Vėl pjaunat su savo antakiais, žiedais ir t.t.t.t
krc mano antakiai vienetiniai ranko darbo ainav 250lt,dusliu antgaliai 190lt/vnt,o visas duslius virs stukos lt, ziedeliai 100lt b.l offroad'ai tu per metus tiek ant masinos neisleidi baik issipisinet nes gausi bana is forumo...
ko cia oziuojies? as ne tave turejau omeny, o bendrai paemus palyginau toki fakta, kad cia pradeda aiskint, kaip blogai ir kad gezmobilis. man tai nekliuna, dekit Jus ka norit, as tikrai gezmobiliais ar kebabais nepradesiu vadintis.
viskas OK arba p x ką tu darai su savo auto bet tai vadinasi čia tavo esminiai kriterijai
litai litai litai ?? ?? da tu dabar atsiskleidei kaip pats aiškiausias-geriausias gežiškumo pavyzdys , tu bent sugebi susivokt
kad tu gal moki šimtus - kitas gal gali pats pasigamint neblogiau arba dar velniai žino iš kur gaut, manau kad be šansų suvokti šitai tau....graudu
P.S. o dabar ir man baną pasiūlyk
menkysta tu neregėto masto b l
cia buvo atsakymas i tokius zodzius kaip antakiai is gariunu ir pigus kinietiski ziedeliai,kazkas tokio...anyway su zmogum issiaiskinom ir gyvai esam pazystami ir per skype bendraujam taip kad viskas ore...
P.S - C.R.E.A.M. > Cash Rules Everything Around Me