Idomiai cia temu prisiruteliojo
..as irgi busiu grybo pripjoves su tobulinimais, kovo pradzioje guosiuos.. ibridau i gilu medelyna, o ar viskas gerai bus, kazin. 
Kažkodėl spėju, kad viskas pas Tave akujienai gausis nes daroma iš esmės, man beliks pasimokinti. Aišku sveitmi medelynai visada iš sono atrodo ne tokie tankūs.
quattre protingai šneki, daviau taisyt suprantantiems, pasirodo ne viskas taip paprasta sėdint už daug kilometrų, niekuo pasitikėti negalima šiais laikais, teoriškai viskas turėjo gerai gautis, kaip ir su nauja sankaba, apie kurią tik prieš kelias dienas sužinojau, iš kur ji kilus, bet kai pirkau niekas nežinojo, tas pats ir su dėže, viskas turėjo būt gerai, bet va prieš mane apsišiko jie. Aš sankabą pirkau 2009 pabaigoj, dėjau tik po metų.
Dėl diūselių pasakysiu trumpai - nenoriu kišt nagų giliai. Noriu plug-and-play, be didesnių žaidimų. Jeigu atsukinėsiu, tai susirinksiu ir kalsiu viską iškarto. Dėl sodinimo į vonelę kolkas daug kas neaišku, nes nereadau normalių sodintojų, kad dirbtų taip:
http://www.injectorcleaning.co.uk/service.htm. Aklas įmetimas vonelėn GALI dar labiau prikenkti.
Avusai kolkas ne prioritetas kai viskas kas prieš tai išvardinta yra negerai
Koks dar stock?