Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1769202 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3575: 2008 Birželio 18, 21:03:55 »
o pvz taip realiai kalbant kaip jum jusu audi a8? Gal man pasiseke, kad neteko remontuot,m gal nedaug pravaziavau, bet su kuo dabar pasikalbu,kas turejo a8 visi nebenoretu prie jos grizt, nes labai daug problemu sukelia. Turiu drauga autoservise, kur elektra remontuoja, signalkes deda, aparatura ir pan tai sako kiek klientu buna su a8, tai visi kaip susitare skundziasi. nu ten draugas, tai jis nemeluos man, ypac jau man nebeturint a8, nu bet jei ju tokie pastebejimai, gal istikruju nera jos tokios patikimos, ir neatitinka musu mokamu pinigu uz ja, uz jos eksploatacija?  :V

visi seni limuzinai kaprizingi,o kas liecia eksploatacija tai ziurint ka kaip darai ir is kur perki,man pwz labai gelbsti draugas dirbantis srote ir 4.2 serviso hebros patarimai bei paslaugos...

o siaip as,Djdonce ir DM'as esam geri draugai ir visi turim astunkes (pas DM S8) na ir visi lyg patenkinti... neisivaizduoju i kokia kita audine dabar pakeisciau saviske...