Senas forumo narys esi, nenoriu su tavim pyktis, taciau tamstai turbut reiktu labai gerai issiblaivyti, nes su tokiom mintim, tokiais palyginimais matomai turejote ispudinga, laipsniais apipinta savaitgali 
O prie ko cia pykciai? As tik diskutuoju!
Tiesiog turiu savo nuomone apie tai ir tiek.. Audi nera bloga masina, atvirksciai, dizainas jos tikrai geresnis uz dauguma konkurentu, pliusas didziulis del quattro, kadangi kaina su ja ar be jos beveik tokia pati, ko negali bmw ar mb pasiulyt.. Bet apie tam tikrus variklius, pvz 2.0tdi, 2.8i, 2,5tdi, 3.3tdi, 4.0tdi ir pan turiu savo nuomone.. Taip pat turiu nuomone apie audi dedamas automatines pavaru dezes..
tik sutik kad apie savo postringavimus apie 2d ir 3d ryskiai perlenkiai, o 2.8 ir 2.5 vyke motorai, jau ne vienas modelis musu seimoje buves siais varikliais, visos masinos genda ir jie trukumu turi, taciau tikrai nekatastrofa, cia jau mano nuomone. Del deziu sutinku..
Arvydai, jokia didybes manija as nesergu, esu paprastas kaip dvi kapeikos, tik trauka mano supratimu yra nuo ~150kw kai jau nugaryte losesi i atlosa, o jei mes suprantame trauka skirtingai tai tada kitas reikalas. Pas mano zmona c5 1.8 t, masina vaziuoja smagiai, bet kad ten kazkas ispudingo butu tikrai nera.