jai jis iš kaimo tai kas tada šiauliai ?? Oo)
Šiauliai yra didelis kaimas ir? Ką aš žinojau iš kur jis yra dėl to ir paklausiau taip ... Galvoju gal gėda, kad kaime gyvena ir nepasirašo ten po avataru ... Man tai ne gėda ...
Na feisliftas pradejo eiti nuo 99.02, kai kurie modeliai nuo 99.06, taigi... O siaip rasoma daznai pirmoji registracijos data, bent jau dokumentuose, tai gali buti pirma reg data ir 2000metais. Bet to nesu tikras. Kaimas mano Klaipieda, o pervilk i oda tai cia drasiai galima, gali ir i alkantra
Tik nezinau kaip su pajungimu, ten kazkokios fyskes turetu buti ir pas mane ant priekio valdymo skydelio budavo knopkes budavo kad nuleisti galvos atlosus.
Kokia data rašoma aš žinau, dėl to ir sakau, kad vargu ar ten '99 ... O kaina tai kaip už '96

tie atlošai, man atrodo ir palangė kitokia turi būt tada, kad jie nusileistų? Kai rašei, kad galinės elektrinės, supratau, kad patys krėslai, ne atlošai ... Pas mane oda, dėl to ir įdomu kaip ten su pervilkimu. Pliat, neturiu reikalų Klaipėdoj, būtų visai įdomu apžiūrėt kaip ten kas įmanoma padaryti ar ne ... Na jeigu ką susisieksiu per PM ...
ar ateis laikas kai astunkiu D2 kaina prades kilti, kaip dabar yra su V8? ?!?
Aukščiau dabartinių vargu ar kada bebus ... Na nebent po 50 metų prikėlinės jas iš numirusių kaip dabar su visokiais mustang'ais, charger'iais, chalenger'iais, cuda'om ir kita klasika amerikoje daro ... Tokiu atveju gal ... O, kad V8 kainos kiltų tai nepasakyčiau, tvarkingos visuomet kainavo ne kažkiek mažiau už tą pačią D2, o tų lavonų ir pigiai nelabai kas perka ...
Man tai sita patynka astunke, visai susigindyciau. http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2273663
Na bet gal todel kad spalva man balta labai patinka. Aisku navarotu tai nei vieno,bet fwd ir mechanke, tai tikrai nebrangus islaikymas, plius i vaira ziurint, tai is tikro rida ziauriai maza, tai jei uz 11.5 atiduotu visai dzin, o koza daug nekainuoja.
Man balta spalva patinka, bet ant A8 kažkaip nelabai gerai žiūrisi, o ta tai išvis tuščia. Man ka-kaip dideliam automobily tas mechanas kai šuniui penkta koja ...
o sitas skelbimas tai uzmatau ji daznai, http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2102223 . is pradziu prase 24000, uz 4.2 ir dar be duju be nieko, karocia, paskui 20, dabar jau 18 benori, vargu ar jis uz ja 13000 gautu 
Iš esmės, manau normali ta kaina už tokios komplektacijos automobilį, jeigu jis tikrai tvarkingas (abejoju kažkiek) ... 13 manau tikrai gautų be didelių problemų ... Reikia tik tinkamo žmogaus (pirkėjo) sulaukt, gal dar ir iki kokių 15 patemps

Balta spalva manau dazytojam sunkiausia atitaikyt...
O gal ji ne marga? gal cia chameleonas

Jau tik ne iš tokių foto apie spalvas spręsti ... Ir dažniausiai gi būna baltas perlas, kas skirtingais kampais žiūrint skirtingai ir atrodo, bet detalių spalva vistiek neturėtų skirtis ... O kad nudažyt detalę ir nepadaryt spalvos užmetimo ant kitos esančios šalia, tai jau durnu turi būti ... Net iš gamyklos gavus originalių dažų ta spalva skirtųsi. O baltas perlas išvis tokia spalva, kurios atitaikyt ne įmanoma praktiškai. Be užmetimų tik paprastą juodą dažyt ...
Jūs nerašykit tiek daug, nes aš kai mėgstantis pakalbėt apie viską ir apie nieką ilgai užtrunku kol viską pakomentuoju