Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro techninė klausimų ir atsakymų tema.  (Skaityta 452487 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Techninė klausimų ir atsakymų tema.
« Topic Start: 2007 Lapkričio 29, 08:39:23 »
Citata
Esant quattro sistemai, kalbant apie konkrecius modelius A4/A6(C5), kiek suprantu eina pas jas Torsen'as... Reikia kazko bijoti perkant toki auto? Nes vis delto, straipsnelyje paminetas pvz., kad 4cil. variklis ar 8cil. variklis tikimybe ta pati ar kas suges mano manymo nevisai tiksli... Na vis delto... Elementu dvigubai daugiau, tad ir tikimybe dvigubai didesne... Taip ir su quattro... Priekine pakaba pas FWD... O cia tokia pat tik gale dar sudeta... Dvigubai didesne tikimybe... Na cia mano pamasytmai tik, nes irgi.. Kas paturi quattro, tai po to verkia, atseit 2 masinos vienoje. 

Palyginime noreta pasakyti, kad 8 cil variklis negenda dvigubai daugiau nei 4 cil variklis vien del to kad pas ji dvigubai daugiau cilindru.... Del to "2 masinos viename" - negirdejau dar tokio dalyko, kad kam butu transmisija nelaikius, iskyrus automatines greiciu dezes, kurios ir taip uzlinksta retkarciais nepriklausomai nuo to keli ratai varomi....... Galima tik paverkslenti (mano supratimu) del galines vaziuokles remonto, kadangi jis, savaime suprantama, yra brangesnis lyginant su FWD galines vaziuokles remontu. Daugiau nematau del ko verkslenti.... Nebent kas nors mane pataisys......   

Plius prasau atskirti GEDIMUS nuo SUSIDEVEJIMO ! (kalba straipsnyje ir apskritai eina apie gedimus). juk negenda ta galine pakaba, o susidevi, lygiai tai pat kaip ir priekine..... tai zmogai ir verkslena, kad eksploatacines islaidos didesnes. Cia yra tas pats, kas nusipirkai masina su 4.2 varikliu ir verki kamputi tyliai kad dauk kuro jama, bet variklis tai NEGENDA! Taip ir Quattro sistemos ir visi tie papildomi pakabos elementai - jie negenda - jie devisi !
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Lapkričio 29, 08:43:08 sukūrė Biesas »