Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1799089 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
tas gumas pakeitus dings musimas kai jungi is R i D ir atvirksciai ar apie koki musima kalbi?

pas mane is N i R ir is 2 i 1 kai persijungia sudungsi kartais stipriau kartais svelniau.
pas mane kai jungineju D 3 2 1 ir atgal nedunksi visai, tik R N D ir atgal... :) na bus matyt kaip bus po remonto.

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
tas gumas pakeitus dings musimas kai jungi is R i D ir atvirksciai ar apie koki musima kalbi?

pas mane is N i R ir is 2 i 1 kai persijungia sudungsi kartais stipriau kartais svelniau.
pas mane kai jungineju D 3 2 1 ir atgal nedunksi visai, tik R N D ir atgal... :) na bus matyt kaip bus po remonto.

tai ką ten daug vargo juos keist??

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
raifinuotas, kodel nesidomi mano tau siuloma masina?

Uz tiek, kiek as ja noriu pirkti, tu jos neparduosi :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
tai pasiulyk ka nors, o po to ziuresime.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
tai pasiulyk ka nors, o po to ziuresime.

Įmesk jos foto čia, manau visiems įdomu :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Kam tau parduoti man, tokiam prisipisinetojui, ir kainos musikui kaip pas, jei geriau parduosi kokiam turtingam kaimieciui gryzusiam is londono ar airijos, ir gausi stuka euru daugiau? :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
 :D mano buferis nubrestas tai geda fotograduot, bet to nera jokiu cacki pacaski kaip ziedai ar antakiai + metai jau nebejaunystes, geda cia man det. bet pagal metus, tikrai gerai uzlaikyta. (+) klauskit, kas mate ir meeta pvz arvis ar jaunelis, maxtro isgirsit nesaliskus ivertinimus.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tai mesk foto, nesuprantu, ko laužais kaip jauna merga?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kazkada buvo cia pataikiusi, kai jaunelis autopliuse idejes buvo savo, tai salia maniske stovejo. patrakusi, kai savo dejo irgi mano salia stovejo. zodziu mano masina jau 2 sykius autopliuse papuolus buvo :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 17, 16:27:55 sukūrė offroad »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Kiek kainuoja a8 zeminimas? galvoju, jei susidet zemesnes spyruiokles, nereikes keist amortiku?

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Kiek kainuoja a8 zeminimas? galvoju, jei susidet zemesnes spyruiokles, nereikes keist amortiku?
kiek žinau eSo amortikai trumpesni...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
:D mano buferis nubrestas tai geda fotograduot, bet to nera jokiu cacki pacaski kaip ziedai ar antakiai + metai jau nebejaunystes, geda cia man det. bet pagal metus, tikrai gerai uzlaikyta. (+) klauskit, kas mate ir meeta pvz arvis ar jaunelis, maxtro isgirsit nesaliskus ivertinimus.

Manęs tai neįrašo...Bijo... :-] :-] :-] :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Manęs tai neįrašo...Bijo... :-] :-] :-] :D :D :D

Jau prisikarksejai :-]

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Aš gi nieko dar nesakiau, o jau prisikarksėjau.... :D :D :D

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
ai ir beje, patebejau kad dauguma susidare ivaizdi kad pas mane lavonai, tik del to, jog as klausiu forume ka ir kaip daryti iskulus tam tikriem pasaliniam garsam, ar kazkokiem gedimam... Ir tikrai nemanau kad tai yra blogai, geriau pirma cia susizinau kas ir kaip, nei vezu iskart remontuot. Beje, juk cia zmones pvz, jei neklystu, jaunelis, jam deze parejo, kiek jis sukiso zinai? Bet niekas nesako kad jo masina lavonas, toliau DM, jei vel neklystu, s8 irgi motoras ten lavonas buvo, nebetrauke, su kazkokiu lavonu drage apdejo, ar su paprasta a8, tai irgi, lavonas ane? Nors gal uz ja mokejo, netgi daugiau nei rinkos kaina, toliau kad ir tas pats markou, irgi kiek pas ji islindo kasiaku, irgi deze, jei neklystu nusprogo, tai irgi lavona nusipirko? Bet mokejo irgi daugiau negu rinkos kaina........ O as nusipirkau LAVONUS, bet nechuja nieko nerekmontavau, tik vaziuokle nuo r19 ratu ir sunkeliniu keliu palopyt reikejo, na aisku ir siaip visokiausiu smulkmeneliu byuvo islinde, investuoti reikejo labai nedaug, ir matai pas mane lavonai :D
Dar karta, noriu kad padarytumet morala, pirksi masina uz 16000 feisliftine, ar uz 30 000, nei vienu, nei kitu atveju nebusi garantuotas, kad neriekes daryti dideliu investiciju, ir lygiai tokia pati rizika, kad reikes kisti i deze ir i motora, tia ups man pirkt uz 30 000? As po metu paemes ta uz 16, parduosiu uz 13 000, o ta uz 30 000 paemes spek uz kiek ikisiu? :) nu cia mano logika, nerasit joje tiesos, bet kad masinos visos vienodai genda, ar tai a8 uz 10 tukst pacuku nunesiota, ar a8 uz 30 tukst islaikyta, nesi apdraustas kad nieko nebus tai uz 30, todel as renkuosi labniau rizikinga varianta. Aisku nekalbu apie is vokieciu vieno seiminko, su serviso knygom, saskaitom, cia jau kitas lygis.

niekada nedraginau :) o su varikliu jo buvo, bet ten pypkes ir oro srauto matuokle mirus, bet cia pas visas ta pati istorija buvo :)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
rafinuotas, nors tu man asmeniskai ir nelabai patinki, bet geriau tu nepirk tos d2 nefaceliftines... o ta kur radai facelifta tai velnias zino... as pvz savo eSa dursiu uz 4 euru ;) ten yra ka patvarkyt :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
nu vo, gera kaina, geriau pirkt su defektais. Beje, as dar nieko neperku, tik siaip domiuosi situacija :) pas mane garaze stovi ne priekiniais ratais varomas negalingas ir neprabangus BMW automobilis :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
as pats savo deze sudeginau (h)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
kaip sudeginai?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
praleki be tepalu dezei ir sudega,labai paprasta...

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
Tai rafinuotai jamk DM'o esa (+) :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
as imciau esa uz tokia kaina, jei ne krize

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
jei ne krize, tai tokios kainos nebutu. DMX, kad s8 senoji, eina beveik taip pat kaip a8 feisliftas, o ryja 4ltr degalu daugiau, miesto rezimu :D

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
rafinuotas, nors tu man asmeniskai ir nelabai patinki, bet geriau tu nepirk tos d2 nefaceliftines... o ta kur radai facelifta tai velnias zino... as pvz savo eSa dursiu uz 4 euru ;) ten yra ka patvarkyt :)
jei nepaslaptis tai ka patvarkyt ten reiktu? :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tuoj esas eis i aukciona :D. patrakus o kaip tau mano auto pasirode? kad tu net pavezint neprasei, tai is kur tu apie ji nuomone gali turet?