Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795850 kartus)

Nerca

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2200: 2008 Vasario 26, 14:09:12 »
Domina S8 veidrodeliai (chromuoti) neorginalai tokie tik "ideklai" ar kaip jos pavadinti,  kur Moderna stumdo ir t.t. :V Gal kas dejotes, kaip jie ten uzsideda? ir ar labai fufla atrodo, ten tikro metalo ar kokia plasmase apipurksta blizgalais?

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2201: 2008 Vasario 26, 15:14:35 »
Pas maniškę tai užrašyta ant bakelio dangtelio man rodos... :) Pastatytas naujas imobilaizeris... (aa) dabar leeeedsss... (o) nereiks dro*intis ir bijot užgesint prie pervažos auto, nes nežinia kada paskui užsivesi.... :D :D :D
kiek kainavo naujo imobilaizerio statymas? :)
Nerca http://www.audipages.com/upgrades/chromemirrorold.html

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2202: 2008 Vasario 26, 15:33:57 »
Pas maniškę tai užrašyta ant bakelio dangtelio man rodos... :) Pastatytas naujas imobilaizeris... (aa) dabar leeeedsss... (o) nereiks dro*intis ir bijot užgesint prie pervažos auto, nes nežinia kada paskui užsivesi.... :D :D :D

Įstatymas nieko nekainavo, patys pastatėm, ten kelių min reikalas...tai nuvaryti mašiną kaip du pirštus apkak*ti... :D (!?) :D pats imobilaizeris lt... :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2203: 2008 Vasario 26, 20:08:41 »
man tai blemba is duslintuvo eina dumai tik is vieno kamino, is kito neina, ble gali buti kad kazkur prie motoro uzsikises kolektorius, jauciu ir trauka mazesne gali buti del to ir sanaudos didesnes, na nezinau kas ten yra, bet faktas tas kad tik per kairyji kamina ruksta dumas   Oo)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2204: 2008 Vasario 26, 21:52:12 »
man tai blemba is duslintuvo eina dumai tik is vieno kamino, is kito neina, blin gali buti kad kazkur prie motoro uzsikises kolektorius, jauciu ir trauka mazesne gali buti del to ir sanaudos didesnes, na nezinau kas ten yra, bet faktas tas kad tik per kairyji kamina ruksta dumas   Oo)

tai bleha gal as klystu bet i galini bakeli suejna abu vamzdziai ir ten tai dumai turi susimaisyt ir eit vienodai :D gal gegute vienam duslej lizda susisuko ? :D :D :D nzn nesu pjoves per puse galinio bacioko gal jis ten sekcijinis yra :(

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2205: 2008 Vasario 26, 21:57:59 »
elfai variklio skyriui angliu per mazai paduoda...  ;)

O jei rimciau tai manau ta "kamina" reikia pakrapstyt, nes pvz parkuojantis atbulam galima gi bakstelt duslintuvu i kokia zemiu kruva ir i bakeli galejo ikrist koks grumstas ar pan. ;)  Nes kaip jus sakot, kolektorius uzsikist negali, is cilindru juk neiseina jokie nuodeguliai ar pelenai... :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 26, 22:26:46 sukūrė Pradėjusysis »

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2206: 2008 Vasario 27, 11:55:02 »
gal kas buvot susidure su tokia problema kad gala paspaudinejus kazkas gyrgzda? :) vaziuojant is sono ir jauciu zostai atrodo kai girgzdesys yra :(

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2207: 2008 Vasario 27, 12:33:02 »
gal kas buvot susidure su tokia problema kad gala paspaudinejus kazkas gyrgzda? :) vaziuojant is sono ir jauciu zostai atrodo kai girgzdesys yra :(

jei quattro - su svirkstu i traukiu gumas tepalo ipilk ir nebegirgzdes :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2208: 2008 Vasario 27, 12:47:15 »

jei quattro - su svirkstu i traukiu gumas tepalo ipilk ir nebegirgzdes :D
tai zinoma kad quattro :D reiks pameginti gal pades :) o tai cia ne tie vadinami gyrgzdukai gyrgzda?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2209: 2008 Vasario 27, 13:03:07 »

Įstatymas nieko nekainavo, patys pastatėm, ten kelių min reikalas...tai nuvaryti mašiną kaip du pirštus apkak*ti... :D (!?) :D pats imobilaizeris lt... :D

Blyn, galvoju kas čia dabar, kur dingo suma, ogi pas mane turbūt numlock'as nuspaustas buvo.. :D :D 500lt imobilaizeris naujas... :) bet dabar kaifas, net nedega lemputė, o aš vis pasukus raktelį laukiu.....kol lemputė užsidegs ir užges... :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2210: 2008 Vasario 27, 14:15:31 »
ogo nepigus daikciukas :D maniau kokia pora simtu ir viskas :D
ai tiesa nzn ka daryt su vairo traukes antgaleis nes vairuotojo puses 100% reik keisti o keleivio restauruota tai nezinau ja palikti ar ir pasikeisti?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2211: 2008 Vasario 27, 15:36:08 »
O koks spidometras pas jus?  (!?)
gal cia del metu skiriasi?

[attachment deleted by admin]

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2212: 2008 Vasario 27, 16:03:09 »
o kas cia pas tuos du spydus skiriasi? man antrodo, kad jie identiski... kiek zinau pas naujesnes nera tu apacioj lempikiu.. ten imobilo, rankinio ir t.t. o viskas dega kaip borto kompe...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2213: 2008 Vasario 27, 16:10:52 »
Na cia ne tas zaidimas "Surask 10 skirtumu"  :D paziurek atidziau, skiriasi sugradavimas... t.y. 0  10  20 30
Antram 40  60  80 kodel skirias tai neisivaizduoju  (!?)
P.S. pas mane tas antras  ;) variantas

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2214: 2008 Vasario 27, 16:14:23 »
a.. as i tai net demesio neatkreipiau, nes nepadidinus nuotrauku nelabai eina tai pastebet... o siaip pas mane irgi antras variantas... siaip kiek teko matyt pas peza 406 yra tokia gradacija kaip pirmam skydeli... tai gal kokia prancuzu specifika ar pan  (!?)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2215: 2008 Vasario 27, 16:24:06 »
ogo nepigus daikciukas :D maniau kokia pora simtu ir viskas :D
ai tiesa nzn ka daryt su vairo traukes antgaleis nes vairuotojo puses 100% reik keisti o keleivio restauruota tai nezinau ja palikti ar ir pasikeisti?

Tai gali paimt ir už porą šimtukų, na bet naudotą...Tiesa pasakius, aš niekur neieškojau, tiesiu taikiniu nuvarė vyras ir paėmė pas tą, kuris tvarkė laidus man...Nebuvo laiko ieškotis, skubiai reikalinga auto buvo... :) ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2216: 2008 Vasario 27, 17:42:08 »
a.. as i tai net demesio neatkreipiau, nes nepadidinus nuotrauku nelabai eina tai pastebet... o siaip pas mane irgi antras variantas... siaip kiek teko matyt pas peza 406 yra tokia gradacija kaip pirmam skydeli... tai gal kokia prancuzu specifika ar pan  (!?)

cia nuo naujasniu metu pasikeite km/h gradacija ir ne tik pas A8 ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2217: 2008 Vasario 27, 19:21:36 »
nes ir pvz senesnej astunkej nebuvo pvz kai duris atidarau, tai skydelyje lempute dega ir tiek, o dabar per visa borto kompa masina nupiesta ir parodo kurios durys atidarytos. tik kad skydelis is dyzelio ir dar kreivai pajungtas kazkaip  :f sanaudas vidutines rodo visada 6ltr, zodziu kujo daugiau spaudziu, tuo mazesnes, kuo ramiau vaziuoju tuo didesnes ir jos vyrauja nuo 6 iki 9litru  :f ir durys kai buna atidarytos vairuotojo, rodo kad keleivio atidarytos. nu bet cia tik toks pastebejimas, del sanaudu tai butu malonu matyti tikras sanaudas, na bet pajunge sudarankis kazkoks, tai jau nebelysiu as i ta skydeli.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2218: 2008 Vasario 27, 19:25:17 »
nes ir pvz senesnej astunkej nebuvo pvz kai duris atidarau, tai skydelyje lempute dega ir tiek, o dabar per visa borto kompa masina nupiesta ir parodo kurios durys atidarytos. tik kad skydelis is dyzelio ir dar kreivai pajungtas kazkaip  :f sanaudas vidutines rodo visada 6ltr, zodziu kujo daugiau spaudziu, tuo mazesnes, kuo ramiau vaziuoju tuo didesnes ir jos vyrauja nuo 6 iki 9litru  :f ir durys kai buna atidarytos vairuotojo, rodo kad keleivio atidarytos. nu bet cia tik toks pastebejimas, del sanaudu tai butu malonu matyti tikras sanaudas, na bet pajunge sudarankis kazkoks, tai jau nebelysiu as i ta skydeli.
o kaip panelio ir duru apsyfkiu plasmasiu spalvos nesiskiria? nes pvz pas mane sauleta diena labai nezymei ji skiriasi kaip ir pas draugelio A8 tad cia pas visas idomu taip ar tik pas mus kazkaip...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 27, 19:27:33 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2219: 2008 Vasario 27, 19:39:43 »
pas mane ir praitoj a8 buvau atkreipes demesi kad absyvkes melynos, o panele juoda, kazkokia nesamone, sitoje irgi absyvke melyna tamsiai tamsiai, o pati panele juoda, cia nedadielka kokia ar kas?  (z)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2220: 2008 Vasario 27, 19:48:14 »
o as jau maniau kad cia tik pas mane ir draugeli tokios pievos :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2221: 2008 Vasario 27, 19:52:58 »
o as jau maniau kad cia tik pas mane ir draugeli tokios pievos :D

pas mane juodos tas ir tas tiesiai is S8 :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2222: 2008 Vasario 27, 20:07:43 »
pas mane tamsiai tamsiai melyna tiek panele, tiek duru apdaila . sakyciau, kad pas jus galetu but keistos paneles del avarijos buvusios... bet kad ne pas viena ir ne pas du tokie bajariai  (!?)

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2223: 2008 Vasario 27, 21:09:29 »
Arba anglai bus.... :D :D :D,juokauju ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2224: 2008 Vasario 27, 21:33:37 »
pas mane tamsiai tamsiai melyna tiek panele, tiek duru apdaila . sakyciau, kad pas jus galetu but keistos paneles del avarijos buvusios... bet kad ne pas viena ir ne pas du tokie bajariai  (!?)

nu pacios priekines paneles  tikrai niekas nekeis nes uzsi*isimas nerealus su ja,o absyvkes aisku gal ir keiciasi,as pats savo keisiu kaip ir salona :)