Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1803096 kartus)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
maxtor , restauruosi kuro siurbli ?:)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
valio surestauravo vaziuokle ir masina  is kart ant karucio teko i kita servisa nutemti :D blemba kaip as pradejau nekesti tos A8 !! :E

kas dabar????????? :O :O
speju kad siurblys nuejo nes vakar grazius garsus skleide. bet tai zinokit koks "kaifas" atvarai pasijamti masina po vaziuokles restauravimo ir negali su ja vaziuoti nes nesikuria :D is pradziu kazkiek uzsikure ir purtesi kol galkiausei is vis starteriu kiek pasuka tiek.
labai aciu 4.2 serviso kolektyvui kad palauke kol karutis mane atgabens pas juos. ;)

o kas buvo vaziuoklei?

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
kokį stabdžių skystį reikia pilti į A-S8 ??

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
kokį stabdžių skystį reikia pilti į A-S8 ??

Dot4 pagal standartą

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Kai mašina užvesta tai paspaudi 1 kartą ir pakyla automatiškai, o kai užgesini tada reikia laikyti kol pakils...Èia bent jau pas mane taip... :)
O dėl temų atskirų, aš tikiuosi taip neįvyks, nes išvis bardakas pasidarys... (!?) :D Reik čia apsikuopti...Tas facelift'as tas pats b*b** tik kitoj kalašėj.... :D :D :D

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
naujas jauciu kosmosa kainuos tad nzn ka cia teks daryt.
offroad  priekiui visam ragas buvo taciau dvi virsutines sakes vis tiek reiks naujom keisti nes salenblokai nesikeicia.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
offroad  priekiui visam ragas buvo taciau dvi virsutines sakes vis tiek reiks naujom keisti nes salenblokai nesikeicia.

Tai jau gerai apleidęs buvai,kad tiek reikalų... Nesuprantu,kaip reikia važiuoti ir nieko negirdėti, kai tiek detalių mirusių pakaboje? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 05, 09:49:56 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį

Aišku kad restauruok...Aš kažkada irgi restauravau... :)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
Mastau siandien nuvaryt i servisa, kad patikrintu pakaba, nes nelygiam kely posukiuose, arba letai vaziuojant priekyje kazkas barska.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį

Aišku kad restauruok...Aš kažkada irgi restauravau... :)
o ka palikai uz restauravima?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
Berods 200 pinigų... :)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį

Tai jau gerai apleidęs buvai,kad tiek reikalų... Nesuprantu,kaip reikia važiuoti ir nieko negirdėti, kai tiek detalių mirusių pakaboje? :D
kad nebuvo ten tokio didelio bildejimo jog atrodytu jog viskas mire bet kai papurte pasake kad beveik viska reik tvarkyt tai ir nuvariau restauruot.

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
Ir kiek gavosi uz viso priekio restauravima?

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
Ir kiek gavosi uz viso priekio restauravima?
770lt bet reiks priekines virsutines sakes keisti nes jom atskirai nera pirkti salenbloku.

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
hm...  na tikiuosi, kad man uzteks tik kazka pakeist, kad panaikint bildesi. Viso priekio keitimui/restauravimui as dar nenusiteikes.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
hm...  na tikiuosi, kad man uzteks tik kazka pakeist, kad panaikint bildesi. Viso priekio keitimui/restauravimui as dar nenusiteikes.
manai as buvau nusiteikes? :D pries nepilnai pora men kai ziurejo vaziuokle tai sake kad tik pora sakiu i gala eina o va po tos poros menesiu viskas saibom isejo nuo tu lietuvisku keliu. :(

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
manai as buvau nusiteikes? :D pries nepilnai pora men kai ziurejo vaziuokle tai sake kad tik pora sakiu i gala eina o va po tos poros menesiu viskas saibom isejo nuo tu lietuvisku keliu. :(

tai jau tikrai, butu normalus keliai, o gal tiksliau gatves, tai 2x ilgiau pakaba tarnautu. Na as dar vis naiviai tikiuosi kolkas nedideliu investiciju, nors sako, kad po viena dali daugiasvirtes neverta tvarkyt, bet velniop! bus gerai kolkas, jei gerai :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį

tai jau tikrai, butu normalus keliai, o gal tiksliau gatves, tai 2x ilgiau pakaba tarnautu. Na as dar vis naiviai tikiuosi kolkas nedideliu investiciju, nors sako, kad po viena dali daugiasvirtes neverta tvarkyt, bet velniop! bus gerai kolkas, jei gerai :D
kad jauciu dar ilgiau laikytu jei keliai butu lygus kaip stiklas nes dabar po ziemos tai tiek duobiu atsirado kad ojojoj.

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
Na va susiradau,  "autovista", akcija, nemokamas pakabos ir stabdziu patikrinimas :G, tai ziuresim, ka ras  :V

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
tai va chebra patikrino mano auto tai kompas klaidu nemeta skierka yra bet su kuro padavimu problem tai bus kaip ir maniau siurbliui sakes. :( teks dabar kaip senais gerai laikais su silke lakstyti :D

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
tai va chebra patikrino mano auto tai kompas klaidu nemeta skierka yra bet su kuro padavimu problem tai bus kaip ir maniau siurbliui sakes. :( teks dabar kaip senais gerai laikais su silke lakstyti :D
silke yra geris :H :D :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
tai blem nuvesk kad surestauruotu ir nebus problemu... gi nera labai brungus malonumas...

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
tai blem nuvesk kad surestauruotu ir nebus problemu... gi nera labai brungus malonumas...
jau nuo vakar vakaro ji stovi 4.2 servise ir ten bus tas siurblys lupamas lauk ir vezamas restauruoti tik tai biskuti uztruks nes kopustai maiso prieiti ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį

NESAMONE. pats keiciau 19lt kainavo. man praeita savaite galines 1 traukes reikejo, tai audi centre kabino makaronus, kad keist visa, nes atseit nesipresuoja. perpresavau ir spakaina dabar.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 05, 13:32:12 sukūrė offroad »

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
jau nuo vakar vakaro ji stovi 4.2 servise ir ten bus tas siurblys lupamas lauk ir vezamas restauruoti tik tai biskuti uztruks nes kopustai maiso prieiti ;)
tai speju balionas ne zapaskes vietoj...