Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1797760 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1725: 2008 Sausio 22, 22:43:00 »
gal isivaizduojate kas gali buti, kai stabdziu diskai buvo labai susimete priekiniai tai stabdant is vieno PRIEKINIO rato girdedavosi labai stambus dunksejimas, pasikeiciau st diskus-dugnsejimas dingo, bet dabar po biski atsiradineja kazkokie garsai keisti, vaziuojat labai is leto, galima kazkoki traskesi isgirst, kazkas lyg patraska, bet vos vos tas garsas, idomu pamastyti kas cia galetu buti, sarnyrus vairo traukes pakeiciau, gal granata, bet velgi, susukus vaira ar tiesiai vaziuojant vistiek tas traskejimas jauciasi-girdisi, gal guolis, bet guolis kaukti turi o ne trasketi, kas ten gali trasketi gal kas isivaizduoja? a8 4.2
man po bordiūrų 'pagavimo' :s ir traškėt pradėjo, bet tik pradedant važiuot ir sukant vairą. Dabar pagalvojau, kodėl nenustatinėjau kuri traškėjo, nes pakeičiau abi išorines....o gal ir abi parėjusios buvo  :D :V
va dar apie tą patį:
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=12014.new#new

blin tu cia mano pedom eini, as irgi gi ant bordiuro jei pameni sokes buvau gerai, padangos dvi suejo, diskai suvaryti gerai ten plojausi, aciu dievui kad ne i stulpa, sukrusta bulka uzkiso lohas kazkoks :E
kas cia keite ar ne arunas granatas, tai sake astunkei isvis ten ar 60lt tekainavo jam, jei pats keitiesi  :O
nors nezinau ar bekeisiu jeigu mastau apie atsikratyma  ;) bet aciu uz info jei labai trasket prades tai reikes visgi keistis, tik kad laiko nelabai y daba  :(
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 22, 22:45:46 sukūrė rafinuotas »