Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1709936 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #9875: 2009 Balandžio 20, 13:07:14 »
A8 2,5tdi mechanika uz 4,2 sveria 300kg maziau, todel galios tikrai pakanka ir pigiau nei statyt dujas, tik sneka, kad tie varikliai nelaiko.
nepamirsk lyginti komplektacijos, kas pase masinos parasyta tai ne rodiklis ;)

pas pazystama 98m 2,5tdi automatas pilna komplektacija kokia begali but, parktronik GPS xenon el sedenes ir ttt. ne palei varikli komplekcija eina

apie svori kalbejo,vien el sedynes belekiek sveria...

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9876: 2009 Balandžio 20, 13:15:17 »
http://www.305wheels.com/22rimswheels.html

R22 + Kumho padangos 2700 baksų...  :O

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9877: 2009 Balandžio 20, 13:19:04 »
ir kuro bakas dar nepilnas ;)

pas mane su 4,2 varikliu irgi taip parodo (be) (be). kiek talpos bakas pas D3?

90

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9878: 2009 Balandžio 20, 13:22:24 »
Siaip 1.8FSI kaip ir nera, nebent kalba eina apie TSI, o 1.6FSI ir 1.8TSI valgo praktiskai ta pati, tik traukia daugiau nei skirtingai :)
Beje jei tau 1.8TSI pasiema 13ltr, kiek tau a8 4.2 pasiema mieste? Speju gerokai virs 20?
susiveliau 1.8 TSI. o kiek mieste pasiima negaliu pasakyt, nes mano vaziavimas buna miestas + trasa...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9879: 2009 Balandžio 20, 13:22:33 »
tai su baku aplink lietuva 2 sykius gali apvaziuot.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9880: 2009 Balandžio 20, 15:06:58 »
tai su baku aplink lietuva 2 sykius gali apvaziuot.

Na jei tua lietuva apsiriboja autostrada vilnius-klaipeda, tai tada sudetingas su tavim reikalas :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9881: 2009 Balandžio 20, 15:09:20 »
A8 2,5tdi mechanika uz 4,2 sveria 300kg maziau, todel galios tikrai pakanka ir pigiau nei statyt dujas, tik sneka, kad tie varikliai nelaiko.
nepamirsk lyginti komplektacijos, kas pase masinos parasyta tai ne rodiklis ;)

pas pazystama 98m 2,5tdi automatas pilna komplektacija kokia begali but, parktronik GPS xenon el sedenes ir ttt. ne palei varikli komplekcija eina

nepulk i krastutinumus, pravers 100 a8 2.5tdi ir 100 a8 4.2q ir paziurek, kokia procentaliai komplektacija. O siaip turbut visi zino, kad perkant auto buna bazine komplektacija, ir viskas kitkas uz papildoma mokesti. Siuo atveju bazine komplektacija 2.5tdi buvo labai skurdi, o 4.2q labai NEskurdi... Vat is cia ir atsiranda visos problemos. Neabejoju kad gali rasti ir balta a6 1.9tdi mechanine universala su tiek privalumu, kad puse ju net nenaudotum.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9882: 2009 Balandžio 20, 15:16:09 »
Mjo, ir vėl matuojatės pas ką ilgesnis... :D :-] :D :D :D Apsiraminkit, ilgiausias pas mane... (be) :D :D :D :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #9883: 2009 Balandžio 20, 15:21:31 »
Mjo, ir vėl matuojatės pas ką ilgesnis... :D :-] :D :D :D Apsiraminkit, ilgiausias pas mane... (be) :D :D :D :D

parodyk :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9884: 2009 Balandžio 20, 15:23:56 »
:-] :-] :-] :-] oiii flexi  :-] :-] :-] čia tas pats jei kas paprašytų parodyt tavosios didžiausius  :-] :-] :-]
tikiuosi įkirtai apie ką kalba  ;)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9885: 2009 Balandžio 20, 21:58:44 »
O pas mane kiečiausias :D So? ... Jau visiškai diskusija nusivažiavo į lankas ...

jei ka 525tds turi 105kw, o 2.5tdi - 110. taigi 110kw buvo uzmustas jei tau nepadare didesnio ispudzio.
Jei ką, tai aš mintinai beveik visų einamų automobilių galingumus žinau ;) Aš nelyginau tų dviejų automobilių, vienas po kito, tai ir nežinau kuris geresnį įspūdį padarė, 2.5TDI aš po savo 4.2 bandžiau, tai :f tas dyzelis. BMW svoris mažesnis, Audi galia didesnė, realiai panašus įspūdis turėtų būti ...
dyzeli perka tie, kas taupo, su 3ltr ar didesniu monstru nepritaupysi. 3.3tdi dvi turbinos v8 ir t.t., bus nelengva surast kas tau keis visus dirzus, o apie kaina net nekalbu...
Aš ir nesakiau, kad reikia pirkti A8 su 3.3TDI ... Yra ir kitų automobilių su >3l dyzeliais ;) Kad 3.3 pirkt tai turi salerką chaliavai gaut nes kitaip 4.2 ir 3.3 kainų skirtumą sulygins remonto kainų skirtumas :G

flex

• Svečias
« Atsakymas #9886: 2009 Balandžio 20, 22:13:25 »
:-] :-] :-] :-] oiii flexi  :-] :-] :-] čia tas pats jei kas paprašytų parodyt tavosios didžiausius  :-] :-] :-]
tikiuosi įkirtai apie ką kalba  ;)

Pas mane eskė neturi pačio ilgiausio :D tad man nėr kur lygintis, tik sportinis interesas :D

Neprisijungęs Velsas

• Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9887: 2009 Balandžio 20, 23:10:18 »
O pas mane kiečiausias :D So? ... Jau visiškai diskusija nusivažiavo į lankas ...

jei ka 525tds turi 105kw, o 2.5tdi - 110. taigi 110kw buvo uzmustas jei tau nepadare didesnio ispudzio.
Jei ką, tai aš mintinai beveik visų einamų automobilių galingumus žinau ;) Aš nelyginau tų dviejų automobilių, vienas po kito, tai ir nežinau kuris geresnį įspūdį padarė, 2.5TDI aš po savo 4.2 bandžiau, tai :f tas dyzelis. BMW svoris mažesnis, Audi galia didesnė, realiai panašus įspūdis turėtų būti ...
dyzeli perka tie, kas taupo, su 3ltr ar didesniu monstru nepritaupysi. 3.3tdi dvi turbinos v8 ir t.t., bus nelengva surast kas tau keis visus dirzus, o apie kaina net nekalbu...
Aš ir nesakiau, kad reikia pirkti A8 su 3.3TDI ... Yra ir kitų automobilių su >3l dyzeliais ;) Kad 3.3 pirkt tai turi salerką chaliavai gaut nes kitaip 4.2 ir 3.3 kainų skirtumą sulygins remonto kainų skirtumas :G

tai ziurint apie kurius metus kalbam nes a6 2,5tdi ir ~130kw buna
o bmw 3.0tds ir 170kw......

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9888: 2009 Balandžio 20, 23:22:01 »
sveikas atvykes ne i savo tema, bmw 3.0tds tikrai neturi 170kw,nes bmw neturi  3.0tds variklio :) o siaip 3.0d 2008metu turi 173kw..

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9889: 2009 Balandžio 20, 23:29:15 »
o siaip kaina protinga:

http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2306187

paderint iki 13500 ir visai smagus aparatas.tik kozos nera, reiketu papildomai pirkt.

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9890: 2009 Balandžio 20, 23:29:43 »
sveikas atvykes ne i savo tema, bmw 3.0tds tikrai neturi 170kw,nes bmw neturi  3.0tds variklio :) o siaip 3.0d 2008metu turi 173kw..

nu prosta 3.0d
atsiprasau, kad isikisau......  :V

bet tie seni 2,5tdi su nelaikanciais veleneliais, tai tikrai nieko gero.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 20, 23:31:39 sukūrė 222 »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9891: 2009 Balandžio 20, 23:41:52 »
juokauju as gi :D
o 2.5tdi tai didelis bugas tie velenai, bet nusipirkus tvarkinga, nemanau kad per 2 metus sudrosi, reik tik tepalus gerus keist ir laiku.

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9892: 2009 Balandžio 20, 23:48:32 »
o cia ka- nebulku skyrius....  :V

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9893: 2009 Balandžio 21, 00:13:47 »
cia dideliu bulku skyrius :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9894: 2009 Balandžio 21, 08:10:48 »
tai 222 kaip tik ruošiasi keist savo mažają buklą... gal jis didelės nori...  :-] :D

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9895: 2009 Balandžio 21, 10:53:05 »
Tik nepradėkim čia smėlio dėžėm skirstytis :D ...
O šiaip jeigu lyginam BMW variklius su Audi varikliais, tai ir lyginkim atitinkamų metų variklius, o tai reiškia, kad 3.0d turi 135kW, vėliau - 142 ...
o siaip kaina protinga:

paderint iki 13500 ir visai smagus aparatas.tik kozos nera, reiketu papildomai pirkt.
Nu da, tik nebebuvus ji '99, geriausiu atveju '98, bet greičiausiai nebus nė tiek ... Nors šiaip ne su metais važiuoji. Iš foto tikrai tvarkinga matosi, bet kaip ten realiai niekas nežino ...
tai 222 kaip tik ruošiasi keist savo mažają buklą... gal jis didelės nori...  :-] :D
Visi ankščiau ar vėliau užauga ir jiems reikia didesnių žaislų :D

Neprisijungęs Velsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9896: 2009 Balandžio 21, 11:02:25 »
Tik nepradėkim čia smėlio dėžėm skirstytis :D ...
O šiaip jeigu lyginam BMW variklius su Audi varikliais, tai ir lyginkim atitinkamų metų variklius, o tai reiškia, kad 3.0d turi 135kW, vėliau - 142 ...
o siaip kaina protinga:

Nu da, tik nebebuvus ji '99, geriausiu atveju '98, bet greičiausiai nebus nė tiek ... Nors šiaip ne su metais važiuoji. Iš foto tikrai tvarkinga matosi, bet kaip ten realiai niekas nežino ...
Visi ankščiau ar vėliau užauga ir jiems reikia didesnių žaislų :D

aciu- turiu velsati, zmonai imu laguna, o trecia masina jau perdaug  :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9897: 2009 Balandžio 21, 11:08:58 »

Taip nusivažiavo, nes pradedat vėl š**** malt su tom nesąmonėm, 3,7 fekaliją, 4,2 zjbs...Jau ne kartą buvo, kai ateina pasiklausia apie 3,7 tai iškart suvaro, nafik tau, fekalija ir t.t.t..Šitą temą pravertus tai turbūt 10kart kalbėta apie tai...Nu rado žmogus gerą patinkantį jam variantą su 3,7 varikliu...Nu ir super.. :H Tai gi ne, kaip čia praeis šis postas be minėtų komentarų...Koks skirtumas koks variklis, svarbiausia tvarkingas butų auto...Na paims, pabandys tą 3,7, žinos kas čia per daiktas...Paskui bus noro paims pabandyti didžiai Gerbiamą Jūsų 4,2... :D :D :D Tiesiog švelniau reikia į tai reaguoti...Supraščiau kad ta galia būtų naudojama kaskart kai išvažiuojat į gatvę, tada kitas reikalas...O dabar, nei tuos arklius yra kur paleisti nei ką, na trasoj retsykiais gali paleisti truputis pasiganyti... :D :D Bet tai viskas...Norint lakstyti, reikia tikrai ne tokios auto...Apie kuro sąnaudas (čia jau skamba kaip keiksmažodis :-] :-] :-] ) išvis nekalbėsiu, nes čia "nesyp mne solj na ranu"... :D :D :D :D Psio braškės... :H

Dafai geriau pakalbam apie savo sekantį A8 meet'ą...Prie jūros veiksim vasarą :G :G :G

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9898: 2009 Balandžio 21, 11:15:04 »
Taip nusivažiavo, nes pradedat vėl š**** malt su tom nesąmonėm, 3,7 fekaliją, 4,2 zjbs...Jau ne kartą buvo, kai ateina pasiklausia apie 3,7 tai iškart suvaro, nafik tau, fekalija ir t.t.t..Šitą temą pravertus tai turbūt 10kart kalbėta apie tai...Nu rado žmogus gerą patinkantį jam variantą su 3,7 varikliu...Nu ir super.. :H Tai gi ne, kaip čia praeis šis postas be minėtų komentarų...Koks skirtumas koks variklis, svarbiausia tvarkingas butų auto...Na paims, pabandys tą 3,7, žinos kas čia per daiktas...Paskui bus noro paims pabandyti didžiai Gerbiamą Jūsų 4,2... :D :D :D Tiesiog švelniau reikia į tai reaguoti...Supraščiau kad ta galia būtų naudojama kaskart kai išvažiuojat į gatvę, tada kitas reikalas...O dabar, nei tuos arklius yra kur paleisti nei ką, na trasoj retsykiais gali paleisti truputis pasiganyti... :D :D Bet tai viskas...Norint lakstyti, reikia tikrai ne tokios auto...Apie kuro sąnaudas (čia jau skamba kaip keiksmažodis :-] :-] :-] ) išvis nekalbėsiu, nes čia "nesyp mne solj na ranu"... :D :D :D :D Psio braškės... :H

Dafai geriau pakalbam apie savo sekantį A8 meet'ą...Prie jūros veiksim vasarą :G :G :G

palietėt patrakusios jautriausią vietą.... 3,7  :D

Patrakusi jai jis bus prie jūros aš 99% atvarysių....  (+) :V

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9899: 2009 Balandžio 21, 11:26:46 »

Man tai patinka, kad labiausiai apie 3.7 "nusimano" ir i suns dienas isdeda tie kas ji "tikrai turi" arba "tikrai vaziave"  (+)
Tai va sedziu ir juokiuos :). O vat Tu, as, Evaldas tegalim pripazinti fakta kokia kliurka gyvenime padarem nusipirke ta velnio nesta ir pamesta 3.7 
Nors reiktu pridurti, kad sutinku su racionaliais paskaiciavimais apie tokius pat aptarnavimo kastus ir aisku, kad arkliu niekada nebuna per daug.   ;)