Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1763563 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11125: 2009 Liepos 03, 15:50:24 »
man prieky per ta viena skyle radiatoriuj uzpilde,jokiu problemu...

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11126: 2009 Liepos 03, 17:51:26 »
anglijoj audi centre buvau tai pylde irgi per ta priekini(radijatoriui) o antro nera bent jau pas 96 metu 4.2

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11127: 2009 Liepos 05, 21:10:40 »
nu kazkaip neitiketina, kad nera ;) pas mane irgi 96, 4.2.. ir yra :) tik ne visi zino kur jis yra (kalbu apie tuos kur pildo). jei pildo tik per storaji vamzdi, tai pavyzdziui jei yra labai karsta diena kai pildo, pildymas gali trukt labai ilgai...

Neprisijungęs Carls

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11128: 2009 Liepos 06, 21:37:30 »
Va kaip buvo vykstant i siaulius is klaipedos.. ;]
trumpai papasakosiu..  :V ishgirdau kazkoki keista garsa po varikliu ir sunerimau.. pasiziuret ziuriu kaire puse ratas, posparniai visi tepalais nubege..  :V pasirodo, kiek suprantu nuo vairo koloneles gumos chamutas buvo atsilaisvines, kazkokiu tai budu susideformaves ir tepaliuka vairo visa ishvare... nuo to tas garsas toks ziaurus atsirado.. teko sustot rietave pas gimines, eit i senukus, pirkt nauja chamuta ir tepaluotis rankas :) nzn ar cia gerai padariau ar ne, galesit pasakyt jus.. bet prasivazinejus dar pusdieni po tokio remonciuko atrodo viskas gerai.. gerai kad bagazinej buvo vairo stiprintuvo skyscio dar like.. pridedu nuotrauka idomumo delei.. Ko tik gali neatsitikt kelyje  (+)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11129: 2009 Liepos 06, 21:46:43 »
palyginus labai gerai ir pigiai baiges (+)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11130: 2009 Liepos 07, 12:34:34 »
Arvi gavau ir aš... ;)

Beje, jei turite skype'us tai gal geriau per ten bendrauti..?... :V Kas turite gal brūkštelkite man į pm savo skype... ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 07, 14:27:54 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11131: 2009 Liepos 07, 14:57:59 »
palyginus labai gerai ir pigiai baiges (+)

deja taip gerai ir pigiai nesibaige.. ;] pasirodo per ta guma ishvis neturi nieko leist, ten net neturi but tepalo.. pramushe vairo kolonele  :V teks keist arba ta pacia restoruot..

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11132: 2009 Liepos 07, 14:59:11 »
Su keitimu sunkios varkės, nes kitą sunku rasti, o kitą tvarkingą rasti dar sunkiau.

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11133: 2009 Liepos 07, 15:19:23 »
Su keitimu sunkios varkės, nes kitą sunku rasti, o kitą tvarkingą rasti dar sunkiau.

na nera jau taip ir sunku 800 lt kolonele, pakeitimas 350, darbo pusdienis.. ;] o sena sutvarkyt, atrestoruot su pakeitimu 850 lt.. jei stokas surudijes 1150..

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11134: 2009 Liepos 07, 15:37:59 »
man pernai padare uz 900. tada skaites pigiai. po metu jokiu priekaistu neturiu. dabar uz kokius 700 pas tuos pacius sutarciau. jei stokas stipriai surudyjes + 50lt. pirk lauzyne nepatarciau, nes cia kaip ir deze - didele loterija.

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11135: 2009 Liepos 07, 19:46:11 »
kiek teko susidurt tai visur lauzynuose anglai ir kainos apie 700lt bet juk nuo anglo netinka man sake  ?!?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11136: 2009 Liepos 07, 19:58:23 »
nuo anglo 100 % netinka..

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11137: 2009 Liepos 07, 19:59:54 »
man pernai padare uz 900. tada skaites pigiai. po metu jokiu priekaistu neturiu. dabar uz kokius 700 pas tuos pacius sutarciau. jei stokas stipriai surudyjes + 50lt. pirk lauzyne nepatarciau, nes cia kaip ir deze - didele loterija.
o kur tu restauravai? beje kas tajavai buvo?  pas mane laisvumas yra, bet kauniskis, kuris garseja, kaip geras kolonkiu meistras, neapsiima jos paverzt...

Neprisijungęs dainiulis

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11138: 2009 Liepos 07, 20:10:25 »
Sveiki gal kam teko klijuoti ant pagazines dangcio zenkliukus audines (ziedus keturius) tada a8 ta zenkliuka tai as juos pries lakavima nujemiau bet matosi buvo klijuoti senai ir jau susivare ta guma..tai kuo geriausia dabar juos per naujo klijuoti..dekui uz patarima

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11139: 2009 Liepos 07, 20:14:14 »
Sveiki gal kam teko klijuoti ant pagazines dangcio zenkliukus audines (ziedus keturius) tada a8 ta zenkliuka tai as juos pries lakavima nujemiau bet matosi buvo klijuoti senai ir jau susivare ta guma..tai kuo geriausia dabar juos per naujo klijuoti..dekui uz patarima
manau ta specialia juostele kur is abieju pusiu limpa

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11140: 2009 Liepos 07, 20:16:37 »
as visada kai klijuoju tai super momet, geliniai, greit dziustantys...

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11141: 2009 Liepos 07, 20:58:02 »
o dazu neapgadina?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11142: 2009 Liepos 07, 21:15:07 »
ne, bet pvz jei klijuoju ziedus, tai labai plonai uztepes ant vidines dalies, kad ji nepertrykstu ir neisbegtu.. niekada nepavede

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11143: 2009 Liepos 07, 21:16:50 »
o kur tu restauravai? beje kas tajavai buvo?  pas mane laisvumas yra, bet kauniskis, kuris garseja, kaip geras kolonkiu meistras, neapsiima jos paverzt...

paverzt negerai gali vairas sunkiau suktis. as dar nerestauvavu pas mane stringa siektiek vairas ir sunkokai sukasi itariu siurbli bet ne 100% nes viena lauzyne paemiau pakeiciau tas pats bet savo sena isardziau ir matese kad jam sakes cia vienas srvisas kuris tais siurbliais uzsiema pasiule uz 650lt pakeist siurbli i nauja ir praplaut sistema kaina tai gera atsizvelgent kad naujas siurblys tanagroj su nuolaida 450lt. taiva  o idomu galima kazkaip vairo kolonele patikrint gera jinai ar bloga??????

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11144: 2009 Liepos 07, 21:19:23 »

as tai specealiai visus zenklus gale nuemiau kai masina perdazinejau pas mane juoda kaip anglis ir be jokiu zenklu super atrodo  :H

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11145: 2009 Liepos 07, 21:21:15 »

paverzt negerai gali vairas sunkiau suktis. as dar nerestauvavu pas mane stringa siektiek vairas ir sunkokai sukasi itariu siurbli bet ne 100% nes viena lauzyne paemiau pakeiciau tas pats bet savo sena isardziau ir matese kad jam sakes cia vienas srvisas kuris tais siurbliais uzsiema pasiule uz 650lt pakeist siurbli i nauja ir praplaut sistema kaina tai gera atsizvelgent kad naujas siurblys tanagroj su nuolaida 450lt. taiva  o idomu galima kazkaip vairo kolonele patikrint gera jinai ar bloga??????
as manau, jei kolonke neleidzia, vairas neturi laisvumo, vaziuojant susukus i kuria nors puse vairas sugryzta atgal, tai jai viskas ok ;)

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11146: 2009 Liepos 07, 21:21:35 »
Na ishoriskai tai tik ar nebega tepalai manau.. seip ash pastebedavau kad su ja kazkas blogai yra.. susukus vaira uzhsikirsdavo kartais, turedavai su jega atsukt.. turejo laisvumo kazkiek, kartais pradedavo bildet, bet pakilnojus vaira dingdavo.. kita karta manau zinosiu kad jau prie mirties..  (!?)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11147: 2009 Liepos 07, 21:26:14 »
jauciu reiks atrestauruot ir rami galva bus bet pirma jauciu vistiek siurbli i nauja pasikeisiu kad butu ledas  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11148: 2009 Liepos 07, 21:57:24 »

buvo taip, kad gryzau is darbo ir atlikau eiline kasdiene auto apziura. ziuriu, itartini lasai ant posparnio, paziuriu giliau, apsivarvaliavus vairo traukes guma. kita ryta nuvaziuoju i darba, tada atlikau neeiline nekasdiene apziura, ir pastebejau nedidele bala tepalo po automobiliu. pamaigiau apsaugine vairo traukes guma, o kaip kempine prisigerus tepalo :-{ tada tiesiai i hidrovista. padare per diena, garantija metai. po restauracijos kuri laika buvo laisvumas, bet po keliu menesiu nuvaziavau ir be problemu paverze nemokamai.

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11149: 2009 Liepos 07, 22:12:13 »
O jei kada sugalvosi nuimti?.. Kaip tada?.. Mažų mačiausiai, jei labai seksis nuplėšiant, šiaušti ir poliruoti tą vietą reikės... Aš taip tik pardavimui darau :D

Manau geriausias variantas yra iš abiejų pusių lipni juostelė, jei gerą perki (~15lt kainuoja) laiko tikrai neprastai ir esant reikalui nuplėšus nelieka jokių pėdsakų...