Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?




Autorius Tema: Audi C6 - Klaidos ir diagnostika (2004-2011m)  (Skaityta 132595 kartus)

Neprisijungęs doncce

  • Įrašai: 380
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Utena
Labas rytas,

kaip onlyaudi ir sakė problemos visos slypėjo saugiklyje :D saugiklį pakeitus neveikė vairo mygtukai, tada restartavus MMI viskas susitvarkė. Iš pradžių prie telefono prisijungti net nedavė, tačiau vėliau telefoną surišau su mašina, bluetooth modulis vadinas KAUFTEC (nežinau ar dėtas modulis kažkoks ar standartiškai, kadangi yra atskira instrukcija), jeigu kažką sako. Matau visą telefonų knygą, skambučius ir t.t.

Tačiau skambinant jau signalui atsirandant išmete "no connection" ir atsijungia nuo skambučio. Su VCDS prie telefono bloko prisijungti negaliu. Ar gali būti blogi nustatymai mano mobiliam telefone? Ar visgi bus telefono blokas nudusęs?

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15910
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Telefonas nelabai, jeigu negali prisijungti ir su kitu kabeliu, tai tik blokas kazka fuseruoja

Neprisijungęs Domas

  • 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 17364
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
jei kufatec (ne kauftec) tai aftermarketas, ne originalas.

Neprisijungęs doncce

  • Įrašai: 380
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Utena
jei kufatec (ne kauftec) tai aftermarketas, ne originalas.
Prieš tai blogai parašiau, taip, KUFATEC FISCON. Ar gali dėl to skirtis prisijungimas?
Yra instrukcija, viską pagal ją mėginau pasidaryti.

Ar telefono blokas, kuris yra po sėdyne susijęs su šita įranga?

Update: pavyko prisijungti su kitu telefonu, poto ir maniskis susijunge, bluetooth veikia
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Gegužės 09, 22:26:50 sukūrė doncce »

Neprisijungęs Rolka002

  • Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Oro srauto matuokle bloga?

Neprisijungęs Rolka002

  • Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Nauja oro srauto matuokle pirkti ar gali buti kad kur intercolerio slanga kiaura ir del to meta klaida? Ar daviklis koks?
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Gegužės 21, 20:17:15 sukūrė Rolka002 »

Neprisijungęs waidukaz6020

  • Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
sveiki nustojo pusti salta ora patikrinus freona viskas ok. meta sita klaida 18049 - please check dtc memory of a/c controller p1641. bet tikrinat HVAC klaidu nerodo. siurblio nepaleidze taip sake meistras. tai cia jau siurbliui kaput?

Neprisijungęs Ramaskinas

  • Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2157
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Patikrink, ar sukasi ašis, ar tik skriemulys.

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15910
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Kompa turi, tai paprasciau gyvuose parametruose slegi paziureti ir aisku

Neprisijungęs waidukaz6020

  • Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Kaunas
slegi gera rodo beto ir meistras sake slegis geras

Neprisijungęs ~Romas~

  • Įrašai: 2162
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Klaipėda
Tai gal slėgis matuojant mechaniškai ir geras, bet ką mato klimos blokas - neaišku.

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15910
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Idomi situacija su tom kondiskem, vairuotojo puse saldo , bet silpnai, keleivio siltas oras, kaip ir vadinami kiausiniai stringa. Abudu vamzdziai is siurblio silti, tai kaip kondiske neveikia, bet vairuotojo puse saldo. Slegis darbo metu 13 BAR , tai kaip ir normos ribose.Toliau jau nieko nesupratau, meistras sako slegis nesvarbu, svarbu kiek freono sistemoje??????  :think: Papildo sistema freonu, pradeda kuo puikiausiai saldyti abidvi puses. Tai taip ir nesupratau is kur tas slegis susidaro, jeigu freono nera?

Neprisijungęs Kucenukas

  • Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, šiandien automobilis įšoko į limp mode, bet viskas įvyko ant žemų apsukų apie 1,4k, pabandžiau perkurti 3 kartus niekas nesusitvarkė, tik perkuri paspaudi gazą ir iškart vėl trauka dingsta, po trečio karto uždegė ir "check engine" lemputę. Nusprendžiau pamėginti atjungti oro srauto matuoklę, ir po to atsirado trauka. Nuskaičius klaidas radau štai ką: Saturday,22,June,2019,15:08:23:62939
VCDS Version: Release 12.12.0 (x64)

                Address 01: Engine       Labels: 03G-906-016-BLB.CLB
Control Module Part Number: 03G 906 016 BF    HW: 028 101 185 0
  Component and/or Version: R4 2,0L EDC G000SG  9553
           Software Coding: 0002072
            Work Shop Code: WSC 66565 257 00032
                      VCID: 68DF5E2B5B86005E3C3-803D
2 Faults Found:

16787 - EGR Valve (N18)
            P0403 - 000 - Malfunction - Intermittent
             Freeze Frame:
                    RPM: 882 /min
                    Torque: 30.0 Nm
                    Speed: 0.0 km/h
                    Duty Cycle: 0.0 %
                    Voltage: 11.63 V
                    Mass Air / Rev.: 460.0 mg/str
                    Duty Cycle: 16.6 %
                    Bin. Bits: 00000000

16486 - Mass Air Flow Sensor (G70)
            P0102 - 000 - Signal too Low
             Freeze Frame:
                    RPM: 924 /min
                    Torque: 24.0 Nm
                    Speed: 0.0 km/h
                    Load: 0.0 %
                    Duty Cycle: 99.6 %
                    Bin. Bits: 00101111
                    Mass Air / Rev.: 485.0 mg/str
                    Mass Air / Rev.: 0.0 mg/str


Readiness: 1 2 0 0 0
Dabar prijungus oro srauto matuoklę mašiną traukia kaip ir normaliai ir daugiau nepereina į limp mode. Todėl įdomu ar jau čia kemšasi EGR ar kas nutinka, nes taip atsitiko jau antrą kartą, jog iš niekur nieko atsijungia trauka ir surandu EGR klaidą. automobilis a6 c6 2.0tdi 103kw
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Birželio 22, 19:17:54 sukūrė Kucenukas »

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15910
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Tai raso egr klaida konkreti,nuo to ir atsiranda OSM klaida , nes neatitinka oro srautas, cia panasiau kai egr sklende pradeda neuzsidarineti, per basic setings paziurek egr darba ,bus aiskiau.

Neprisijungęs Kucenukas

  • Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
Po pirmo karto ziurejau per basic settings, viskas ten atitinka tas ribas kurias ismeta vcds, bet va uzeina tokie pavieniai atvejai kai sugrybauja ir viskas. Gal reikia megint issiimt egr ir ji issivalyt? Ir dar vienas dalykas, sutapimas ar ne kad atjungus OSM atsirado ta trauka? O dabar vel pajungiau OSM ir traukia kaip priklauso.

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15910
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Po pirmo karto ziurejau per basic settings, viskas ten atitinka tas ribas kurias ismeta vcds, bet va uzeina tokie pavieniai atvejai kai sugrybauja ir viskas. Gal reikia megint issiimt egr ir ji issivalyt? Ir dar vienas dalykas, sutapimas ar ne kad atjungus OSM atsirado ta trauka? O dabar vel pajungiau OSM ir traukia kaip priklauso.

EGR sklende tokia kaip lekstute, ji pradeda klibeti ir pradzioje taip buna , kaip ir gerai, bet jau kartais j neuzdaro pilnai angos, tada ir pasikeicia osm parodymai netinkama linkme. Geriausia uzmesti laikinai tarpine , kad uzglusinti egr, ismes variklio klaida , bet itakos traukai netures, butu tada aiskiau kame problema.

Neprisijungęs vitfmc

  • Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Sveiki, esu naujokas, reikia pagalbos. Meta tokia klaida dėl komunikavimo tarp multitronic ir varyklio. Kur ieškoti sprendimo, į ka atkreipti dėmesi? Ačiū labai. Audi A6 C6 2010 2.7tdi 140kW Multitronic.
Wednesday,26,June,2019,22:14:59:05031
VCDS Version: Release 15.7.1 (x64) Running on Windows 10 x64
www.Ross-Tech.com

                Address 02: Auto Trans       Labels: 01J-927-156.lbl
Control Module Part Number: 4F5 910 157 H    HW: 01J 927 156 JG
  Component and/or Version: V30 0AN 2.7lTDI RdW 0030
           Software Coding: 0000001
            Work Shop Code: WSC 74411 141 87521
                      VCID: 2E549697B904E24EFF-807A
1 Fault Found:

049408 - No Communication with Engine Control Module (SAE ECM/PCM)
               U0100 - 000 -  - Intermittent
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00100000
                    Fault Priority: 0
                    Fault Frequency: 9
                    Reset counter: 255
                    Mileage: 240405 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2019.06.01
                    Time: 16:20:47

             Freeze Frame:
                    RPM: 96 /min
                    RPM: 0 /min
                    (no units): 1.0
                    Torque: -38.0 Nm
                    Temperature: 49.0°C
                    T.B. Angle: 0.0°
                    Bin. Bits: 0101 0 0


Neprisijungęs doncce

  • Įrašai: 380
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Utena
Labas,

ar įmanoma ant 2006 m. c6 nustatyti, kad ant laisvų sūkių rodytų ne L / 100 KM, o  L / H?
Turbūt pas visus ant laisvų sūkių L / 100 KM rodo pieno riebumą? Man tas gerokai iškreipia vidurkį.

Neprisijungęs Domas

  • 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 17364
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
nežinau ar galima pakeisti, L/100km vidutinių ar momentinių rodymą pakeisti nori??
tik ko tais suabejojau tavo klausimu iš esmės.
kad ir kiek tu stovėsi vietoje ir nepriklausomai nuo to ar matysi L/H, vidutinės nuo to nesikeis. Ten važiavimo ciklo kuras dalinamas iš atstumo. Taigi tai, kaip tai atvaizduojama VIDURKIUI įtakos neturės.
Kad ir koks nelogiškas būtų momentinis L/100km stovint vietoje.

Neprisijungęs doncce

  • Įrašai: 380
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Utena
nežinau ar galima pakeisti, L/100km vidutinių ar momentinių rodymą pakeisti nori??
tik ko tais suabejojau tavo klausimu iš esmės.
kad ir kiek tu stovėsi vietoje ir nepriklausomai nuo to ar matysi L/H, vidutinės nuo to nesikeis. Ten važiavimo ciklo kuras dalinamas iš atstumo. Taigi tai, kaip tai atvaizduojama VIDURKIUI įtakos neturės.
Kad ir koks nelogiškas būtų momentinis L/100km stovint vietoje.


noriu, kad rodytų kaip vyksta realybėje :D važiuojant 0 km/h rodytų kuro suvartojimą per valandą (momentines). Vidutines faktas, kad skaičiuojame l/100 km.
Ar tu esi tikras, kad momentinių rodymas stovint vietoje ir rodant pvz. 20 l/100 km įtakos vidurkiui neturi? Man tuo metu vidurkis atrodo kyla greičiau.

kaip pvz. trasoje c6 2,0tdi fwd mechanika vartoja ~6 L, kiek ir rodo BC. Tik įlindus į miestą ir kamsčius,  t.y. važiuojant 60:40 trasa/miestas BC sąnaudos 8,2L, kai nuo pilno iki pilno bako gavosi 7,2 L
Žinau, kad per VCDS galima koreguoti kuro normą, tačiau nenoriu trasos parodymų sugadinti, kadangi rodo gana tiksliai :)

Neprisijungęs Domas

  • 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 17364
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Citata
važiuojant 0 km/h rodytų kuro suvartojimą per valandą (momentines).
Tas suprantama, nes ta vertė iš tiesų yra nei kas kito nei pakibus vertė nuo prieš pats sustojant.

EEPROM'e esančio algoritmo netyrinėjau, bet
Citata
Ar tu esi tikras, kad momentinių rodymas stovint vietoje ir rodant pvz. 20 l/100 km įtakos vidurkiui neturi? Man tuo metu vidurkis atrodo kyla greičiau.
stovint kamščiuose vidutinės kuro sąnaudos ir turi didėti vidurkiui. Suleidi kurą, kilometrų neįveiki.
Nu come on - ar jos ilgalaikės, ar paskutinio važiavimo ciklo - jas paskaičiuoti itin lengva, dalini supūstą kurą iš atstumo ir daugini iš šimto. Ir gyvenime nepatikėčiau, kad atsižvelgiama į momentines kuro sąnaudas l/100km kas išvis nėra logiškas matavimo vienetas, o tik kažkokia išvestinė reikšmė.
Koks beprotis kurtų tokį softą, kuris skaičiuoja iš reikšmės, kuri iš savęs nėr teisinga, kai vidutinė reikšmė visada yra po ranka, nes supūstas kuro kiekis ir atstumas yra žinomas.

Citata
kaip pvz. trasoje c6 2,0tdi fwd mechanika vartoja ~6 L, kiek ir rodo BC. Tik įlindus į miestą ir kamsčius,  t.y. važiuojant 60:40 trasa/miestas BC sąnaudos 8,2L, kai nuo pilno iki pilno bako gavosi 7,2 L
tai greičiausiai bus susiję su išskaičiavimo komplikuotumu šiose situacijose, o ne pačiu skaičiavimo algoritmu. Nenauji purškalai ir pan dalykai, kurie labiau parodo charakterį prie tavo minėtų sąlygų.

Neprisijungęs doncce

  • Įrašai: 380
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Utena
Taip Domai, tikrai sutinku, kad paskaičiuoti nėra sunku, nevertinant to pieno riebumo stovint vietoje.
Tiesiog, galvojau, kad BC į tai neatsižvelgia ir skaičiuoja, neteisingai, ačiū už atsakymą :)
O šiaip tai keista, VCDS'e matosi "consumption on idle", kodėl negalėjo skydelio šustresnio įdėt, ką tokių metų jau turi VW ir Skoda :/

Nerašant naujo posto, ar kas esate pasidarę DIGITAL SPEEDOMETER ant c6 2006 m. pradžios? Skydelis pagal VIN kodą "U2A", kiek skaičiau užsienio internetuos, tai kaikurie sako, kad rodo, tačiau kaip ir kodėl neaprašyta :D


Neprisijungęs Rencikas

  • Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Sveiki pas mane Audi A6 C6 2007metu 2.4 130kw benzas. Neveikia hidden meniu ir paspaudus knopke ant car išmeta kažkoki užrašą. Girdėjau kad reiks per vcds pajunkti ir suaktyvuot green meniu gal kas galėtų Vilniuje vakare padaryti šį reikalą :)

Neprisijungęs only AUDI

  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15910
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Sveiki pas mane Audi A6 C6 2007metu 2.4 130kw benzas. Neveikia hidden meniu ir paspaudus knopke ant car išmeta kažkoki užrašą. Girdėjau kad reiks per vcds pajunkti ir suaktyvuot green meniu gal kas galėtų Vilniuje vakare padaryti šį reikalą :)

Saunu , kad pasinaudojai patarimu FB ir prisijungei prie AK, tik paslaugos , kad pasiimtu kompa paprasyk Vilniaus temoje, kur ir tariamasi del susitikimu http://www.audiklubas.com/forumas/vilnius/vilniaus-pokalbi-tema/25650/

Neprisijungęs VytautasLTU

  • Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Vilnius
Sveiki :) Ieškau kas galėtų man padėti su DISTRONIC kalibracija :) Vilniuje lygtais tik moller tai atlieka. Na žinoma kaip oficialus servizas tai ir kainos rimtesnės. Tai ieškau kas gal dar yra Vilniuje arba galima ir Kaune ir galėtų pagelbėti su šia problema :) Nes labai norisi veikiančio autopiloto :D Mašina būtų A6 avant 2007 metų :) DĖKUI !  :V


 

Related Topics

  Antraštė / Pradėjo Atsakymai Paskutinis įrašas
17 Atsakymai
4023 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2011 Birželio 30, 16:51:06
sukūrė semi
12 Atsakymai
1510 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2011 Spalio 31, 18:28:52
sukūrė paulius pemp
20 Atsakymai
1649 Peržiūrėta
Paskutinis įrašas 2013 Spalio 24, 15:11:43
sukūrė Bajoras