tai va būtent kad šitoje auto jaučiasi kokybė medžiagų lyginant su šių dienų gaminiais, nemažai vien dėl to šitas modelis ir "veža". ir paminėjau aš tas vietas silpnas būtent tas kur ir originalas nieko gero ... juk ir pats važiuoklei poliuretaną pirkaisi, o stabdžius/padangas/skysčius ir pan. aš manau tiikrai pakankamai susitvarkęs turiu.... vat apie variklį nepaminėjai kokią originalią dalį pirkt reikia kad tepalo nebegertų
,o ir kas iš tos automato dėžės kad ji neužmušama - darbą savo 'gyviau' galėtų atllikti... taigi pilnai susitvarkius, t.y. pakeitus naujais, ir jei įmanoma patobulintais, mazgus kurie per tuos ~dvim metų nusidirbo netgi visai padorus auto gaunasi, tai kodėl iš jo nenorėt maksimumo ? viskas kaip ir dėsninga ar ne ?
o dėl to MAN'o variklio tai nežinau ar jį dar šiandien gamina, bet prieš ~metus gamino dar, o licenzija daug seniau parduota koreicams buvo jau. o ir kuo MAN'as yra ne brand'as ? gi toks pat patentuotas kaip ir vardas gabalo aliumo, įgavusio rato formą, tik žyyymiai sudėtingesnis .
Tradicinis automatas jau tais metais buvo pasiekęs savo tobulumo ribą

per tuos metus tik sugebėjo įdeti daugiau begių ir skevencini perjungimą ant vairo iš kurio jokios naudos, kai jis veikia lečiau nei turbo suveikia...
Ir ko dar norėti iš svirčių kai nusiperki mašiną su 2500 000km rida o jos visdar neklibančios?

Pats sau visus minėtus dalykus darausi su konkrečia mintimi per pusvalandį sudrožti viską Nurbungringe

Paprastam miesto judėjimui, visiškai pilnai užtenka tvarkingų UFO stabdžių su....................
pala... kažkaip nukrypom nuo temos, prie to pačio atsibodusio dalyko, apie kurį jau seniai išdiskutuota ir sudėlioti taškai...
Originalas yra gerai, ir visada tai turės tam tikrą vertę, Gerai tiap pat surinkus geriausius komponentus sukurti savo mašiną, ką taip pat bandau daryti, tik vistiek maksimaliai laikantis originalių koncepcijų