Ar nepermokejai tu uz ta zyla? ?!?
Kai prikelsim tai tada ir galvosiu, bet zylas yra toks dalykas, kad sunku jį vertint pinigais. Pvz pagal draudimo programą rinkos vertė yra 4000lt

Dabar labai noriu pigiai prasisukt, ir keisti tai ką reikia keist. Realiai kad ir kiek jis man atistotų (proto ribose), man nebus gaila. Galima sakyti, kad tai yra nepraktiška ir pan. Gavau ką norėjau. Pats faktas tai kad reikia pinigų turėti, o apie permokėjimą sunku kalbėt - kolkas negaila. Kaip jau minėjau, tvarkau tik ką reikia. Ta prasme, pvz keisiu padangas, o ne ratlankius ir pan. Kolkas jis bus tiesiog techniškai tvarkingas zylas, tikiuos bent. Na ten paliksiu netvarkęs dėžės - nemanau kad verta kišt pinigus į ją kol pavaros 'sunkokai mėtos'. Reik įprast tik

Toliau bėdos. Radiatorius kiauras, kur susijungia šone metalas su plastmase ten leidžia. Ir stipriai.
Tai dar ne viskas
Kartais, kai paimu šimtą (tai dažnai būna pagręžiant iki 4-5 apsukų) ir stabdau stabdžiais, gęsta variklis. Negi stabdžių stiprintuvas tiek reikalauja? Tai būna ypač tada kai jau cypia borto kompas dėl mirusios bombos. Na nesu tikras ar čia su stabdymu susiję, gal tiesiog nesveika taip staigiai apsukas mesti laukt?
Kai nupylšę sailenblokai pakeisti, o kardanas toliau dungsi - kaip elgtis? Galvoju ryt ryte nulėkti iki UAB Kardanas, gal jie pažiūrės ar ten pakabinamas ar ten reduktoriaus guma. Ką manot?
del to uzgesimo ar nebus tik recerkuliacinis voztuvas kiauras,man tas pats buvo,bet as tiksliai zinojau,kad jis pas mane negeras
pakeitus ji problema dingo 
Dėkui, pasidomėsiu, taip ir galvojau kad kažkas pan čia gali būt.