O kuom silpnoka? A8 sveria kaip c4, o c4 su 2,8 važiuoja normaliai. Na matyt 2,8 in a8 "ne lygis", nebent taip galima išsireikšti tokį pasakymą
Su 2,5tdi važiuoja, o su 2,8 ne. Visi varikliai važiuoja, tik jau jį renkiesi pagal savo poreikius.
Evaldai tau visad tik pasigincyt

man nei c4 nei a8 2,8 nevaziuoja nes man patinka kada masina vaziuoja o ne rieda Oo) 2,5 tdi isvis nepatinka nes dyzelis

. ziuriu bet kas ka be parasytu tu vis sakai preisingai zmogau suvok kad yra skirtingos nuomones. O tu visiem persi tik savo nuomone, bet atsizvelgiant i tavo postu skaiciu tai suprantu kad nieko daugiau ir neveiki o tik sedi prie kompo ir gincijies su kitais paskaicius ka pastoviai rasai tai man isvis tavo nuomone nesvarbi

nes tau jei xenon tai tik4,3k nes kiti tipo sh.... (o pvz 6k per lietu daug geriau

) jei pasaki kad 2,8 nevaziuoja tai tau vaziuoja jei pasakai kad 4,2 vaziuoja tai sakysi kad nevaziuoja. nulipk biski nuo kompo

, masina nuvaziuok nusiplauk ar pas pana kokia atsitokek o ne vien replikas laidyk kokie visi nesupratingi ir nezino kaip kas.