Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1792486 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2275: 2008 Kovo 04, 23:41:15 »
tai va siandien pasventinau savo audine akropolio aiksteleje :( ne daug bet vis tiek nemalonu :(
pats kaltas?
as jau pasventinau irgi is garazo vaziuojant sparna priekini kur arka yra nutarkavau su garazo vartais :D :D tai su skiedikliu valiau valiau tai nusivale garazo dazai, tai biski dabar tokie iki grunto nueja ibrezimai liko bet dzin, ant sidbrines netaip matosi.
deja as kaltas :( norejau kuo arciau sustoti ir kaip kaip tik atsilaisvino vieta ir ten atbulas duodamas sone stovincia masina truputi kabinau.:( pas mane beveik nieko o jam tai dazai nuo buferio atsoko. Bandziau tartis savininko sulaukes bet ten pasirodo ne jo o systros masina tad uzsigedojo 400lt ir tipo mano visus kontaktus uzsiraso kad jei ka dar damoku tad grazioj formoj pasiunciau n..ui ir iskvieciau mentus. :) Taip pigiau bus :D bauda nuo 100 iki 200 + kazkiek draudimas pabranks bet vis ne 400lt tik va kas labiausei dabar biesina tai laikinos teises.
p.s bet patiko man to bachuro reakcija kai suzinojo kad cia mano nuosava masina nes turbut mane kad tevu ar pan :D :D :D