Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1802709 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Gerai, tu galvok taip, o aš galvosiu savaip... :D :D Nesiginčysiu su tavim, nes tai beprasmiška... (h) einu geriau kavos išgersiu... ff :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
o kas dabar is jusu noretumete pirkt astunke?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Mane biski jau uzkniso tratejimas, mechanine deze, noreciau nusipirkti vel a8, pacia pigiausia, tarkim uiz 10 gabalu, bet tvarkinga :D kodel gi nepaieskojus. Tai jau butu trecia a8 per gyvenima :D Noretusi d3, bet dar gaila tiek lt, tai galima su sena pavazinet :D bet cia tik sapaliojimai, pirma reikia damust savo bimbala troike :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Rafinuotas - tavo apibūdinamomis kainomis įmanoma tik lavoną nupirkti, o ne ledovą mašiną, su kuria nebūtų baisu į miestą išlįsti ar į servizą ant stendo užvažiuoti. :D Žiūriu,tau mašinos rinkos vertė yra ta, kuri yra pati pirmoji autopliuse :) Nu kad ir x5 tvarkingo, su gera komplektacija tu nė per kur nepaimi už 10e ir pan. Taip ir A8 už 10000lt man yra kažkas nerealaus. Nekalbu apie pacukų damuštas drapanas

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Apie x5, as butent ir kalbu nuo kiek jos prasideda, o ne apie kazkokios unikalios komplektacijos masinas. A8 uz 10 tukst, patikek, gali paimti ledine :) tik reik zinot pas ka imti ir kaip imt :D :D :D
Beje, nesakyk kad tavoji s8, pries puse metu isejo daugiau nei 15, tu manes neitikinsi. Aisku cia gal nesakysi, nes jau pardavei ja, bet esme ta, kad su defektu masinos atkeliauoja su gerom ridom ir gerom kainom, pirikupe tu, turetum zinot juk  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Apie x5, as butent ir kalbu nuo kiek jos prasideda, o ne apie kazkokios unikalios komplektacijos masinas. A8 uz 10 tukst, patikek, gali paimti ledine :) tik reik zinot pas ka imti ir kaip imt :D :D :D

Nu nežinau, kad ji ir bus 1994m., nu bet man vistiek keista ir nerealu, kad už ją TVARKINGÀ ir be priekaištų tereiktų 10k lt teduoti :V

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Rafinuotas - tavo apibūdinamomis kainomis įmanoma tik lavoną nupirkti, o ne ledovą mašiną, su kuria nebūtų baisu į miestą išlįsti ar į servizą ant stendo užvažiuoti. :D Žiūriu,tau mašinos rinkos vertė yra ta, kuri yra pati pirmoji autopliuse :) Nu kad ir x5 tvarkingo, su gera komplektacija tu nė per kur nepaimi už 10e ir pan. Taip ir A8 už 10000lt man yra kažkas nerealaus. Nekalbu apie pacukų damuštas drapanas
kaimynas Xsa turėjo už 48 pirko 2006 galo 4,5 motoras su taškinėm dujom, panoraminis stogas ir t.t. tai bachuras prieš pusę metų už jį buvo aidaves 120k litų...  ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Pvz su automato gedimu gali paimt uz 8 tukst, gali pista i gala paimt uz 8, 2 stukos remontas ir atsitoja 10. Ai nu nezinau galvokit jus kaip norit man tai nesvarbu, as zinau tiek, kad man ledines ir nereikia, nes lediniu nebuna masinu :) nebent naujos.

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
as sekancia masina rinkciau, Audi S8 arba X5 nauja arba GL'a :) o palakstymui noreciau AMG CL 65 AMG , arba RS4 :), o seip tai vis dar suku minti apie S8 naujausia ;) gal pavyks ka nors gurdraus sugalvot :-]

Arvi o Q7, man asmeniskai tikrai nieko gero :) salonas feee... ir seip... neispudingai vaziuoja :)

O nuodeme yra - geroj masinoj dujos :) feee.. bezdalai :)

X5  (+) :G :G (o) tik, kad jie žiauriai greitai nuvertėja.. (z) Aplamai visi bemsai..O aš tai dažnai pagalvoju, ką imčiau po aštunkės...Norėčiau arba džipuko, Range Rover (naujesnio to) bet jis brungus lb.. :-{ Nebent gal atpigs iki to laiko... :D Arba tada ko nors sportiško, pvz Mitsubishi Evo 9...Juodą... :G :G O Land Cruiser kažkada žiūrėjausi, ir truputis pavažinėjau...Tai  (-) Tas jo aukštumas ne pliusas jam o minusas, nes labai plaukiojantis ant kelio, nestabilus, barškalas geras..Vienas vyro pažystamas turi, tai rodos tvarkingas bet barškantis kažkoks visas, salone išvis kokybės nerasta...Nevertas jis tiek pinigų... (-) Èia bent jau mano nuomonė...

Teisingos masinos tau patinka :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pvz su automato gedimu gali paimt uz 8 tukst, gali pista i gala paimt uz 8, 2 stukos remontas ir atsitoja 10. Ai nu nezinau galvokit jus kaip norit man tai nesvarbu, as zinau tiek, kad man ledines ir nereikia, nes lediniu nebuna masinu :) nebent naujos.

Šiaip klausimas... Esi remontavęs A8 kėbulą? Aš S8 tvarkiau - patikėk - ten su tuo aliumu tiek reikalų, kad tamsus miškas, ir kai visi neplanuoti šūdniekiai susideda, gaunasi, kad būtų buvę 3 kartus pigiau paimti sveiką ir brangesnę ;)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį

Nu nežinau, kad ji ir bus 1994m., nu bet man vistiek keista ir nerealu, kad už ją TVARKINGÀ ir be priekaištų tereiktų 10k lt teduoti :V

as tokiu metu ner nepirkciau :-] gali but ji ir idealaus stovio... bet man jau slykscios jos :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

as tokiu metu ner nepirkciau :-] gali but ji ir idealaus stovio... bet man jau slykscios jos :)

Man pvz ir D3 gali būti šlykšti, jei ten pas ją salonas fotelinis mėlynas ar dar koks š... :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
ai nu nesigincynam, paprasciausiai yra vienas dalykas, kuri as zinau ir visada juo vadovaujuosi. Ne kaina yra esme, o stovis. Jeigu as gaunu gero stovio uz 20tukst a8, tai geriau nusipirksiu blogo stovio uz 10tukst, ir apskaiciuuosiu jei man ja prikelt kainuos 3tukst, man geriau apsimoka pastaroji.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
pavazinejas su d3, nesesi atgal i d2, cia savaime aisku.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu jo, nekeliam balagano :) Kaip kam geriau, taip tas daro :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį

Man pvz ir D3 gali būti šlykšti, jei ten pas ją salonas fotelinis mėlynas ar dar koks š... :D :D :D

buna visko :) bet pas 94 d2 mane uzmusa ceshkinis vairas :-] :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai pirkti reikia su esiniu vairu :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
Tai pirkti reikia su esiniu vairu :)
j

jau beleka stumdom :)

Neprisijungęs dziedas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Komp. diagnostika padare Scwarzmanek, klaidu nera. Klima klaidu lyg ir nemeta, bet salto oro is lauko i salona nepucia. Tik karsta netgi ijungus LO rezima. Apiputimo reguliavimas per skirtingus ortakius veikia. Ar teisingai mastau, kad visu pirma reikia kazkokia sklende patikrint ar neuzstrigusi? Ji kazkur po kapotu prie valytuvu?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Rafinuotas, tai pirk mano masina. manau susitartume (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
ne, as dar neapsisprendes pilnai :), beje turi skelbima, parodyk idomumo delei

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Komp. diagnostika padare Scwarzmanek, klaidu nera. Klima klaidu lyg ir nemeta, bet salto oro is lauko i salona nepucia. Tik karsta netgi ijungus LO rezima. Apiputimo reguliavimas per skirtingus ortakius veikia. Ar teisingai mastau, kad visu pirma reikia kazkokia sklende patikrint ar neuzstrigusi? Ji kazkur po kapotu prie valytuvu?
o output testa dare? kaip slegis sitemoj?

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zino kiek kainuoja deze 3.7  8:8

Neprisijungęs dziedas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Nesu tikras del to testo pavadinimo, bet prie skyrelio Address 08:

Address 08: Auto HVAC        Labels: Redir Fail!
   Part No: 4D0 820 043 K
   Component: D2-KLIMAVOLLAUTOMAT D05  
   Coding: 00061
   Shop #: WSC 02314  

No fault code found.

Kurioj sistemoj slegis? Oro padavimo?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
na va tarkim variantas uz padoria kaina, dar nusideret iki 16 000 visai nieko butu:

http://www.autogidas.lt/auto/skelbimas/audi_a8_42_quattro_automata_sedanas_1999/01/16138667

Viskas bolia menia, tik tv reiketu isidet, o parktornikai yra, salonas neblogas, vairas nu privalumai tokie pusetini. Ratai yra, na manau uz 16 000 visai nieko variantas. Buvau apziuret nuvaziaves, nu tokia apsilaupiusi siek tiek, ten vienas ratas nuleistas, kitas sudauzytas, reiketu tekint, viduj apibraizyta apdaila kur duris atsidarineja, prieki neitin lygiai sueina sidabrine juostele su lempa, nu melaciai visokie, o siaip nebloga 10 ar 8 airbaigai, sikaitant gale sedynese, salonas rekaro, liukas berods yra, zodziu jei tech tvarkinga tikrai svarstytinas variantas..