Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1765489 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2125: 2008 Vasario 21, 16:14:22 »
Nu va įkišau... lemputę... :D Atsisukau ir dešinę ir kairę, tai kairėj (kuri visuomet iškrisdinėja) tai nėra to geležinio fiksatoriaus... (-) dešnėj viskas gerai...parduodamas tas fiksatorius atskirai ar nelabai?...ale ant dienų man uošvis čia chimičino kažką, tai pvz vakar vakare važiavau tai abi lempos šviečia į žemę kažkur, vos ne po mašina...Ar gali būti kad reikia važiuoti reguliuoti?...Stovi aukščiausioj padėtyje... ?!?

P.S. Maxtor, o kodėl neprasidėt, šiaip gal visai ir norėčiau... :D :D :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #2126: 2008 Vasario 21, 16:36:11 »
Apgavau, dėl ratų... :) šitie ne originalūs... (-) originalą turiu tik vieną, bagažinėj... :P Tas 8 colių... :V

aš klausiau rato rato dydį. Kitaip sakant, ar tai r18, r17, r16? :D O tu man lyg ir plotį nurodei :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2127: 2008 Vasario 21, 17:26:12 »
Apgavau, dėl ratų... :) šitie ne originalūs... (-) originalą turiu tik vieną, bagažinėj... :P Tas 8 colių... :V

aš klausiau rato rato dydį. Kitaip sakant, ar tai r18, r17, r16? :D O tu man lyg ir plotį nurodei :D

:D Nu tai 18 gi... (r)  :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2128: 2008 Vasario 21, 19:15:07 »
as asvo r19 su gerom padangom uz 2200 pardaviau. ratu sovis teigiamas buvo.

R.A

• Svečias
« Atsakymas #2129: 2008 Vasario 21, 21:05:31 »
soris, kad pertraukiu jusu pokalbi, turejau nemalonu iviki. Vakar 22h ateinu prie savo audines, ogi ziuriu kad pavoge man lempa ir po lempa blizguti, :-{tos lempos istisines, buvau draudime, mala suda ten, :E ieskos kuo pigiausios tipo ziogai, sakau man nauja davai :A ta nauja lempa 3900lt kainuoja + blizgutis 500lt, be to pas mane bix xenonai. krc taip nervas ima :E niekur nerandu tokios lempos, srotai isluoti, reik uzsakinet, o draudimas puse kainos dengia...

R.A

• Svečias
« Atsakymas #2130: 2008 Vasario 21, 21:21:54 »
kauno silainiai ziauriai pasisiko...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2131: 2008 Vasario 21, 21:33:48 »

prie ko cia kazkurio miesto kazkuris rajonas, kazkam tavo zibinto labai reikejo....

R.A

• Svečias
« Atsakymas #2132: 2008 Vasario 21, 21:36:31 »
nu jo.kazkam reikejo..

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2133: 2008 Vasario 21, 21:47:53 »
mano rajonas :D Siaip tai bet kur gali zuligai pasidarbuoti ;)

R.A

• Svečias
« Atsakymas #2134: 2008 Vasario 21, 21:52:42 »
zulikai, pagavus tokius tai....

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2135: 2008 Vasario 21, 21:56:58 »
zulikai, pagavus tokius tai....
paksti tokius. Cia praitais metais sventem mano gimtadieni tai draugeliui is xedoso islupo posukius :( man tik kazkaip su C4 laimingai praejo paskutinis menesiukas kai ant kiemo stovejo nes siaip visad garaze budavo :D

R.A

• Svečias
« Atsakymas #2136: 2008 Vasario 21, 22:05:18 »
niekas siaip nuo vagystes neapsaugotas, yra kaip yra.reiks kada kaune uzlekt kur klubieciai renkas :)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2137: 2008 Vasario 21, 22:12:36 »
nu vo pasijemiau sava didele bulka is servisa :D i togo - viskas kas privaloma keist prie motoro (itempejai dirzai sumokliukai pompa termostac, naujas antifrizas ir t.t.) - 1914 Lt :)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2138: 2008 Vasario 21, 22:55:45 »
nu vo pasijemiau sava didele bulka is servisa :D i togo - viskas kas privaloma keist prie motoro (itempejai dirzai sumokliukai pompa termostac, naujas antifrizas ir t.t.) - 1914 Lt :)

tik 1914 lt? :V cia tik detales ar bendrai su darbu?

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2139: 2008 Vasario 21, 22:57:08 »

tik 1914 lt? :V cia tik detales ar bendrai su darbu?

visos detales su darbu. na uz darba pajeme grasius, pazystamas geras, 20 metu jau prie motoru dirba :)

R.A

• Svečias
« Atsakymas #2140: 2008 Vasario 22, 09:54:11 »
kiek uz pagrindini dirza mokejai?

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2141: 2008 Vasario 22, 11:23:22 »

nieko as nemokejau - palikau masina ir pasakiau Viska keist kas ten turi keistis pagal standartus :) po to atvaziavau pasijemiau masina ir sumokejau pinigus

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2142: 2008 Vasario 22, 15:37:30 »

nieko as nemokejau - palikau masina ir pasakiau Viska keist kas ten turi keistis pagal standartus :) po to atvaziavau pasijemiau masina ir sumokejau pinigus

pas ka cia taiseis? ar servise kokiam?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2143: 2008 Vasario 23, 09:57:22 »
dingineja ausinimo skystis  :[ tepalu nedaugeja, matyt kazkur praleidzia... ir nesildo  :[ ir priekine vaziuokle reik pasitvarkyt  :[ :[ ir amortikus pasikeist galinius  :[ :[ ir nusipoliruot  :[ :[
KADA GI VISKA SUSPETI???  :O

ausinimo skystis bega nes blede bakelis kiauras, o jau supyliau 3 baciokus, nu ir aklas as, draugui parodziau sako paziurek baciokas kiauras :D reikes prilytuot arba nauja pirkt, bet naujas turbut kainuoja karves ir zirgus.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2144: 2008 Vasario 23, 12:07:48 »
dingineja ausinimo skystis  :[ tepalu nedaugeja, matyt kazkur praleidzia... ir nesildo  :[ ir priekine vaziuokle reik pasitvarkyt  :[ :[ ir amortikus pasikeist galinius  :[ :[ ir nusipoliruot  :[ :[

ausinimo skystis bega nes blede bakelis kiauras, o jau supyliau 3 baciokus, nu ir aklas as, draugui parodziau sako paziurek baciokas kiauras :D reikes prilytuot arba nauja pirkt, bet naujas turbut kainuoja karves ir zirgus.
su A8 vazineji ir ka ant bacioko neuzdirbi :D :D :D kaip siaip sita nauja eina? kaip sanaudos nuo anos?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2145: 2008 Vasario 23, 12:57:07 »

ne kainuoja jis daug srotuose,man atrodo as net ji turiu,pabandysiu per savaitgaly paieskot...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2146: 2008 Vasario 23, 14:03:43 »

su A8 vazineji ir ka ant bacioko neuzdirbi :D :D :D kaip siaip sita nauja eina? kaip sanaudos nuo anos?

kazkodel man taip svieciasi kad trauka biski mazesne.. sanaudos tos pacios kiek teko pasiziuret, misriu rezimu apie 16duju, mieste apie 22 duju.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2147: 2008 Vasario 23, 14:29:17 »
va dabartines fotkes a8, nu siaip isvaizda puse bybio, techninis stovis irgi pakenciamas, tik buvo siek tiek apleista, todel dabar bandysiu kazkiek atgaivinti, bet mano paskaiciavimais, jei kazko daugiau  neislys, suma nebus didele, ir bet kokiu atveju masinos verte bus daug zemesne nei dabartines rinkos kaina.  (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 23, 14:31:14 sukūrė rafinuotas »

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2148: 2008 Vasario 23, 20:53:05 »
mhmmmm, sidabrine... :G gerule tavo a8... (+)

O man siandien israse ceki ant 125lt... (aa) :D uz langus...visai nesitariau (nes grynuju ne lito neturejau :/ tai nebuvo reikalo :D), sakau kodel nerasai min bauda, taigi neturiu pazeidimu, nu tai tipo tu nesigaili kad va padarei pazeidima...sakau as nezinojau kad langai tamsinti, tokia pirkau,  :D tai ka cia sakau nesigailejimas...ir isvis kaip gailetis, pradeti verkslenti, sakyti kokia as negera, vat vaziavau su tokia masina... :-{ jis sako bet tu nesigaili, as sakau aisku kad ne, nes nelabai turiu del ko... :D :D ir man dabar pasakykit, pas juos tie oporatai ka matuoja, kiek % yra uztamsinta ar kiek praleidzia sviesos?...Nes jeigu sviesos laiduma, tai ar gi gali buti kad gamykliskas jis jau buvo tamsintas 33%???...(nu cia pas man mazdaug taip)... ?!? ?!?

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2149: 2008 Vasario 23, 21:02:12 »
mhmmmm, sidabrine... :G gerule tavo a8... (+)

O man siandien israse ceki ant 125lt... (aa) :D uz langus...visai nesitariau (nes grynuju ne lito neturejau :/ tai nebuvo reikalo :D), sakau kodel nerasai min bauda, taigi neturiu pazeidimu, nu tai tipo tu nesigaili kad va padarei pazeidima...sakau as nezinojau kad langai tamsinti, tokia pirkau,  :D tai ka cia sakau nesigailejimas...ir isvis kaip gailetis, pradeti verkslenti, sakyti kokia as negera, vat vaziavau su tokia masina... :-{ jis sako bet tu nesigaili, as sakau aisku kad ne, nes nelabai turiu del ko... :D :D ir man dabar pasakykit, pas juos tie oporatai ka matuoja, kiek % yra uztamsinta ar kiek praleidzia sviesos?...Nes jeigu sviesos laiduma, tai ar gi gali buti kad gamykliskas jis jau buvo tamsintas 33%???...(nu cia pas man mazdaug taip)... ?!? ?!?

Maunau imanoma tie 33 proc  ;) kazkur anksciau jau sakiau, kad gamyklinis gali buti ~30 proc. o kai pridedam plionke , gaunasi jau per daug..  ;)
Berods Rafinuotas gali pasigirti, jam buvo beveik sienos pralaiduma parode..  :)