Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1796533 kartus)

Neprisijungęs ilgas2.8doch

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1725: 2008 Sausio 22, 09:28:46 »
na nesu ponas ....pats sau juos uzdirbu ir teveliai tikrai nepades todel manau apsirybosiu iki 30lt.....

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1726: 2008 Sausio 22, 12:00:42 »
nepyk bet pasiliksiu prie savo nuomones jog vazinejant su tokia masina nelabai reitu garsiai apie taupimus sneket....jei nori but ponas tai ir mokek kaip ponas :P

gerbiu kitu nuomone tad ner cia man ko pykti nors zinau kad ir tikri ponai skaiciuoja lt ir kai kurie net labiau nei vid pajamas gaunantys :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1727: 2008 Sausio 22, 16:25:30 »
nikas su klaidom.....pas mane ne 24v bet 30 o imsiu tik 4.2....tokiai karvei mazesnis netinka.....ir siaip jei vairuoji lima maza varikli imti nesamone.....buvo cia toks bajaris....skaiciau bmw foruma....chebra ten perkasi bumerius ir dikuruoja apie dujas ....gincijasi del sanaudu ir taip toliau....vaziuoja ant v8 kad tipo paprasdtos dujos nesideda...na man juokinga kai perka lima o skaiciuoja centus....kazkada maciau kai bachuriukai i astunke pyle duju uz 20lt....net nusisypsojau :D

esu pyles uz 20lt pora sykiu duju ir pora sykiu benzo. nu kai basas esi vaziuot reik ka darysi :)
 siaip tai visada pilu pilna benzo ir pilna duju, na bent jau stengiuosi, tada matau tiksliai kiek isvazineju ir nereik pastoviai i degalines uzsukineti, nes ten visokie submarinai kebabai ir kokakolos labai vilioja...

Neprisijungęs daskee

• Įrašai: 201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1728: 2008 Sausio 22, 17:36:36 »
Ir kiek nuvaziuoji su benzu ir dujom?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1729: 2008 Sausio 22, 17:40:34 »
nepalaptis jog kuras man nekainuoja (be) anksciau pijdavau pilna baka ir nesukdavau galvos....bet paskuipamasciau kam man tas papildomas svoris...dabar kasdien piluosi po stasi ir rami galva

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1730: 2008 Sausio 22, 18:23:15 »
nepalaptis jog kuras man nekainuoja (be) anksciau pijdavau pilna baka ir nesukdavau galvos....bet paskuipamasciau kam man tas papildomas svoris...dabar kasdien piluosi po stasi ir rami galva

tipo tris stukas isleidi kurui per menesi?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1731: 2008 Sausio 22, 18:24:58 »
zinok gal ir daugiau....kelis men vazineju kasdien i vilniu...buna kelis men vazineju kasdien i kauna....o akcininkui juk nesakysi kad ryja tik astuonis...sakau dvylika maziausiai :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1732: 2008 Sausio 22, 20:37:58 »

kai tau kuras nekainuoja tai lengva kalbeti ir zvengti is kitu kurie po 20lt pilasi

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1733: 2008 Sausio 22, 20:39:35 »

kai tau kuras nekainuoja tai lengva kalbeti ir zvengti is kitu kurie po 20lt pilasi

o ka, tau nebutu juokinga? :D as viena kart maciau kai "realus pacanai" i mercedesa 600 piles duju uz 25 litus :D tai taip skaniai pasijuokem visi sustoje :D

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1734: 2008 Sausio 22, 20:43:05 »
Man paciam buvo pries pora savaiciu, kai koloneleje pyliausi saliarkos uz 10 LTL :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1735: 2008 Sausio 22, 20:47:39 »
nesakau vyrai visko pasitaiko bet kai bachuriukai nusiperka astunkes nors neturi lt nei kuriu nei remontui tai juokinga....astunke kaip aukssas...jai reikia subrest...kas butu jei as dabar uzsimesciau tris simtus gramu aukso?visi galvotu bizuterija...taip ir su tais bachuriukais

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1736: 2008 Sausio 22, 21:10:46 »
Ai tiesa man ir kazkada buvo kad tik uz 5lt duju uzsipyliau vien del to kad nuolaidu kortele palikau namie o oru nevaziuosi :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1737: 2008 Sausio 22, 21:15:31 »
Ai tiesa man ir kazkada buvo kad tik uz 5lt duju uzsipyliau vien del to kad nuolaidu kortele palikau namie o oru nevaziuosi :D

as tai del 5 - 10 lt nuolaidos taip nebuciau saves drakonines :( (-) (-) ziuret itariu i operatoriaus juoka tai ner kazkas ispudingo :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1738: 2008 Sausio 22, 21:18:10 »

as tai del 5 - 10 lt nuolaidos taip nebuciau saves drakonines :( (-) (-) ziuret itariu i operatoriaus juoka tai ner kazkas ispudingo :D

tai tada dar C4 buvo o iki namu tik 1km :D ir kaip tycia buvo menesio galas ir truko apie 20litru kad kita men gauciau didziausia lukoilo nuolaida kurui 8cnt uz litra :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1739: 2008 Sausio 22, 21:20:40 »
nu ir tema uzvedziau :D :-] ZIAURIAUSI PILIMAI  (aa) :-] :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1740: 2008 Sausio 22, 21:27:38 »
na uzkampo nuo manes gyvena toks bushido kovotojas pravarde VanDamas  :) (ne tame esme). tai va jis turi MB W124 sesisimtini, tai i savo akim maciau kai i parduotuve esancia uz keliolikos metru nuvaziavo su savo V12. Na o pirko jis... batona  :-] pagalvojaus, kad kelione gavosi brangesne uz ta batona.  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1741: 2008 Sausio 22, 21:31:02 »
na vandamai lieka vandamais....bet zinok as pats kai ryte bunu pacmielnas kaip rura du simtus metru vaziuoju i parduotuve kad niekas nematytu mano istinusio snukio ?!?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1742: 2008 Sausio 22, 21:49:51 »
jei ka cia mano dabartine...myliu sia mazute :H

[attachment deleted by admin]

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1743: 2008 Sausio 22, 21:53:16 »
na uzkampo nuo manes gyvena toks bushido kovotojas pravarde VanDamas  :) (ne tame esme). tai va jis turi MB W124 sesisimtini, tai i savo akim maciau kai i parduotuve esancia uz keliolikos metru nuvaziavo su savo V12. Na o pirko jis... batona  :-] pagalvojaus, kad kelione gavosi brangesne uz ta batona.  :D

gal tiksliau 140 mersas nes 124 tai 5litru tik buna ;)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1744: 2008 Sausio 22, 21:55:39 »
 :A susipainiojau. dekui, kad pataisei. S klase..  (v)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1745: 2008 Sausio 22, 22:01:02 »
vyrai gausim minusu nes nugrybavom ne i tema (!?) siaip kai pats skaiciau simta puslapiu labai pikau ant tu kutie s male....gal nustokim ir mes (r) nes jau keliolika zinuciu ne i tema varom....

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1746: 2008 Sausio 22, 22:11:53 »
 (+)  pastebejau negera tendencija - A8 skyrelyje apie kuro sanaudas snekama ypac daug.... beje, man iskilo klausimas. ar modeliuosi iki feislift'o jau buvo montuojami varikliai su 5 voztuvais cilinderiui?  :V maciau pas Evalda berods aprasyme uzsiminta kad yra 40V ...  Mano 96 metu o yra 32 kaip ir pas visus iki siol matytus..  :)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1747: 2008 Sausio 22, 22:14:55 »
(+)  pastebejau negera tendencija - A8 skyrelyje apie kuro sanaudas snekama ypac daug.... beje, man iskilo klausimas. ar modeliuosi iki feislift'o jau buvo montuojami varikliai su 5 voztuvais cilinderiui?  :V maciau pas Evalda berods aprasyme uzsiminta kad yra 40V ...  Mano 96 metu o yra 32 kaip ir pas visus iki siol matytus..  :)

nuo 98 man atrodo eina 40v motorai

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1748: 2008 Sausio 22, 22:22:06 »
gal isivaizduojate kas gali buti, kai stabdziu diskai buvo labai susimete priekiniai tai stabdant is vieno PRIEKINIO rato girdedavosi labai stambus dunksejimas, pasikeiciau st diskus-dugnsejimas dingo, bet dabar po biski atsiradineja kazkokie garsai keisti, vaziuojat labai is leto, galima kazkoki traskesi isgirst, kazkas lyg patraska, bet vos vos tas garsas, idomu pamastyti kas cia galetu buti, sarnyrus vairo traukes pakeiciau, gal granata, bet velgi, susukus vaira ar tiesiai vaziuojant vistiek tas traskejimas jauciasi-girdisi, gal guolis, bet guolis kaukti turi o ne trasketi, kas ten gali trasketi gal kas isivaizduoja? a8 4.2
man po bordiūrų 'pagavimo' :s ir traškėt pradėjo, bet tik pradedant važiuot ir sukant vairą. Dabar pagalvojau, kodėl nenustatinėjau kuri traškėjo, nes pakeičiau abi išorines....o gal ir abi parėjusios buvo  :D :V
va dar apie tą patį:
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=12014.new#new

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1749: 2008 Sausio 22, 22:43:00 »
gal isivaizduojate kas gali buti, kai stabdziu diskai buvo labai susimete priekiniai tai stabdant is vieno PRIEKINIO rato girdedavosi labai stambus dunksejimas, pasikeiciau st diskus-dugnsejimas dingo, bet dabar po biski atsiradineja kazkokie garsai keisti, vaziuojat labai is leto, galima kazkoki traskesi isgirst, kazkas lyg patraska, bet vos vos tas garsas, idomu pamastyti kas cia galetu buti, sarnyrus vairo traukes pakeiciau, gal granata, bet velgi, susukus vaira ar tiesiai vaziuojant vistiek tas traskejimas jauciasi-girdisi, gal guolis, bet guolis kaukti turi o ne trasketi, kas ten gali trasketi gal kas isivaizduoja? a8 4.2
man po bordiūrų 'pagavimo' :s ir traškėt pradėjo, bet tik pradedant važiuot ir sukant vairą. Dabar pagalvojau, kodėl nenustatinėjau kuri traškėjo, nes pakeičiau abi išorines....o gal ir abi parėjusios buvo  :D :V
va dar apie tą patį:
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=12014.new#new

blin tu cia mano pedom eini, as irgi gi ant bordiuro jei pameni sokes buvau gerai, padangos dvi suejo, diskai suvaryti gerai ten plojausi, aciu dievui kad ne i stulpa, sukrusta bulka uzkiso lohas kazkoks :E
kas cia keite ar ne arunas granatas, tai sake astunkei isvis ten ar 60lt tekainavo jam, jei pats keitiesi  :O
nors nezinau ar bekeisiu jeigu mastau apie atsikratyma  ;) bet aciu uz info jei labai trasket prades tai reikes visgi keistis, tik kad laiko nelabai y daba  :(
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 22, 22:45:46 sukūrė rafinuotas »