Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1797315 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2025: 2008 Vasario 12, 23:22:31 »
Pas mane kaip pas tave po avataru užraše.... :D :D :D :D Juk žiemos nėra....nafik ta Q.... (z)  :D :D :D
be reikalo manai kad quattro tik ziema gerai. net ir vasara ant sauso asfalto quattro yra :H jau 2.8 manau turi buti Q, ka kalbeti apie 3.7. Kad ir automatu pabandyk numinti dugna - manau 100% kad suskis ratai o tu stovesi vietoje. Vaziuodama i posuki duog daug gazo- manau prades suktis priekinis koks vienas ratas ir tave ismes is posukio i griovi. Na ir padangas priekines zinoma keisi kaip ir tepalus...

cia bendrai apie turejima tiek galios su vienu varomu ratu ;) :)

Žinoooojau žinooojau kad Q gerai.... (+) :D ;) Bet su sąlyga kad nėra Q, važinėju atsargiai... (+) (v)  :D :D O šiaip yra kaip yra, radau tokią, ir nieko čia nepakeisi (nebent įkišti visą sistemą (z)), bet aš džiaugiuosi tuo ką turiu... :H Kita A8 mano bus būtinai su Q....Duodu pionieriaus žodį... :D :) (Sorry už floodą, ale man labai gera nuotaika kol kas, tai noriu pasidalinti ja su jumis :H )... ;)

nelygu kam masina naudojama. aisku kvatro beabejones geriau is kurio tasko bepaziuresi, bet buna sprendimu nepagrystu logika. as asmeniskai norejau po 4.2 pasimti 2.8 be kvatro nu nebuciau numires, bet buciau pasiemes masina tik tam, kad ramiai pavazinet ir tiek, kam ko reik is masinos. na ir siaip prisiminus jei nera nei kvatro, tai atkrenta galine visa vaziuokle, reduktorius ir kitos bedos pvz sanaudu padidejimas ir pan, o jei dar deze mechanine tai jau ziurek vobshe papigiam vazineji, bet tai velgi klausimas ko kam reik. neabejoju kad jei butu a8 1.9tdi mechanas ir su kokia vaziuokle kaip ceskes vistiek daug kas ja pirktu, nes mes lietuviai, gyvenam kur lietus lyja :D