Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1746188 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #3275: 2008 Gegužės 29, 09:48:25 »

cia atsakymas i maxtor klausima. ko jam truksta. tas daigtas kur uzrasyta raidele R
4D0 698 135 org. kodas.
butent jeigu jo nera.arba jis suluzes tada ir atsiranda audi A8 bugas suporto barskejimas.
To No One... gal galetum argumentuotai paaiskint kodel manai, jog del sio gelzgalio gaunasi bildejimas? pas manie jie yra. pakeiciau suportus sudejau vel.. jie standziai isispaudzia. o bildejimas kaip yra taip yra. Kiek pamenu, jis remiasi i suporti laikikli kuris sukasi prie stupicos. tad kur logika, kad jis gali itakot bildejima? kai tas laikiklis ir taip yra prisuktas su dviem 18 varztais, kuriuos atsukt reikia nemazai jegos. Mano nuomone, bildejimas yra grynai del to, kad isdyla kreipianciosios, ir susidaro laisvumas tarp suporto ir laikiklio... ir kai vaziuoji kadangi jis yra laisvas jis bilda. paprastut paprastutelis atsakymas.

To Maxtor.... man atrodo bagazinej pas mane kazkur turetu metytis laikiklis... tik nezinau ar jis neislankstytas ir ar vienas ar du... paziuret galesiu po darbo...