Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1771132 kartus)

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #13226: 2009 Spalio 08, 22:22:40 »
ir kaip ji ten???

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13227: 2009 Spalio 08, 23:07:23 »
visokiu yra va pvz pazystamas varineja masinas tai parvare dvi d3 is prancuzijos 2005m 10men abi tai abi bet tv ir navi tipo ten kur ekranas tik borto kompas gale klimos ner ir isvis kazkaip paziurejus mygtuku joje mazoka buvo  :-]

nu yra du variantai ekrano kur perviduri speedo :) vienas siauresnis, o kitas platus kur rodo zemelapius dar :) rodykles kur vaziuot ir t.t. :) pas mane irgi be tv tunerio :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13228: 2009 Spalio 08, 23:08:11 »
ir kaip ji ten???

na buvo bedu su ja :) babinos pypkes kumutatoriai dar ten kazkas susipise jau net nepamenu ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13229: 2009 Spalio 08, 23:31:47 »
visokiu yra va pvz pazystamas varineja masinas tai parvare dvi d3 is prancuzijos 2005m 10men abi tai abi bet tv ir navi tipo ten kur ekranas tik borto kompas gale klimos ner ir isvis kazkaip paziurejus mygtuku joje mazoka buvo  :-]

nu yra du variantai ekrano kur perviduri speedo :) vienas siauresnis, o kitas platus kur rodo zemelapius dar :) rodykles kur vaziuot ir t.t. :) pas mane irgi be tv tunerio :)

platus buna su distronic'u ;)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13230: 2009 Spalio 09, 10:17:55 »
ir kaip ji ten???

na buvo bedu su ja :) babinos pypkes kumutatoriai dar ten kazkas susipise jau net nepamenu ;)

siaip uz tokia kaina tai galima kaip antra masina ant detaliu pasiimt ardymui, ten manau vietoj zmogus vistiek dar kzkiek nuleistu kaina  :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13231: 2009 Spalio 09, 11:50:25 »
ant detaliu reikia dauzta pirkt. O ir isvis, nebukit kaip savo tevai, ar seneliai, kai garaze turedavo antra ziguli, jei ne sveika, tai bent ant daliu... Suprantu ten kazkoki ekskliuzyvini modeli, o cia paprasta a8, negi tiek nera daliu jai pirkti parduotuvese ar srotuose? Ar cia taupumo sumetimais? Nuomot atskirai garaza, laikyt masina, krustis prie jos ardyt ir t.t. Niekada nesuprasiu kam visa tai...

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13232: 2009 Spalio 09, 12:17:57 »
kainos skirtumas gausis, nereikia ardyt ir nereikia jokio garazao pastatei kieme ir lai stovi reiks ko nusisuksi, tik svarbu nuimt tai ka vagia ir  viskas, ir po srotus nereiks vazinetis ieskot ir jei is pazystamu kam ko reiktu tai parduot galesi atsipirktu gan greitai. kazkada esu taip dares su bmw 525 91m buvo jau beveik is vis isrinktas ir dar metus kebulas beveik nuogas kieme prastovejo poto dar ant metalo pridaviau. ir dabar astunke paimciau tokiam procesuj ti kdabr nera tiek laiko.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13233: 2009 Spalio 09, 12:51:43 »
galima ir dviese susimetus pasimti. as visai daryciau jei atsirastu norinciu

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13234: 2009 Spalio 09, 12:52:35 »
nu dviese tai poto prasides man reiki to o man to poto bus drake  :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13235: 2009 Spalio 09, 12:56:01 »
nu dviese tai poto prasides man reiki to o man to poto bus drake  :-]

jei normalus zmogus, nebus, is sykio pries perkant susitari, kad pagrinde pasidalinsi ta ko labiausiai kam ko reik, o visas einamas dalis vis tiek retai pasitaiko, kad abiem pareitu. dabartinem astunkiu kainom kitaip ir neapsimoka daryti, nes cielos masinos kapeikas kainuoja, o srotuose pagrinde dalys dar brangios, palyginus su kokiom a4

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13236: 2009 Spalio 09, 13:08:01 »
kainos skirtumas gausis, nereikia ardyt ir nereikia jokio garazao pastatei kieme ir lai stovi reiks ko nusisuksi, tik svarbu nuimt tai ka vagia ir  viskas, ir po srotus nereiks vazinetis ieskot ir jei is pazystamu kam ko reiktu tai parduot galesi atsipirktu gan greitai. kazkada esu taip dares su bmw 525 91m buvo jau beveik is vis isrinktas ir dar metus kebulas beveik nuogas kieme prastovejo poto dar ant metalo pridaviau. ir dabar astunke paimciau tokiam procesuj ti kdabr nera tiek laiko.

gerai,. jei turi nuosava nama, o jei gyveni daugiaaukstyje? Nors nuosavam name sroto nedaryciau, kur gamta, medeliai, zolyte ir kitas grazus krastovaizdis?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13237: 2009 Spalio 09, 13:11:28 »
as tai manau ir kad verta turet tokia masina ant daliu, nes daznai prireikia ivairiu daliu kurios srotuose kainuoja tikrai daug, o cia ateini issiimi, pasikeiti ir varai toliau

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13238: 2009 Spalio 09, 13:15:31 »

gerai,. jei turi nuosava nama, o jei gyveni daugiaaukstyje? Nors nuosavam name sroto nedaryciau, kur gamta, medeliai, zolyte ir kitas grazus krastovaizdis?

:-] :-] :-] tu gal zaliasis? ot ne , ir taip kiek lauzu daugiaubuciu kiemuose stovi, o cia a8 prabangiai pastatyti ant kaladziu tikrai ne nusikaltimas.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13239: 2009 Spalio 09, 13:16:20 »
as isviso ja isardyciau, dalis i garaza kiek telpa, kas visai nereikalinga is karto i lauza ir psio, problemos kaip nebuta.

Neprisijungęs Mindziu26

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13240: 2009 Spalio 09, 13:29:56 »
deja dabar nelabai pastatysi ant kaladziu!
jei kaimynai skusis kad tavo masina nenaudojama stovi kieme ir dar vieta uzima bus negerai!
plius kazkokie velniai vaiksto po kiemus ir stebi ar tavo automobilis praejet tech apziura ar ne!
uosviui uzdejo ispejimo lapeli kad arba jis pereina apziura arba masina bus nutempta! vo kaip!
nezinau paskunde kas ar kaip jie suuoste bet teko jam varyti i garaza ir remontuotis!

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13241: 2009 Spalio 09, 13:35:24 »
ta lipduka ne taip sunku uzsideti.

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13242: 2009 Spalio 09, 14:12:48 »
Nu ir naaa.xui kokia cia tema uzvedet  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]  Man bus geda tuoj vaziuot su ta A8  :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13243: 2009 Spalio 09, 14:18:49 »
Nu ir naaa.xui kokia cia tema uzvedet  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]  Man bus geda tuoj vaziuot su ta A8  :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Užtat bus ne gėda laikyti po langais ant kaladžių  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13244: 2009 Spalio 09, 14:36:26 »

metus kebulas lauke stovejo :-] tavo kiemas atrode kaip srotas :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13245: 2009 Spalio 09, 14:58:20 »
DM, o kiek pats savo eske numetes i kampa laikei? :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13246: 2009 Spalio 09, 15:00:14 »

o tai tipo, kad a8, tai turi pointus rinkti, pirkdamas dalis tik centruose? kuom ji cia isskirtine tokia?

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13247: 2009 Spalio 09, 15:08:32 »
As nesakiau, kad finansine prasme tai neapsimoketu ;) Bet laikyti antra A8 ant daliu yra nesamone. Po to vaziuoji gatve ir kokie pacanai sakys: O, pas mane viena kieme stovi paskersta, kitas sakys: Jo, prie manes irgi.. tragedija.  :)
As cia galiu sneket, bet jus ir kiti, aiku vistiek ir toliau sekmingai trypsit sitos masinos prestižo likucius (o gal ju jau nebera  :V ). Lietuviai ;)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13248: 2009 Spalio 09, 15:39:50 »

metus kebulas lauke stovejo :-] tavo kiemas atrode kaip srotas :-]

nusisikt man kaip atrode tas kiemas nes tai daugiabucio kiemas visokie golfai aprinkti stovi o jau tip omano bmw  :-] :-] tai negali  :-] :-] :-]
kuo toliau ziuriu i kainas tai vis man tas prestizas krenta.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13249: 2009 Spalio 09, 16:19:47 »
per tokius ubagus prestizas ir krenta,bl kieme kebula laikyt,kad tepalais tau smirdetu po langais, neturiu zodziu...o ka tu ten turesi is tos kitos ? pareis tau babina,idesi is kitos,pareis vel ir ka tada? dar kita ant detaliu ? :D srote turi kokias 5 isarde tai dar pasirinkt kazka gali...o cia is vieno lavono i kita krausit tik..krc pirkit a4-as,a6-as ir valinkit kuo toliau nuo astunkiu ir sitos temos