As visada stebiuosi tokiais zmonem, kurie is akies pamato masina, ir pradeda sapnuot, koks cia variklis, kokie metai ir t.t., nu ekstrasense, papasakok visiem, kodel ji ne 99metu?

Todėl, kad ne facelift'as ... Ir kaina kaip '96
Man tai kas, aš tikrai nepirksiu jos ... O jei ir pirkčiau - metai man paskutinis rodiklis ...
gal kam reikia yra baltas velkiurinis salonas a8tunkes, prieki ir gale elektra valdomas, sildomas ir bla bla, tik kad veliuras, tai uz simboline kaina perleisciau, gal kam varikliukai nusproge ar dar kazkas.
Įdomu įmanoma galinę sėdimą daly pervilkt ar ne? Visai nieko būtų elektrą į galą susidėti
Kokiam kaime gyveni? Ir kiek ta simbolinė kaina?
Na feisliftas pradejo eiti nuo 99.02, kai kurie modeliai nuo 99.06, taigi... O siaip rasoma daznai pirmoji registracijos data, bent jau dokumentuose, tai gali buti pirma reg data ir 2000metais. Bet to nesu tikras. Kaimas mano Klaipieda, o pervilk i oda tai cia drasiai galima, gali ir i alkantra

Tik nezinau kaip su pajungimu, ten kazkokios fyskes turetu buti ir pas mane ant priekio valdymo skydelio budavo knopkes budavo kad nuleisti galvos atlosus.