pirkaisi, o stabdžius/padangas/skysčius ir pan. aš manau tiikrai pakankamai susitvarkęs turiu.... vat apie variklį nepaminėjai kokią originalią dalį pirkt reikia kad tepalo nebegertų :-),o ir kas iš tos automato dėžės kad ji neužmušama - darbą savo 'gyviau' galėtų atllikti... taigi pilnai susitvarkius, t.y. pakeitus naujais, ir jei įmanoma patobulintais, mazgus kurie per tuos ~dvim metų nusidirbo netgi visai padorus auto gaunasi, tai kodėl iš jo nenorėt maksimumo ? viskas kaip ir dėsninga ar ne ?:)
o dėl to MAN'o variklio tai nežinau ar jį dar šiandien gamina, bet prieš ~metus gamino dar, o licenzija daug seniau parduota koreicams buvo jau. o ir kuo MAN'as yra ne brand'as ? gi toks pat patentuotas kaip ir vardas gabalo aliumo, įgavusio rato formą, tik žyyymiai sudėtingesnis .
Tradicinis automatas jau tais metais buvo pasiekęs savo tobulumo ribą :D :D per tuos metus tik sugebėjo įdeti daugiau begių ir skevencini perjungimą ant vairo iš kurio jokios naudos, kai jis veikia lečiau nei turbo suveikia...
Ir ko dar norėti iš svirčių kai nusiperki mašiną su 2500 000km rida o jos visdar neklibančios? :P
Pats sau visus minėtus dalykus darausi su konkrečia mintimi per pusvalandį sudrožti viską Nurbungringe :D
Paprastam miesto judėjimui, visiškai pilnai užtenka tvarkingų UFO stabdžių su....................
pala... kažkaip nukrypom nuo temos, prie to pačio atsibodusio dalyko, apie kurį jau seniai išdiskutuota ir sudėlioti taškai...
Originalas yra gerai, ir visada tai turės tam tikrą vertę, Gerai tiap pat surinkus geriausius komponentus sukurti savo mašiną, ką taip pat bandau daryti, tik vistiek maksimaliai laikantis originalių koncepcijų :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14368: 2011 Gruodžio 09, 19:18:48 »
yra zmogus ir yra poziuris.. asmeniskai as labiau su Gedzio pozicijom sutikciau.. na gal ir kraujyje neturiu to dalyko, kad garbint tik orginala :) jei kalbet apie ve, manes tikrai "neveza" orginali ve.. neveza nei tie ufai, nei standartinis aukstis, nei standartinis salonas, nei bbs voratinklis r15 ant jos... ar vairas bus su tuo slyksciu airbagu, ar bus uzmautas koks eso.. man giliai dzin tai priklauso orginalui ar ne..

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14369: 2011 Gruodžio 09, 19:58:25 »
Na tikrai niekam nedraudžiu turėti ir laikytis klaidingos nuomonės.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14370: 2011 Gruodžio 09, 21:24:14 »
:-] :-] nu čia pavarei. beje prisiminiau dėl BBS LM - tai kad juk turi kažkokius jau, tik kad dešimt kart pigesnius nei 20klt., foto neišliko deja
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,229.msg9085.html#msg9085
Ir Audziau - taip - kol negalėsiu skirti 20k lt naujam BBS LM komplektui, tol jokių BBS pas mane nebus.
tai kaip suprast tavo komentarą ?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14371: 2011 Gruodžio 09, 21:30:40 »
Tai kad orginalūs bbs ten, jei gerai atmintis neša. ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14372: 2011 Gruodžio 09, 21:32:07 »
:-] :-] nu čia pavarei. beje prisiminiau dėl BBS LM - tai kad juk turi kažkokius jau, tik kad dešimt kart pigesnius nei 20klt., foto neišliko deja
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,229.msg9085.html#msg9085
Ir Audziau - taip - kol negalėsiu skirti 20k lt naujam BBS LM komplektui, tol jokių BBS pas mane nebus.
tai kaip suprast tavo komentarą ?
Geras toks parašas po postais netikėtai atejo į galvą, kaip priešingybė tavajam  :D
Turiu tuos ratus bet jie stipriai reikalauja restauracijos, ir remonto ir išmatavimai jų matai kokie... o norių visų vienodų 10x18 kad bent jau kitą tokį komplektą susirasti ir gautųsi 10x8 komplektas vasarai ir 8,5x18 žiemai  :D

Yra tų foto, paieškojus galima rasti
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 09, 21:36:54 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14373: 2011 Gruodžio 09, 21:43:40 »
ahaaa, vat kaip čia sumąstyta ; na 4x8,5JxR18 BBS LM man ir vasarai užtektų.
dėl parašo tai joks jis ne priešingybė

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14374: 2011 Gruodžio 10, 13:22:44 »
Na, V8 Turetojai galite lengvai apsipusti  ff
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/paaiskejo-ka-politikai-laiko-prabanga-seime-uzregistruotos-pataisos-kuriose-isvardyta-kas-bus-apmokestinta-56-184234?utm_source=autoplius_int&utm_medium=15min&utm_campaign=listinimas

"Taip pat siūloma apmokestinti galingesnius nei 150 kilovatų galios per pastaruosius 10 metų registruotus automobilius. Automobiliai, pažymėti diplomatiniais valstybinio numerio ženklais, taip pat profesionalaus sporto veikloje naudojamos transporto priemonės apmokestinami nebus. Įstatyme rašoma, kad mokesčiais nebus užkrautos savadarbės transporto priemonės.

Bus apmokestinti didesnės nei 50 kilovatų galios motociklai, taip pat jachtos ir lėktuvai. Mokestis už automobilius bus skaičiuojamas po 0,5 lito už 1 kilovatą per mėnesį."   (h)  :s