O jei pinigu nėr kaip tada? 
nera pinigu - nera ko svaigt tadu apie jas 
Palauk, mum visas gvenimas pries akis, gal po keliu metu mes ju turesim daugiau nei vienzo
Aisku jei iki to laiko pas ji visos neatsidurs 
geri keslai yra gerai. Esme tik tokia kad kai as turejau 10vT,tai 20v buvo ir nemazai pardavime. Kainavo 8000-10000 litu. ?!? Pravazinejau keleta metu,pardaviau - prasidejo 20v paieska. Per 2 men. atsirado vos vienas varinatas(apskritai vienas) - ta ir griebiau.
Per 4 metus kai turiu savaji,esu apziurejes kokiu ~10 ...~80% is ju lavoniukai,kainave kazkada 4000-6000lt,nemaza ju dalis nusede "paskerdimui". O esme kaip buvo taip ir liko - geras zyliauskas ~10k Lt - tik tiek kad pasirinkimas mazeja ne tai kad katastrofiskai,o tiesiog (n+n)*n kvadratu*1000
:-] taip kad delsti nera labai ko 
nors is kitos puses kam jum tie seni grabai reikalingi - jamat normalias masinas ir puciat duma
Va tokia filosofine valandele ![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Israsei visa tiesa. Atsimenu pries 3-4m. kai susidomejau zylais ju pardavime tikrai budavo daznai, o dabar situacija visai kita, butu mano valia zylas jau senai pas mane kieme stovetu

O dabar netolimuose ateities planuose yra kokia a2 1.4tdi ir senas geras zylas

tokiam nepagailesiu pinigu ir is vokieciu atsivaryt...