Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1730719 kartus)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
gal ramu, nes niekam nieks nesugedo  :D

kokios pas jus greiciu dezes koduotes nustatytos? as pasimeciau... anksciau buvo viskas, kaip ir priklauso gamykliskai, greitai prisitaiko prie vaziavimo stiliaus ir pan. Po dezes remonto pastebejau, kad ji veikia, kaip su "lower shift points", koduote: 00001, na pagal aprasyma viskas lyg ir atitinka, taip ir turi veikti su sia koduote. Gamyklinis (Factory) yra visi nuliai, bet man tokios koduotes neissaugo  :-{  Tai kokia ji turi buti, kad butu, kaip buve?   :V

Prie to pacio ?!?
Situos daug mas suprantu:
0 = Factory Mode (Adaptive Transmission Mode) - gamykliskai prisitaiko prie vaziavimo stiliaus, pvz: pavaziavus dugnais, ir veliau atleidus gazo pedala, kuri laika dar laiko zema pavra ir buna labai jautri (anksciau pas man taip ir buvo)
1 = Force Economy Mode (lower Shift Points) - jungia aukstesnias pavasaras, net ir pavaziavus dugnais, atleidus pedala iskart ijungia aukstesnia pavara. (dabar taip pas mane yra :D)
2 = Force Sport Mode (higher Shift Points) - tiksliai nzn kaip veikia, perjungia pavaras prie ausktesniu sukiu?

O ka duoda tada DSP Mode (Dynamic Shift Points) ?

zinoma apie tai kalbeta, bet vistiek matyt ne iki galo  8:8

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 26, 10:45:40 sukūrė markou »