Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1666117 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #15825: 2011 Birželio 30, 17:30:24 »
ofroad'ai, pagalvok eilinį kartą. Kokio velnio negalima viešinti, kai kėbulo numeris naujesnėm audėm yra prie stiklo matomas (vairuotojo pusėj). Arba būna išgraviruota ant stiklų žymėjimo atveju. Tai ką, dabar kiekvieno pasižiūrėjusio į mašiną pasigaut ir reikalaut kontraktą pasirašyt, kad jis viešint negali? Nebūk nuplyšęs...

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15826: 2011 Birželio 30, 17:51:31 »
ofroad'ai, pagalvok eilinį kartą. Kokio velnio negalima viešinti, kai kėbulo numeris naujesnėm audėm yra prie stiklo matomas (vairuotojo pusėj). Arba būna išgraviruota ant stiklų žymėjimo atveju. Tai ką, dabar kiekvieno pasižiūrėjusio į mašiną pasigaut ir reikalaut kontraktą pasirašyt, kad jis viešint negali? Nebūk nuplyšęs...
su kuo tu čia kalbi ?? :V

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15827: 2011 Birželio 30, 21:56:39 »
Sakykit mano ismetimas labai baubia, grazu bet vargina kelioneje, ka reiktu deti kad butu tyliau? Gal uztektu originalaus galinio bakelio?

mano kaip ir tokia:
http://autodesignhaus.com/tuners/avantgarde/a8.htm

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15828: 2011 Birželio 30, 22:05:47 »
Turėčiau a8, tai su mielu noru pasimainyčiau. Gražus tas tavo bačiokas.

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #15829: 2011 Liepos 01, 08:30:37 »
Sakykit mano ismetimas labai baubia, grazu bet vargina kelioneje, ka reiktu deti kad butu tyliau? Gal uztektu originalaus galinio bakelio?

mano kaip ir tokia:
http://autodesignhaus.com/tuners/avantgarde/a8.htm

Jei katalizatoriai išpjauti tai vietoj jų reikėtų įvirinti rezonatorius, pasižiūrėti ar yra kiti rezonatoriai, jei visi yra - tada keisti galinį bakelį.  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15830: 2011 Liepos 01, 09:49:54 »
O aš siulyciau pasigamint bakeli, afigienai didelis skirtumas turi buti. Pats laukiu kada atgausiu masina, nes motociklistai senai perdarineja duslintuvus, o turbut girdejote kaip pas juos dusliai zemas garsas :H

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15831: 2011 Liepos 01, 10:03:54 »
pas mane zemas ir yra :) atsibodo!! :)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15832: 2011 Liepos 01, 12:08:34 »
o jis ka girdisi vaziuojant trasoj ? 8:8

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15833: 2011 Liepos 01, 20:11:52 »
Kaip manote uz kiek galima butu siai dienai nusipirkti d2 facelifta 2.8?

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15834: 2011 Liepos 01, 20:42:11 »
pasivartyk autopliusus visokius ir suprasi  ?!? ?!? ?!? viskas priklausys nuo bukles bet facelifto maziau 15k aplamai jokio nerasi

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15835: 2011 Liepos 01, 20:51:42 »
pasivartyk autopliusus visokius ir suprasi  ?!? ?!? ?!? viskas priklausys nuo bukles bet facelifto maziau 15k aplamai jokio nerasi

autopliuse tu autopliuse :)) ten pavartes pasimeti ne tik realybej bet ir laike uztai ir klausiu gal kas taip susidures o gal pardavinejat, neseniai pirkot, keitet uztai idomu kiek realiai viskas yra.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15836: 2011 Liepos 02, 06:58:55 »

autopliuse tu autopliuse :)) ten pavartes pasimeti ne tik realybej bet ir laike uztai ir klausiu gal kas taip susidures o gal pardavinejat, neseniai pirkot, keitet uztai idomu kiek realiai viskas yra.

Tai tau pliuso kainos per didelės ar per mažos - nelabai supratau?

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15837: 2011 Liepos 02, 10:18:10 »
Man jos nei tokios nei tokios. Argumentuojant kas dien ten uzmetu aki ne tik i a8, bet stebiu tiesiog kai kuriu modeliu aplamai kainu kritima, augima, o per pastaraja savaite astuntukai faceliftu bent 5 modeliai nuo 2.8 iki 4.2 motorais uz 3 - 3.5 euro buvo. Skirtingi pardavejai, vietoves. Kiekvienam tokiam neprisiskambinsi ir neklausysi kas kaip kiek, kas blogai. Da Evaldai ir tu 3.3 kazkada kur ieskojai, irgi uzmetu pats aki, nes domima, irgi daba  pilna primesta ivairiom kainom, tai ir pasimeti, uztai klausiu nuomoniu, gal kas neseniai pirke, parduodat, kokia situacija istikruju yra :) nes palyginus su uzsieniniais skelbimu portalais, tais lietuvoje praktiskai dauguma masinu pusvelciui :) NEsigilinkim kodel taip yra, nes daug maziau visi apie tai jau susipazine, nes nenoriu  sukelti bereikalingu diskusiju, tiesiog gal tikrai yra kas domites, sekat rinka, ir kad aiskiau butu nuo kiek tai pinigu turetu prasideti. Sutinku pagal kokybe ir kaina taciau remai vistiek yra. Dekui uz nuomones  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 02, 12:09:29 sukūrė ExCeEDeD »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15838: 2011 Liepos 02, 10:41:19 »
Geriau 3.3tdi net neiškok, bo ten bereikalingų problemų rinkinį su ja kartu nusipirksi :D

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15839: 2011 Liepos 02, 12:08:00 »
konkreciai neieskau, bet neneigsiu kad domiuosi :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15840: 2011 Liepos 02, 12:26:44 »
Aš asmeniškai labai norėčiau ledinės 2,5tdi su mechanine dėže, negailėčiau ir litų, kad tik gyva būtų... Dėja, net pas vokietukus nieko nėra.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15841: 2011 Liepos 02, 12:37:40 »
Aš asmeniškai labai norėčiau ledinės 2,5tdi su mechanine dėže, negailėčiau ir litų, kad tik gyva būtų... Dėja, net pas vokietukus nieko nėra.
ir viskas tik todel, kad audi nesugeba padaryti normalaus dyzelinio motoro.. pradedant 2.5tdi, baigiant 3.0tdi ir 4.0tdi :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15842: 2011 Liepos 02, 12:47:06 »
ir viskas tik todel, kad audi nesugeba padaryti normalaus dyzelinio motoro.. pradedant 2.5tdi, baigiant 3.0tdi ir 4.0tdi :D

Todėl pas mane kieme bmw. Sąnaudos juokingos, o trauka stebinanti :)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15843: 2011 Liepos 02, 13:22:39 »
3.0D geras variklis :)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15844: 2011 Liepos 02, 13:29:55 »

va va, kad ir to 3,0 sanaudos tai ... ir trauka tokia lyg ir yra, bet is tokio variklio gali buti daugiau. Tuo labiau tai nebera A6 Q 3,0 taupus auto (vazinejau, tai mieste 14-17ltr, uzmiesti zemiau 9 nelabai eina padaryt prie 100km.h), mano galva tai automobilis, kurio jau nebeverta pirkt. Jei a6 tai jau linkciau i 2,0 ekonoma, aisku su padarytu pilnu aptarnavimu, kad jo bedas nuo dideles ridos pasalint. O siaip linkciau i bmw 3,0d. Kai pradejo audi su tais V6 dyzeliais, taip iki siol nieko gero.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 02, 13:34:25 sukūrė Veil »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15845: 2011 Liepos 02, 18:45:23 »

va va, kad ir to 3,0 sanaudos tai ... ir trauka tokia lyg ir yra, bet is tokio variklio gali buti daugiau. Tuo labiau tai nebera A6 Q 3,0 taupus auto (vazinejau, tai mieste 14-17ltr, uzmiesti zemiau 9 nelabai eina padaryt prie 100km.h), mano galva tai automobilis, kurio jau nebeverta pirkt. Jei a6 tai jau linkciau i 2,0 ekonoma, aisku su padarytu pilnu aptarnavimu, kad jo bedas nuo dideles ridos pasalint. O siaip linkciau i bmw 3,0d. Kai pradejo audi su tais V6 dyzeliais, taip iki siol nieko gero.
cia galima ilgai ir nuobodziai diskutuot.. siaip tas 3.0 pagal savo metus visai nieko, bet tik nieko.. nes konkurentai netaip stipriai ir atsilieka..jei kalbet apie a6 nauja 2.0tdi, tai nelabai suprantu kam apskritai tas 2.0 reikalingas? nei jis traukia, nei jis sanaudas normalias turi.. kad dar q butu, bet ir to net nera.. nelabai isivaizduoju kam imti audi kaip masina, jei ji be quattro? butent tik driezas manau gelbeja audi pardavimus :) nes tiek 2.0d tiek 3.0d bmw yra daug pranesnis varikliai nei audi 2.0tdi ar 3.0tdi..

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15846: 2011 Liepos 03, 01:31:16 »

cia galima ilgai ir nuobodziai diskutuot.. siaip tas 3.0 pagal savo metus visai nieko, bet tik nieko.. nes konkurentai netaip stipriai ir atsilieka..jei kalbet apie a6 nauja 2.0tdi, tai nelabai suprantu kam apskritai tas 2.0 reikalingas? nei jis traukia, nei jis sanaudas normalias turi.. kad dar q butu, bet ir to net nera.. nelabai isivaizduoju kam imti audi kaip masina, jei ji be quattro? butent tik driezas manau gelbeja audi pardavimus :) nes tiek 2.0d tiek 3.0d bmw yra daug pranesnis varikliai nei audi 2.0tdi ar 3.0tdi..

Tai su tokia nuomone garbusis eikite i bmw fanu foruma ir girkite savo favoritus, bei peikite audi, taciau po metu kitu vazinejimo su tais savo pranasesniais variantais vistiek grisi prie audi. "2 tdi nei traukia nei ka" o kur tu trauka ant 2d ten matai? kiek tu isvis is tokio motoro tikiesi?  :-] pas mane kieme bent 3 stovi 2x troikes, vienas 5, vaziuot vaziuoja kad ispudis koki padarytu anaiptol, o vienas tai i menesi profilaktiskai meistram alga uzdirbti duoda. Cia toks samprotavimas daugiau gincu sukels nei protingu nuomoniu, kaip ir virsuj kazkas minejo jog noretu rasti 2.5 nenuvalkiota, tai ir situs  audi motorus sutvarkius vaziuos kai bite, ir nereiks prie tos keiksmazodines markes pereiti tau. Nepatinka dyzelis, pasiimk benzinine audi 2.8 ir traukos uzteks, dujas issidesi da pigiau nei su dyzeliu vazinesi ir remonta pigiau apturesi. Iseitis visada yra, tik nereik cia pastoviai peikti peikti, ne pirmam poste jau destai savo tokias mintis. Rasyk laiskus i germanus su savo pasiulymais, daugiau naudos gal bus, nei peikti kokia audi leva kokia tokia anokia, da padiskutuokim, kodel pas kitas markes puodukam stoveliai yra, o pas a8 nera arba tik 1, irgi butu labai i domu, gal koks opelis butu pranasesnis situo klausimu...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15847: 2011 Liepos 03, 11:55:22 »

Tai su tokia nuomone garbusis eikite i bmw fanu foruma ir girkite savo favoritus, bei peikite audi, taciau po metu kitu vazinejimo su tais savo pranasesniais variantais vistiek grisi prie audi. "2 tdi nei traukia nei ka" o kur tu trauka ant 2d ten matai? kiek tu isvis is tokio motoro tikiesi?  :-] pas mane kieme bent 3 stovi 2x troikes, vienas 5, vaziuot vaziuoja kad ispudis koki padarytu anaiptol, o vienas tai i menesi profilaktiskai meistram alga uzdirbti duoda. Cia toks samprotavimas daugiau gincu sukels nei protingu nuomoniu, kaip ir virsuj kazkas minejo jog noretu rasti 2.5 nenuvalkiota, tai ir situs  audi motorus sutvarkius vaziuos kai bite, ir nereiks prie tos keiksmazodines markes pereiti tau. Nepatinka dyzelis, pasiimk benzinine audi 2.8 ir traukos uzteks, dujas issidesi da pigiau nei su dyzeliu vazinesi ir remonta pigiau apturesi. Iseitis visada yra, tik nereik cia pastoviai peikti peikti, ne pirmam poste jau destai savo tokias mintis. Rasyk laiskus i germanus su savo pasiulymais, daugiau naudos gal bus, nei peikti kokia audi leva kokia tokia anokia, da padiskutuokim, kodel pas kitas markes puodukam stoveliai yra, o pas a8 nera arba tik 1, irgi butu labai i domu, gal koks opelis butu pranasesnis situo klausimu...

Visu pirma siuo klausimu as kaip ir saliskas.. Neturiu nei BMW, nei AUDI, bet esu turejas abi markes.. Kiek teko susidurt, tai audi dazniau tikrai genda, visokie elektronikos smulkus gedimai, bet cia jau kaip kam pasiseka. ta 2.8 motora tai gal tu isvis neprimink man kad toki lavona galejo kazkas sugalvot :D sanaudos mieste kosmosas, o truakos visiskai nera.. O kas del 2.0d tai patikek pats tokia turejau tai zinok trauka tikrai nesveika.. Teko vazinet su touaran 2.0tdi 08metu, su 15000rida, ir su bmw 320d su 250 000rida. VIena buvo darbine, kita asmenine.. Tiesiog nera ka lygint.. 10 metu o audi sukure tik siek tiek pranasesni motora, sanaudom. Bet trauka bmw pusej.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15848: 2011 Liepos 03, 14:19:36 »
 :-]  (!?)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15849: 2011 Liepos 03, 14:28:21 »
Senas forumo narys esi, nenoriu su tavim pyktis, taciau tamstai turbut reiktu labai gerai issiblaivyti, nes su tokiom mintim, tokiais palyginimais matomai turejote ispudinga, laipsniais apipinta savaitgali :)