Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1786362 kartus)

Neprisijungęs Arturienas

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #13825: 2009 Gruodžio 04, 14:15:10 »
Arturėnai... aš tų bėdų neturėjau, o dėl dėžės tai buvo sudurniavusi porą sykių ir tiek...  ;)
Srauto matuoklė "kiniška" iš VW centro už 1k litų...  :-]
be to mes patys su DMX testavom pajungę naują matuoklę... pravalėm klaidas po to palaksčiau ir dar kartą tikrinom ant klaidų... tai kaip ir nieko nebuvo...  :)
su durim nieko nedariau... pamėgink pasireguliuoti gal padės...
o kodėl savo Allroadą lavonu vadini ?? tiesa nebeturiu aš jo jai nori pasižiūrėk mano garažiuką ir pamatysi ką vairuoju  ;) jai dėžę nuiminėjai pasikeitei dėžės salniką nes mes su Saulyte kai keitėm reduktoriaus salnikus matėm kad ten šiek tiek šlapia...
o toliau tai ką rastafkes nuisiėmei ?? man jas teko sudėt nes negalėjau pakeisti stabdžių diskų ratai lietė suportą... nu žodžiu nevažiuotų jin kitaip...
Na buvau kalbejas kas parvare ji ir surinko galima sakyti is 2 daliu  :O tai nu zmogus svelniai patare kratykis jos .... ir beto ta pniaumatine vaziuokle Nu I nah... niekas jos siauliuose netvarke ... o masina kaip nori taip atsisitoja vaziuoti malonu bet ...... jo rastafkes nuemiau tai vos vos telpa ratai . beja gal  kam reikia ratuku su rastafkem uz 450lt uz viena rata su rastafkem atiduosiu  :D
tai kad tas Allroadas buvęs Evaldo pažystamo iš mžk lygtais tai nebuvo ten su juom jokių bėdų...
tau dėl signalizacijos neskambino o tai manes praše tavo tel tai lygtais daviau  :)
Skambino  :D daviau is ko as emiau numeri :D