bet kaip keista kad pas A8 D2 sąvininkų tiek daug nusivylimo jaučiasi, ir ko nelabai pastebėsi tikrų senikių
V8 sąvininkų tarpe 
galvoju, kad tokia situacija susikloste del to, kad a8 savininkai dauguma yra prispausti finansiniu bedu, nes pakilimo metu praturetejo ir prisipirko "krutu" masinu, kurias dabar pusvelciui stengiasi parduodi, kad padengti nors dali skolos. V8 savininkai tai jau fanatikai, dauguma apsirupine finansiskai ir zinantys su kuo turi reikala. Beveik visos pliuse gide astunkes vazinetos lietuvoj, o perekupai ju net nebeveza, nes tikriausiai vakaruose jos zymiai brangesnes.
jei cia taikai kazkiek ir man,tai paskysiu,kad ja pardaviau,tikrai ne del finansiniu problemu,paprasciausiai man reikalinga masina kuri vaziuoja,o ne servise stovi daugiau,nes y pabaiga tik taip ir buvo..bet man ji vistiek
dabar jei A8 tai tik D3,bet siaip dar noreciau kokia kita marke nors trumpam isbandyt,nes cia trecia masina kuri buvo oooo is eiles,reik visko pabandyt 

tu perversk pliusa ir gida ir komentarus po skelbimais, tada suprasi kam taikiau