Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1797340 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2100: 2008 Vasario 21, 08:19:39 »
na va vakar nuvaziavau pasiimt savo audukes is serviso... tai kaip parode kas pas mane generatoriuj dejos tai pagalvojau jo... :D duoliai kazkokie aprudyje, pakeite apvijas, nes anos neisgaudavo reikiamo krovimo... angliuku beveik visai nebuvo, ir kas idomiausia is generatoriaus ko ne sauja lapu ir visokio kitosio sh..o istrauke... tai dabar su nauju starteriu ir generatorium lakstau... siandien ryte atsisedau aikstelej ir neskubedamas pasimegaudamas vaziavimu vaziavau i darba... ir dar kart supratau viena dalyka... geresnes masinos uz tokius pinigus nenupirksi... :H (o) :G (+)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2101: 2008 Vasario 21, 10:01:23 »
ir dar kart supratau viena dalyka... geresnes masinos uz tokius pinigus nenupirksi... :H (o) :G (+)

Faktas kaip blynas... (+)  :H  (o)
Man po to bordiūro, dabar galiucinacijos kažkokios, kad kažkas bilda, kažkur barška, lyg tuoj kas nukris... (!?) Vakar važiavau į Kaišiadoris, tai bijojau truputį paspausti, vis kažkoks neva pašalinis garsas eina... :D :D Tiesa, tos naujos šeškės mentų (nudažytos su Nr. DHS...), sekmadienį-pirmadienį ir vakar sutiktos buvo...Bet svarbiausia, sukosi jos autostradoj palei Vievį...Aš važiuoju į Kauno pusę, tai jie iš tos pusės, aš jau iš Kauno jie Į....Ir taip visus kartus... :D :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2102: 2008 Vasario 21, 10:07:42 »
svarbu i tu audelku radara nepapult... kitaip tariant nelekt greiciau nei +30km/h ir viskas...

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2103: 2008 Vasario 21, 10:32:10 »
svarbu i tu audelku radara nepapult... kitaip tariant nelekt greiciau nei +30km/h ir viskas...
Kodel butent +30km/h.?

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2104: 2008 Vasario 21, 10:37:46 »
Pas mane irgi prieki buvo barskutis isimetes :) Tai nuvaziavai i Eolta ispurte viska ant stendo, dar ir su montiruote perejo tai rado, kad traukiu antgaliukai barska.Teko pasikeisti 1 vnt. 95 lt.( Febi) x 2= 190lt. ir dar suvedimas 100lt. Paklausiau kodel uz suvedima tiek daug nu tai, " taigi A8 ir dar quottro, buvo ka veikti"  Oo).

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2105: 2008 Vasario 21, 10:47:54 »
todel, kad per telika sake, jog tos audelkos fiksuoja tik jei tavo greitis yra virsijamas daugiau nei 30km/h

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2106: 2008 Vasario 21, 11:15:47 »
Tai va pagal VIN pas mane turetu buti R17 orginalai bet tas kur pardavinejo nueme ir uzmove net neorginalius R16  :-{

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2107: 2008 Vasario 21, 11:20:53 »
Tai va pagal VIN pas mane turetu buti R17 orginalai bet tas kur pardavinejo nueme ir uzmove net neorginalius R16  :-{

pagal vina ir pas mane turejo but ceindzeris su mage ir bose, bet turku kebabs viska islupa anusa skyle naxui

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2108: 2008 Vasario 21, 11:26:33 »
Pas mane aciu dievui paliko visa BOSE, CD keitikli  ff
Be ja gal kas zinot kaip palange sutvirtinti kad nebarsketu?  :) Seniau nebarskejo bet po mano klausymo jau pradejo :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2109: 2008 Vasario 21, 11:27:59 »
Jo, apie greitį girdėjau kad nuo +30km/h fiksuoja...Tai pro juos pralekinėjo kažkur ~120-130km/h, tai jie nestabdė ir nelėkė iš paskos... :)

Maxtor, žinai tą rusišką patarlę, nina........š nepraževioš... :D Pas mane pagal vin'ą daug ko neturėtų būti, bet yra...kai kas mano nelaimei... :D Ir changer'io neturėjo būti, bet yra... :) Aš savo ratus galvoju gal parduoti, nes kitų norėčiau, bet kiek įdomu galiu už juos paimti...?...Su padangom ir be, padangos M+S ( :f ) Michelino...

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2110: 2008 Vasario 21, 11:28:35 »
pas mane pagal VIN turejo but 16 kazkodel.. bet buvo 17 originalus..  :-]  :-]
O del palanges tai geras klausimas, nors man atrodo kad tos galines kolonkes plerpia truputi o ne barska pati palange..  Oo)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2111: 2008 Vasario 21, 11:36:34 »
Patrakus bent man visai grazus atrodo sitie ratai ;) Aisku gyvai gal kitaip atrodo nzn. :D
Pradėjusysis pas mane orginali BOSE sistema stovi tad jei kuris is tu palanginiu subu plerptu manau kad atskirciau ;) dabar toks grynai palanges barskesys :(

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2112: 2008 Vasario 21, 11:41:22 »
Jei tiesa pasakius, realybėj jie dar geriau atrodo, bet aš gi vietoj negaliu pasėdėt.... (aa) (aa) :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2113: 2008 Vasario 21, 11:51:57 »
Patrakus bent man visai grazus atrodo sitie ratai ;) Aisku gyvai gal kitaip atrodo nzn. :D
Pradėjusysis pas mane orginali BOSE sistema stovi tad jei kuris is tu palanginiu subu plerptu manau kad atskirciau ;) dabar toks grynai palanges barskesys :(

Ta palange siaip nera toks dalykas kuris tiesiog issiema, nusiima tik minksta dalis . reik lupt sedynes atlosus...  :V reiktu ir man kazka daryt..
 sita foto is V8 bet pas mus manau tas pats.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2114: 2008 Vasario 21, 11:52:33 »
Jei tiesa pasakius, realybėj jie dar geriau atrodo, bet aš gi vietoj negaliu pasėdėt.... (aa) (aa) :D
daryk kaip mano vienas kaimynas. kas savaite ar dvi keisk ratus. :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #2115: 2008 Vasario 21, 12:56:15 »
Aš savo ratus galvoju gal parduoti, nes kitų norėčiau, bet kiek įdomu galiu už juos paimti...?...Su padangom ir be, padangos M+S ( :f ) Michelino...

Kiek colių? :) Pas manęs yra r18 su apynaujom padangom, tai iki 2k lt galima prašyt ;) Nes jei tai nėra kokios replikos, tai jie labai tvirti ir verti nemažų pinigėlių :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2116: 2008 Vasario 21, 13:07:00 »

Ta palange siaip nera toks dalykas kuris tiesiog issiema, nusiima tik minksta dalis . reik lupt sedynes atlosus...  :V reiktu ir man kazka daryt..
 sita foto is V8 bet pas mus manau tas pats.

keiciau sau palange paprasta i su elektrine uzuolaida - uztrukau 30 minuciu neskubant ir krupsciai ;) ner ten to darbo nieko daug

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2117: 2008 Vasario 21, 15:17:06 »
Palanges viduryje nebuvo jokio varzto is bagazines puses?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2118: 2008 Vasario 21, 15:22:40 »
Aš savo ratus galvoju gal parduoti, nes kitų norėčiau, bet kiek įdomu galiu už juos paimti...?...Su padangom ir be, padangos M+S ( :f ) Michelino...

Kiek colių? :) Pas manęs yra r18 su apynaujom padangom, tai iki 2k lt galima prašyt ;) Nes jei tai nėra kokios replikos, tai jie labai tvirti ir verti nemažų pinigėlių :D

8 colių...turbūt... :V  :) nu aš taip ir galvojau kad iki 2k galima prašyti... :)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2119: 2008 Vasario 21, 15:26:04 »
Palanges viduryje nebuvo jokio varzto is bagazines puses?

jei elektrine uzuolaidele tai trys varztai tvirtinasi is bagazines :) visas tas remas prisisuka uzuolaideles

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2120: 2008 Vasario 21, 15:32:48 »
Apgavau, dėl ratų... :) šitie ne originalūs... (-) originalą turiu tik vieną, bagažinėj... :P Tas 8 colių... :V

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2121: 2008 Vasario 21, 15:38:57 »
Tai gal pas mane nuo garsaus muzikos klausymo ta uzuolaidele atsilaisvino  :V Jei bus laiko reiks darbe bunant pasiziureti kas kaip :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2122: 2008 Vasario 21, 15:42:44 »
Pas ką yra audzėj originalūs zenonai?...kaip jie pas jus tvirtinasi ir laikosi?... Blemba, pas mane tos lempečkos iškrenta...Užknisa... :-{ Jos visai nesilaiko, ten tiesiog tą lemputę įkiši ir psio, ir tą dangtelį prisuki...Vakar vakare truputį pagavau duobutę, tai ir vėl iškrito, eisiu dabar kišt atgal... :E gal mąstau pabandyti ant kokio silikono jas padėti?... ?!?

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2123: 2008 Vasario 21, 15:48:16 »
Pas ką yra audzėj originalūs zenonai?...kaip jie pas jus tvirtinasi ir laikosi?... Blemba, pas mane tos lempečkos iškrenta...Užknisa... :-{ Jos visai nesilaiko, ten tiesiog tą lemputę įkiši ir psio, ir tą dangtelį prisuki...Vakar vakare truputį pagavau duobutę, tai ir vėl iškrito, eisiu dabar kišt atgal... :E gal mąstau pabandyti ant kokio silikono jas padėti?... ?!?
siaip manau turetu kaip ir paprastos lempeckos tvirtintis. toks gelezinis fiksatorius prispausti turete ja :D
ps su silikonu gal geriau neprasidek :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2124: 2008 Vasario 21, 15:50:13 »
siaip pas mane buvo panasus variantas kaip pas Patrakusia... kai lempute viduj tabaluodavos i visas puses.... tai sprendimas buvo vienas... pakeist lempas, kadangi negavau trumpuju reflektoriaus atskirai...