2.2 ir 2.2t bedos su galvu trukimais, nuemes galva pamatysi, kad visuose cilindruose tarp isiurbimo ir ismetimo voztuvu yra trukimai. atsimenu mano silkei galvojau gelbes tarpines keitimas ir galvos slifavimas. prastovejo isardyta puse metu, surinkau, pavazinejau dar pusmeti ir vel pasileido dumai kamuoliais, supratau kad galva ir jos net neverta vezt tikrint. kadangi pas mane 2.2 be turbo, tai uzdejau galva nuo 2.3, oj kiek reikalu tada turejau, nes ne tik isiurbimo kolektorius netinka...
Lucifer, o tai aš jei ką bagažinės spynelės neišsiimsiu, kol raktas nesisukinėja?
jei lupu lauk, atidarinėju su virvute, ir palieku ją mirkti? surinksiu aš ją pats? nebus taip kad dasikasiu iki skardelių ir pabersiu jas po garažą kaip dažniausiai man būna? Ar nedasikasiu iki jų?
Gal išlupti visą spynelę gale ir duot ją normaliam kuris supranta ką daro?
Kokie praktiniai patarimai? Mašina kasdieninė, pakaitinės nėra, taigi bus reikalų su vairuotojo spyna.
spynele is bagazines gali isimt ir be tinkancio raktelio, tik ja norint isardyt, tiksliau istraukt pacia sirdele reikia kad raktas isikistu iki galo ir pasisuktu. nu siaip ten nieko sudetingo joje nera, iki skardeliu reikia dasikasti, tik nebutina jas paberti, uztenka su ikistu raktu sirdele istraukti, tada visos tos skardeles neturi kur pabegti ir su teptuku isploves naujai sutepi. siaip ne viena as bagazines spyna perrinkinejes, ir ne tik silkei, nieko ten sudetingo, detaliu gal 10-15 su visom sirdeles skardelem

net nezinau ka cia patart galeciau, klausk geriau kas neaisku bus
su vairuotojo duru spynos islupimu daugiau reikalu nei ta pacia spynele perrinkt